icon

Čo očakávate od volieb?

29. sep 2023

V akom prípade by sa situácia u nás (aspoň trocha) ukľudnila?

V poslednom týždni zverejnilo stranícke preferencie 7 agentúr.
Víťazstvo PS predpokladajú 3 agentúry:
AKO (18 %), NMS (19,7 %) a VOX POLITICO (27 %)

Víťazstvo SMER-u predpokladajú:
FOCUS (18 %), IPSOS (20,6 %), MEDIAN (19,8 %), SANEP (22.2 %).

Poradie na prvých miestach je dosť tesné, avšak je dôležité, keďže víťaz bude prvý poverený zostaviť vládu.

Aké výsledky na prvých dvoch priečkach (prípadne i na ďalších) predpokladáte vy?

given
29. sep 2023

@cafelatte prečo si to myslíš?nie je to tak trošku zjednodušený pohľad na svet?

walentina7
Odpoveď bola odstránená
zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
cafelatte
29. sep 2023

@walentina7 myslíš Pavla Luptaka? Taký starší bielohlavy? Veľmi inteligentný, ja som s nim osobne telefonovala ohľadne nejakej rady od neho.

Radacovsky, aké vodičske? Komu? Nepostrehla som

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
panda21
29. sep 2023
cafelatte
29. sep 2023

@oliolijanka mladý Lucansky ma osobnú silnú motiváciu a ja sa mu ani nečudujem.

maca1984
29. sep 2023

@lenkasarka neblázni 🙈

walentina7
Odpoveď bola odstránená
lenka.25
29. sep 2023

A keby vyhralo PS myslite že zostaví vládu ? Pochybujem . Ak Hlas s nimi nepojde , tak hotovo a je vymaľované

iwesska
29. sep 2023

@walentina7 Uz len vodicaky zadarmo pre osadnikov tato krajina potrebuje. Aj auta ako darcek im k tomu bude rozdavat? 😂

mondolina
29. sep 2023

@oliolijanka
Huliak 🤦‍♀️ Šimkovičová🤦‍♀️
to sú teda odborníci 🤣

walentina7
Odpoveď bola odstránená
lenka.25
29. sep 2023

@walentina7 no aby sme neboli prekvapení . Hlas potrebuje aj Smer aj PS , čiže oni rozhodnú ako to nakoniec dopadne a ja si myslím že Pelle a Fico je stále jedna ruka

walentina7
Odpoveď bola odstránená
panda21
29. sep 2023

@lenka.25 doteraz si pamätám to video, kde Pelle vystupoval so svojou stranou a začal vetou "my SMER, sme zárukou..."

lenkasarka
29. sep 2023

@walentina7 tak ale to by len chcel. To ja by som tiež chcela pilotovať Boeing. Vo väčšine nevedia ani čítať,ani písať tak on môže hovoriť čo len chce

lenka.25
29. sep 2023

@panda21 to som nevidela , ale posledné diskusie kde boli spolu , tak mi to tak pripadalo že Smer a Hlas pôjdu spolu

lenka.25
29. sep 2023

@walentina7 to si nemyslím

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
29. sep 2023

@walentina7 myslis ze ich trapi ockovanie?ved vacsina z nich je ockovana a dali by aj deti a mnohi aj dali

mondolina
29. sep 2023

@oliolijanka
a čo dokázala Šimkovičova? 🙈

lenkasarka
29. sep 2023

@mondolina moderovať predsa

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
mondolina
29. sep 2023

@oliolijanka
hej hlavný bod jej médiá šírenie bludov.

angelinja
29. sep 2023

@maminabobo neobahujem aletoot vam do hlavy dali media nic ine len mafia, tito su neni mafia???ved VSETCI SU TAM MAFIA!! a tito nemaju praktiky??? Kukajte radsej ako to ovplyvnuje nas obycajnyh ludi , ich mafia mna osobne neovplyvnuje ale to ako a kam daju financie to ma ovplyvnuje

angelinja
29. sep 2023

@cafelatte to v akom stave su nemocnice a chovanie lekarov, poistoni atd zatosme zodpovedni aj my ludia a preto ja tychto liberalov volit nikdy nebudem nezaujima ma ich mafia mna ako obycajneho cloveka ich mafia neovplyvnuje, vsetci su mafia..ja jednoznacne volim tak aby zostavil vladu fico a nie liberali ani sulik, tomu hovad...ovi najviac vadili obeda zadarmo, nie ja to nepotrebujem obedy zadarmo ale vela ludom pomozu...kto moze volit takehoto socialne analfabeta??? ja osm empaticka bohuzial...

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal
mondolina
29. sep 2023

@oliolijanka
detto u tých istých médiách. niekto to káže pozerať Markízu?

oliolijanka
Autor odpoveď zmazal