icon

Čo robiť so starými vecami po deťoch?

lega35
24. sep 2024

Ahojte dievcata, prosim Vas co robíte s tou haldou veciciek co sa vam za tie roky naskladaju po detoch, ale aj po vas?
ja sa snazím to aj tu na konikovi predat, ale ved viete, to tak 1vec predate za 2 týzdne mozno-
a to musim furt fotit alebo topovat.
mne je to skratka luto len tak hodit ku kontajneru, ja icch vzdy poperiem , nazehlim a je mi ich luto len tak vyhodit, a popravde sa nam to kopi a furt to len prekladam a ...zararozujem si skrine
najlepsie ak by som vedela predat to vo viacerých kusoch ale kupuje si to tak niekto, mate s tým skusenosti?

Strana
z2
ekira1
24. sep 2024

Pekné veci dávam na charitu, čo tu je raz ročne. Veci na ktorých vidieť i nosenie, dávam do kontajnera na textil. Fľakaté a pod. rovno na handry, alebo kontajner..

dididudu
24. sep 2024

Ja nič nekopim daná veľkosť čo nám je malá nabalim urobím veľký balík a posúvam za nejakú normálnu cenu... Nebudem fotiť po jednej veci a čakať kedy sa čo predá.

tl999
25. sep 2024

Nekupim nic za nove, teraz nie je mi luto ak ich neviem predat. Inac neda sa ich predat aspon v mojom okoli. Vo velkych balikoch dostanem oblecenie od jednej mamicky. Nic za to nespyta.

saxana000
25. sep 2024

Spravit balik jednej velkosti a skusit predat ak sa nepodari darovat.. nemam to kde skladovat

tilly
25. sep 2024

Odevná banka 😉. Pomôžeš jednorodicom. Teda ak chceš darovať, ak predať, tak sa mi tiež osvedčilo dat viac vecí jednej/dvoch veľkostí, urobiť balíček a za rozumnú cenu predať.

taktotedanie
26. sep 2024

@lega35 uprimne trh je uz tak neskutocne presyteny vecami, ze takto predavat je tazke
Tazke je predat veci s visackou nie toboz nosene
Este ak su to lepsie znacky ( zara, newbie, lindex a pod) to este ako tak predas hoci vyrazne pod cenu ale predas, ostatne to ide velmi tazko

akbara77
27. sep 2024

@lega35 nosím do osady romskej

Strana
z2