Čo nakupujete v Actione? Získajte tipy a rady!
Ahojte ženy...co také tam kupujete ?
Mate niektorá hrniec alebo panvicu ? Je to aj na viac použití ci za tu cenu ani nie ? Ďakujem
ja tam chodim hlavne na veci na tvorenie, farbicky, zosity, dyi sady - kvety z krepoveho papiera za 3, sada na vyrobu sviecok za 5, uz len kvoli dvom silikonovym formam sa to oplatilo, akrylove farby, atd... nejake drobnosti na dekoracie, toner do tlaciarne, podlozka na rezanie, obcas nejaka hracka a sladkosti.
Čo tam sem-tam kúpim, sú sezónne dekorácie a umelecké potreby pre dcéru - hlavne bloky na skoncovanie a maľovanie, fixy , pastely...
Nikdy by som tam nekúpila potraviny, kozmetiku, elektroniku a riad (šálky, misky porcelánové áno, ale panvice a hrnce nie).
svetla na bicykle, su lacne a vydrzia presne tolko alebo aj dlhsie ako kupene v inych obchodok, ktore su dva razy take drahe. A este malickosti na detske oslavy som tam zvykla kupovat, tie sa aj tak po oslave vyhadzovali, cize chcela som to na jedno pouziete a samozrejme cena bola tomu zodpovedajuca. Inak este su tam dobre veci na rucne prace, robenie pohladnic s detmi, rozne "urob si sam" vecicky pre deti. To je tam ok. Panvice urcite by som nekupovala v Action.
@heln prosím vás toner do tlačiarne to aký je ? Sadne do hociakej tlacisrn3 ?
Na farbach mas napisane na ktoru znacku A typ tlaciarne su
Nakúpila som úložné boxy a svietniky na hroby. Spokojnosť.
@lenka.25 vyzerá super ako malý bunker a tá "mačička"v ňom je rozkošná
@drobcek100 aj teraz v ňom drichme 😀 . Ale ona mala vždy takéto kukane , len tento je o dosť väčší a oveľa chlpatejsi a mäkkší ako mala tie predtým .
@lenka.25 už si ho aj prala?
@summer23456 áno , hneď ako som ho kúpila . Aj sušičku absolvoval a všetko OK
Nič - nie som taká bohatá, aby som si kupovala lacné veci ( rozumej šmejdy )
@lenka.25 super, dakujem
@really8 a zloženie čítaš ?
Ano chodim tam casto a rada. Hlavne na tie "serepeticky" na tvorenie. Kto nie je taky bohaty,aby kupoval lacne veci,pokojne nech si to iste kupi 2-3x drahsie v Sevte. Esteze mame na vyber. Napr.taka dekoracna teakova miska tam stoji zlomok toho,zaco ju kupite v predrazenom Mountfielde,ale tak aspon ze vas hreje pocit,ze to je z kvalitneho obchodu. No-name kozmetiku, jedlo, riady tam nekupujem, ale na taketo somarinky ako su pisacie/kresliace/tvoriace potreby/ dekoracie/obrusy sa mi osvedcil.
@stanulienkat výpredaj pre chudobných? Ale no... Trochu pokory, prepáč
@huginko nemyslela som to tak ako to znie. Ano, aj ja kupim sem tam v Kik a Pepco. Ale tento obchod nema ziadnu uroven. A to nie som snob. Urcite by som tam nekupovala kozmetiku, potraviny, ani elektroniku. Ten tovar tam krical, ze je nekvalitny.
Cjapem kupu kreativnych potrieb a uloznych boxov, ale ostatne...no neviem...
@stanulienkat no to, ze je niečo drahé neznamená kvalitne... Maju tam aj značkove veci, ponožky, tenisky... Určite sa tam kúpiť dá...
@huginko to je tiez pravda...
Ja tiež nechápem čo tam môžu toľko nakupovať, vždy keď idem okolo plný action nechápem. Chodím do rakúska tam kúpim iba pink stuff, lebo na slovensku hrozná kvalita. Ale napíšem čo z tadiaľ mám. Ratanový košíķ, stierku na sprchový, metlu, organizér do chladničy a malej bazén a ešte od babky dostala solárnu sovičku. Nič viac. Sú to haraburdy pre mňa. Na slovensku nemajú ani z polovice taký sortiment ako v zahraničí. To ako halprice sekáč a action odklad bordelu čo na západe nik nechce.
Moja najobľúbenejšia položka z actionu sú tisíckové puzzle. Ich cena je 2,99€. Značkové stoja o 10€ viac.

Ja tam nakupujem sviecky ,cistiace do hajzla, pink stuff pripravky,osviezovace do kosa,sladke,dozy a minule som kupila mini vaflovac ale este som neskusala