Čo očakávate od volieb?
V akom prípade by sa situácia u nás (aspoň trocha) ukľudnila?
V poslednom týždni zverejnilo stranícke preferencie 7 agentúr.
Víťazstvo PS predpokladajú 3 agentúry:
AKO (18 %), NMS (19,7 %) a VOX POLITICO (27 %)
Víťazstvo SMER-u predpokladajú:
FOCUS (18 %), IPSOS (20,6 %), MEDIAN (19,8 %), SANEP (22.2 %).
Poradie na prvých miestach je dosť tesné, avšak je dôležité, keďže víťaz bude prvý poverený zostaviť vládu.
Aké výsledky na prvých dvoch priečkach (prípadne i na ďalších) predpokladáte vy?
Ja tipujem výsledky Smer, Hlas, Republika alebo SNS.
Ak vyhrá PS, nemám veľké očakávania, vydržíme 4 roky ale nemyslím si ze majú šancu, podla rakúskeho prieskumu nemalo PS ani 2 %. Pamätáte minule voľby, tiež bolo PS v prieskumoch na vysokých priečkach. Necháme sa prekvapiť ci sú prieskumy zaplatené, alebo sú smerodatne.
Ja favorita nemám, všetci sú tam za jedným ucelom...
@walentina7 presne tieto
/už sa cítim,ako obohrata LP platňa 😅/čo sa oháňajú tolerantnostou a slušnosťou samé byť tolerantné,slušné byť nevedia a idú robiť dusno a vyryvat presne do tých tém, ktoré neotváram, keď ma nezaujímajú..
@zahrajzlato Majka z Gurunu 🤣
@oliolijanka čítala som aj ich program, predstav si, ale ich proruská orientácia mi proste vadí
@walentina7 neviem o tom, že by niekoho násilím očkovaní, alebo pokutovať. Pokiaľ si pamätám, tak prosili a finančné motivovali.
@zahrajzlato neobhajujem Fica, viem v akom stave sú nemocnice, ale na ňom mi je sympatické že chce zastaviť s vojenskou podporou pre Ukrajinu a otáčať imigrantov..narozdiel od liberálnych strán..tu treba jasné nie.
Dufam, ze vyhra smer.
Ale ak vyhra PS myslim si ze vladu nezostavia, nebudu mat s kym. Kedze Matovic sa vyjadril ze podmienkou vstupu do koalicie bude vyplatenie 500eur kazdemu kto sa zucastnil volieb 🤣🤣🤣.
@walentina7 Smer vyhrá aj keby si nechcela, objednavaj 💐
@oliolijanka to su pre teba OSOBNOSTI? Tak to ta lutujem v akej spolocnosti sa pohybujes.
@oliolijanka generál je hodnosť nie titul! Ja nepochopím prečo ho tak ľudia nazývajú. Čo také dosiahol mladý Lucansky, že je podľa teba osobnosť?
@zahrajzlato myslis, ze s tym budu suhlasit? Neverim…
@cafelatte keby bol Fico pri vlade pocas kovidu a vojny, robil by PRESNE TO ISTE, co Matovic. Vakciny, ruška, zajaz vychadzania atd, zbrane na Ua. Len idiot si moze mysliet, ze by robil nieco inak. Len by rozkradol pri tom este viac ako IM.
@zahrajzlato no nechajme sa prekvapit ako to cele dopadne, kazdopadne sa uz na to tesim.
@stanulienkat to uvidíme teraz ak vyhrá ako sa postaví k tejto problematike..sama som zvedava
@maca1984 keď čítam dezolat, jednobunkovec,rusofil atd.. keby som mala nožík vo vačku sama sa na neho napichnem.
@cafelatte on musi ist proti politike vladnucej strany. To je "praca" opozicie. Byt proti comukolvek. Ked bol pri moci, tak lizal rit Americanom a lozil tam. Teraz sa tvari, ze je naopak-prorusky, aby sa zapacil luze, co ho bude volit.
@oliolijanka akurát, že trčia Putinovi z 🍑
@oliolijanka aj mne sú presne títo sympaticki pán Radacovsky, Huliak a Simkovicova z TV Slovan, kolegyňa ich počúva v práci cez prestávku. Z môjho okolia ide dosť ľudí voliť SNS.

@miskakyska to je tu tak už dlho.
( tým to samozrejme neobhajujem, ja len že žiadna novinka).
Screenová lejdy na mk, tá má screeny hádam aj spred 2 rokov.
Tie "najslušnejšie a najmúdrejšie" stále neváhajú ľudí nazývať dezolátmi,jednobunkovcami, opicami a pod.