icon

Čo sa stalo s dnešnými dievčatami?

odium
14. apr 2024

Ahojte,

toto je prevazne zenske forum a asi aj jeho zameranie je nejake ine, ale je tu pomerne velka dievcenska zakladna… ja sa len chcem ustit, ze tento svet este nie je strateny.

Moja otazka znie… co sa to stalo s dievcatami v dnesnej dobe?

Chapem, vsetci mame slobodnu volbu, nad vsetkym, nikoho neodsudzujem, to hovorim este skor nez cokolvek si precitate…

ale kde sa vytratili tradicne hodnoty?

Vernost, cudnost, cistota, rodinne zalozene dievcata, skutocna laska, ziadne hry, ciste umysly, svadba, partner a vztah na cely zivot.

To naozaj, je dnes take tazke najst dievca, ktore to ma proste v hlave inak?

Nepovie vam, ze spala v 15, 16, 17 s niekym,

povie vam ze chcela mat len jedneho priatela a snazila sa aby to tak bolo,

chce rodinku, deticky,

starostliva, verna a milujuca.

Dievca, s ktorym si vybudujete domov, zivot, zazitky, dievca ktoremu obetujete zivot, a ktore bude silny, “stavebny” pilier vasho zivota…

Dievca ktore nebude mat nahe fotky na facebooku a instagrame,

dievca ktore za jej zivot nevidel takmer kazdy chalan v meste nahu a mal ju v posteli…

prosim, povedzte mi ze to je len o mojom nestasti a tato doba este fakt nie je uplne skazena…

co sa to stalo?

to fakt dnes uz neexistuju dievcata, ktore si chlap moze obliect do nadhernych bielych siat, a vazit nadovsetko? Ktorej bude nosit kvety, a okrem cervenych ruzi, jej vie doniest aj biely kvietok?

Nemam vobec ziadne nejake materialisticke naroky ( zaobstarat zenu a deti, rodinu ma vediet muz ), chcem len slusne, inteligentne dievca… to co niekto nazyva nerealisticke naroky, ja za naroky nepovazujem, pretoze som toho nazoru, ze by to tak malo mat kazde dievca…

alebo?

nezapadam do tejto doby?

alebo mam v osude to, ze proste je toto ideal, nie realita a ja som sa proste nenarodil do spravnej doby?

To su naozaj dnes baby ako cez kopirku, len inak vyzeraju?

Co sa to stalo? :(

Otcovia, milujte svoje dcery, ukazte im ako ma vyzerat ich buduci muz, nech si ho vedia na zaklade vas vybrat a vy matky, prosim vychovajte spravne svoje dcery, nech su dobre matky, verne zeny… buducnost vam podakuje.

zltalienka
15. apr 2024

@odium2 ja len tak pre zaujímavosť....keď mladé dievčatá "len tak" prídu o panenstvo....s kým asi? S chlapcami že? Takže v konečnom dôsledku sú mladé dievčatá rovnaké ako "mladí chlapci". Nemáš čo mladým dievčatám vyčítať.
Ak by mladé dievčatá nemali s kým prísť o panenstvo, tak by boli pannami až do svadby, aby odovzdali svoje panenstvo ako dar svojmu manželovi.

odium2
15. apr 2024

Ach 🤦🏻‍♂️

indiankaindi
15. apr 2024

@naneta258 to asi súhlasí, ale moje dieťa sa pohybuje medzi dievčatami vo veku od 13 - 18 rokov, dcéry mojich kamošiek sú vo veku od 10 do 25 rokov a teda žiadna z nich nie je takáto. Jasné, že sú aj také, ale tých je podľa mňa tak málo v porovnaní s celkovou populáciou dievčat vo veku 15 - 25 rokov, že to nemožno takto jednoznačne paušalizovať. Nie je to fér. Autor sa tu vyjadruje, akoby dievčatá a mladé ženy s hodnotami už neexistovali. Takže fakt neviem, v akých vodách loví. Ale na každej strednej alebo vysokej škole, na každom pracovisku sa nájdu aj potvory, ale väčšinou aj normálne mladé ženy, dievčatá. Ale ak loví na zoznamkách typu pokec a podobne, tak potom sa nečudujem.

odium2
15. apr 2024

@indiankaindi písal som ze na internete som nikdy nikoho nelovil a ani nebudem.

Hovorim asi to bude tým “stastim” … jednoducho, som ho nemal. To je všetko.

naneta258
15. apr 2024

@odium2 autor skus hľadať tam, kde chodia normálne ženy 🙂

zltalienka
15. apr 2024

@indiankaindi ani dcéry kolegýň nie sú takéto ako opisuje.

kristiii
15. apr 2024

Narozdiel od niektorých by som si ja skôr tipla, že to napísala skôr oceľová kata než omg, aj keď tiež ma to napadlo ako prvé, ale tým urážaním žien a jej chvalením sa mi myšlienky zvrtli týmto smerom. Klamať ako vieme zvykne, takže aj to by sedelo.
Ale nech je autorom ktokoľvek, v poriadku tento človek nebude. A nie pre jeho údajné nároky, však ok, beriem, že niekto, hlavne ak je silno veriaci, si hľadá podobného partnera. To by bolo všetko v poriadku. Ale preto, že len chorý človek tu bude urážať výchovu rodičov, hlavne, ak sám netuší, čo je to byť rodičom, či niekoho manžela. A že si niekto myslí, že oproti "cudnosti" neexistujú iné ženy, len také čo dajú každému a idú aj za drink už od 15-tich ako keby neexistovalo nič medzitým a každá, ktorá si oblečie legíny, nemá rešpekt voči svojmu partnerovi..a to píšem ako niekto, kto legíny či minisukne neznáša, rovnako výstrihy, ani som nesexovala v 14 a ani som nemala veľa partnerov, aj tak si myslím, že toto tu musí vypisovať nejaká chorá hlava. A opakujem, nie preto, že by chcel údajne ženu s málo alebo žiadnymi skúsenosťami, čo sa chlapov týka, ktorá sa neoblieka vyzývavo. S týmito požiadavkami som úplne v pohode, ale ten zvyšný štýl komunikácie a prezentácie svojich názorov je na 🤮.

kristiii
15. apr 2024

Mimochodom, poznám napríklad aj v práci dosť mladých báb, okolo 20-25, ktoré majú niekoľkoročné vzťahy, budujú si spoločné zázemie, plánujú svadbu, deti.. a nebehajú po baroch ani po cudzích posteliach, nedávajú polonahé fotky na net. Poznám aj pár takých, aké autor opisuje, otázne je, prečo sa vyskytuje práve v ich spoločnosti, keďže tvrdí, že sú také všetky mladé 🤔. Inak autor ako vieš o tých polonahých fotkách? Odpoviem za teba, jedine tak, že také profily sám sleduješ. Lebo mne nejakým zázrakom takéto fotky nikde nevybiehajú.

odium2
15. apr 2024

@kristiii co uz…. Kazdemu tu je niekomu na grcanie, ber to ako chceš, mne je to jedno. Nahvat niekoho “nie v poiadku” len kvoli tomu, ze tu povedal iny, ako je bezný, nazor svedčí o tom, ze jednoducho dnes žijeme v dobe akej žijeme. Smutná doba, smutný ludia. Kazdý tu ma svoje bubliny, mysliac si ze su správne a bože chrán, aby tu niekto ranil niekoho pocity. Bárz aj inym názorom.

odium2
15. apr 2024

@kristiii nesledujem. Preco by som to robil. Ale tak sociáne siete mam, a vidim predsa na základe odporucani alebo náhodou.

kristiii
15. apr 2024

@odium2 podľa mňa je smutnejšie urážať niekoho rodičov, manželov alebo jeho výchovu, len preto, že má na život iný pohľad než ty.
Na sociálnych sieťach ti nič nevyskakuje náhodou.

beckinka
15. apr 2024

nuz @odium2, @kristii ma s tymi socialnymi sietami pravdu. Ale ako ta citam, aj tak si pojdes svoje, takze svoj cas a energiu na to aby som ti to vysvetlila ze preco, miniem radsej inak.

naneta258
15. apr 2024

@odium existujú aj normálne ženy, lenže autor hľadá na nesprávnom mieste 🙂 začni chodiť do posilky, tanečné kurzy alebo kurzy varenia, navstiv nejakú skupinu na fb kde sa hľadajú partaci na turistiku atď a nájdeš normálne ženy 🙂

stanielka17
15. apr 2024

@naneta258 Fakt si myslis, ze do posilky chodia zeny, ktore podla autorovych preferencii nenosia leginy? Lebo ja do posilky nosim len leginy, to mam cvicit vo viktorianskej robe po clenky? Detto tanecne kurzy. Ved ho posielas na same miesta, ktore navstevuju nemoralne lahke zeny 😂

lenkakravcova
15. apr 2024

@odium rozmýšľam, že takmer všetky moje kamarátky muslimky sú také ako popisuješ. Možno hľadáš na nesprávnom mieste. 🙂

naneta258
15. apr 2024

@stanielka17 doteraz som bola na tom, že väčšina nemorálnych žien je na zoznamkach, v baroch a na diskotekach 😀

katkazocele
15. apr 2024

@kristiii som rada keď čítaš príspevok o slušnosti, morálke, cudnosti tak ako prvá ti napadnem Ja 😇🤗
A podľa mňa máš to choré zmýšľanie Ty, musím sa autora zastať, keď ho takto urážaš 😘

stanielka17
15. apr 2024

@naneta258 Autorova preferencia je, aby nenosila leginy a topy, co neviem, ci sa da cvicit v niecom inom. Ty tancujes v nikabe?

odium2
15. apr 2024

@kristiii ano? Urazil som niekoho výchovu? A čím? Ze som mu povedal svoj nazor, rovnako ako ona mne?
Uz sa konečne zobudte, slniečka 😉

naneta258
15. apr 2024

@stanielka17 autor mal na mysli, ze sa ženy obliekajú tak aby priťahovali zrak mužov (čiže na verejnosti) len aby ukázali svoje prednosti 😀

monika15
15. apr 2024

Vsak je to smutne ja uz davno hovorim :(:(

odium2
15. apr 2024

@stanielka17 😂😂😂 ach ty si taká zlatá mrchavá…🥺

solange7
15. apr 2024

@odium2 ty budes nejaky incel. Evidentne sa ti zeny vyhybaju a stve ta to. 😀

odium2
15. apr 2024

@solange7 čudovala by si sa… ak by som mal presne také morálne zasady ako sa dnes nosí, tak ich striedam ako ponožky. No, ak chcem ja niečo, treba to vyzadovat aj od seba 🙂‍↔️

kikus7
15. apr 2024

@odium2 Ďakujem.

katkazocele
15. apr 2024

@solange7 nemusíš ho urážať a označenie Incel používajú bicykle alebo 100 kilové baby, teda aspoň také memečka mám ak chceš postenem ti ich a ty si budeš musieť vybrať do ktorej kategórie spadaš 😎

katkazocele
15. apr 2024

@stanielka17 prečo muži nenosia legíny a topy v posilke keď sa v Tom tak dobre cvičí? Pýtam sa logickú otázku dúfam že máš nejaký dobrý argument prečo len aby nosia zarezávačky a napasované topy pri cvičení, asi to dáva ženám viac sily na tie činky zdvíhať 😜

odium2
15. apr 2024

@katkazocele presne, tiez to je na zamyslenie. Keby prišla v teplákoch tak si hneď poviem ze konečne. Ale ona pride o 3 cisla mensich legínach, ved predsa najst si niekoho, kto jej na to skoci, lebo okrem “fajnovej” riťke v leginach ti nemá co ponúknuť.

kristiii
15. apr 2024

@katkazocele nefandi si, ty si ma napadla v súvislosti s urážaním žien. V tom si môžete s autorom minimálne ruky podať, či už sú súčasťou jedného tela alebo nie.

tiezjedna
15. apr 2024

@odium2
@naneta258
mňa by zase zaujímala žena, ktorá môže prísť o panictvo😉