Chodíte autobusom do práce?
Chodite autobusom do prace
Uz nie, kym som bola slobodna a byvala som priamo v meste, tak ano. A 20 rokov predtym do skolky, skoly a na vysku😀 cize mne sa tak znhusili autobusy a vlaky ze az
Chodim autom... tu chodi autobus raz za hodinu, proste vidiek a na zastavku vyse kilometra...som leniva a nemam cas si takto "vtedy mi ide autobus" planovat... keby zijem v meste, tak nevaham a v autobuse si pospim rano...
Nie, mam ju par min pesi od bytu. Vlastne zatial som kazdu pracu tak mala ,byvam v centre. A som rada ze chodim, kedze pracujem za compom a len sedim 😒
Nie.
Prečo sa pýtaš?
nie
Párkrát do týždňa, keď viem, že v práci kvôli návštevám nebude miesto na parkovanie
Moja cesta do prace - autobus, elektricka, vlak a metro nakoniec 😁 cez víkend ale autom, mam to o 30 min rýchlejšie ako mhd
áno
ano, alebo vlamom, niekedy ma zvezu autom
@viestta nemáš vodicak.
nie, lebo zo spalne do jedalne mi nejde spoj😉
Ano, a ja celkom rada chodim busmi a pozeram z okna🙂 teraz mi ale muz kupil e-kolobezku, tak do prace sa budem viest na nej, mam to len o 10min dlhsie ako busom.
Ja len autom zásadne a na dlhšie trasy lietadlom.
Vlastne, ja do práce nechodím, ja som strašTne bohatá a nemusím pracovať.
Niekedy, vacsinou chodim autom.
Väčšinou autom, ak sa nedá, tak autobusom, metrom.
Na co by mi bol?
Nie
Nie, lebo keď idem do práce ešte nechodí..
Elektrickou
Pracu a skolku prveho syna mam na sidlisku, takze to peso ale jasle pre druheho syna su dalej, tie otocim autobusom.
kazdy pracovny den 🙂 aj z prace
Každý deň, ráno tam spím a poobede surfujem na nete.
Ano. Nevidim dovod stat v dopravnej zapche ked bus ma svoj pruh a moze ist.
nechodím do práce
Nie , neznasam chodiť MHD . V autobuse som nesedela už pekných par rokov
Áno chodím.
áno

Ano, kazdý deň