Čo očakávate od volieb?
V akom prípade by sa situácia u nás (aspoň trocha) ukľudnila?
V poslednom týždni zverejnilo stranícke preferencie 7 agentúr.
Víťazstvo PS predpokladajú 3 agentúry:
AKO (18 %), NMS (19,7 %) a VOX POLITICO (27 %)
Víťazstvo SMER-u predpokladajú:
FOCUS (18 %), IPSOS (20,6 %), MEDIAN (19,8 %), SANEP (22.2 %).
Poradie na prvých miestach je dosť tesné, avšak je dôležité, keďže víťaz bude prvý poverený zostaviť vládu.
Aké výsledky na prvých dvoch priečkach (prípadne i na ďalších) predpokladáte vy?
@walentina7 myslíš Pavla Luptaka? Taký starší bielohlavy? Veľmi inteligentný, ja som s nim osobne telefonovala ohľadne nejakej rady od neho.
Radacovsky, aké vodičske? Komu? Nepostrehla som
@oliolijanka mladý Lucansky ma osobnú silnú motiváciu a ja sa mu ani nečudujem.
@lenkasarka neblázni 🙈
A keby vyhralo PS myslite že zostaví vládu ? Pochybujem . Ak Hlas s nimi nepojde , tak hotovo a je vymaľované
@walentina7 Uz len vodicaky zadarmo pre osadnikov tato krajina potrebuje. Aj auta ako darcek im k tomu bude rozdavat? 😂
@oliolijanka
Huliak 🤦♀️ Šimkovičová🤦♀️
to sú teda odborníci 🤣
@walentina7 no aby sme neboli prekvapení . Hlas potrebuje aj Smer aj PS , čiže oni rozhodnú ako to nakoniec dopadne a ja si myslím že Pelle a Fico je stále jedna ruka
@walentina7 tak ale to by len chcel. To ja by som tiež chcela pilotovať Boeing. Vo väčšine nevedia ani čítať,ani písať tak on môže hovoriť čo len chce
@walentina7 to si nemyslím
@walentina7 myslis ze ich trapi ockovanie?ved vacsina z nich je ockovana a dali by aj deti a mnohi aj dali
@oliolijanka
a čo dokázala Šimkovičova? 🙈
@mondolina moderovať predsa
@oliolijanka
hej hlavný bod jej médiá šírenie bludov.
@maminabobo neobahujem aletoot vam do hlavy dali media nic ine len mafia, tito su neni mafia???ved VSETCI SU TAM MAFIA!! a tito nemaju praktiky??? Kukajte radsej ako to ovplyvnuje nas obycajnyh ludi , ich mafia mna osobne neovplyvnuje ale to ako a kam daju financie to ma ovplyvnuje
@cafelatte to v akom stave su nemocnice a chovanie lekarov, poistoni atd zatosme zodpovedni aj my ludia a preto ja tychto liberalov volit nikdy nebudem nezaujima ma ich mafia mna ako obycajneho cloveka ich mafia neovplyvnuje, vsetci su mafia..ja jednoznacne volim tak aby zostavil vladu fico a nie liberali ani sulik, tomu hovad...ovi najviac vadili obeda zadarmo, nie ja to nepotrebujem obedy zadarmo ale vela ludom pomozu...kto moze volit takehoto socialne analfabeta??? ja osm empaticka bohuzial...
@oliolijanka
detto u tých istých médiách. niekto to káže pozerať Markízu?

@cafelatte prečo si to myslíš?nie je to tak trošku zjednodušený pohľad na svet?