icon

Čo očakávate od volieb?

29. sep 2023

V akom prípade by sa situácia u nás (aspoň trocha) ukľudnila?

V poslednom týždni zverejnilo stranícke preferencie 7 agentúr.
Víťazstvo PS predpokladajú 3 agentúry:
AKO (18 %), NMS (19,7 %) a VOX POLITICO (27 %)

Víťazstvo SMER-u predpokladajú:
FOCUS (18 %), IPSOS (20,6 %), MEDIAN (19,8 %), SANEP (22.2 %).

Poradie na prvých miestach je dosť tesné, avšak je dôležité, keďže víťaz bude prvý poverený zostaviť vládu.

Aké výsledky na prvých dvoch priečkach (prípadne i na ďalších) predpokladáte vy?

Strana
z5
niekto2hy
29. sep 2023

@oliolijanka Koncesionarsky poplatok je od 1.7.zruseny.

oliolijanka
29. sep 2023

@niekto2hy Ano, ospravedlnujem sa, zle som sa vyjadrila, este som to nespracovala, ze to nebudeme platit priamo, ale z dani.

angelinja
30. sep 2023

boze moj ja neviem ved to je jak pri korone ved ti co boli zaryti ockovanci su liberali, potom sa ukazalo ze to co sme my dezolati hovirli bola nakonec pravda lae uz je o tom ticho...dokonca aj to ze zeny po menezsi dostaval imenzes atd atd smiali sa z toho aj tu na netee ze je to hoax nno n eni to hoax v rodine robi tetka ktora robi v domove a tam stare zeny dostavali menzes,..minule som citala o tom uz clanok, cize to co sa hovoirlo medzi ludmi nebol z iadny hoax..teraz to vyslo v clankoch a ziadne komenty su uz neni lebo su ticho zalezeny jak vsi pod chrastou... teraz zase proste hovorime tymto akoze mudrym liberalom ze otvorte si hlavu prestane s mafioiu , ked budet evolit zvolite liberalov ktori nas privedu k vojne, krozvratu normalnej existencie , k ekonomickej samovzrazde ,atd atd a oni nie nedajusi povedat ..ale hadam normalny sedliacky rozum zvitazi dnes

given
30. sep 2023

@angelinja jasné, tetky mali menštruáciu a rodili sa im malí dôchodcovia

angelinja
30. sep 2023

@given ano mali!!!v rodine mame ktora robi v DSSak vies coho to je skrata ved vy liberali viete vseetko a mali menzes a nech sa paci najdi si o tom clanok uz v bulvarnych dennikoch ktorym vy verite a to je len jedna vec , je iks dalsich veci co sa hovoirlo ze je to hoax a nakonec bolo to tak jaj najvacsi hoax bol predsa ze to bolo umele vytvorene nie???? a ako to doopadlo???priznali ze to bolo predsa len z labaku, lale s vami sa neda lebo vy nemate argumenty len taketo sproste odpovede jak si aj ty dala

misinka0611
30. sep 2023

Čo má “ menzes “ žien v DSS s výsledkami volieb? Ako si sa k tomu čo píšeš dostala?

sticker
misinka0611
30. sep 2023
angelinja
30. sep 2023

@misinka0611 ach precitaj si nad tym text ja len pisem o zmyslani liberalov ze ti coidu volit ps boli pravdepodobne ti co volali tych druhych ze su dezolati a nakonec sa ukazalo ze dezolati mali pravdu, co sa tyka mafia!!vy nepocuvate co robili tito na ministerstvach , ja som pracovala na jednom a m ozem potvrdit ze o tych dohodaroch je to pravda pohadajte si clanky,ved tito nvedeli co so sebou tak kradli ze ja sa uz cudujem ze vobec tu aj nieco funguje este

given
30. sep 2023

@angelinja nemá to ani hlavu ani pätu, čo píšeš

panda21
30. sep 2023

@angelinja ja by som si to veľmi rada prečítala a po rozmýšľala nad tým ale prepáč, to nemá ani hlavu ani pätu. Ani bodky, ani čiarky. Úplne nečitateľný text, aj keby moc chcem.

jana_eyre_2
30. sep 2023

@panda21 presne ja niekedy celkom cumim že niektorí ľudia sa ani nesnažia trocha uvažovať keď píšu a ešte sa v tej znoske nelogiky snažia uraziť 😂

niekto2hy
30. sep 2023

@angelinja A aku si mala funkciu na tom ministerstve?

Strana
z5