icon

Čo si myslíte o prípade zavrhnutej matky Beaty?

5. jan 2025

Čo je toto za štát keď to dovolí?

https://plus7dni.pluska.sk/domov/uplakane-viano...

aurora33
7. jan 2025

@twinflame no ja neviem to písala autorka, na tejto strane čas 23:07.
Ale čo som pochopila tak to je z toho článku čo poslala Mircalla.

lienka.7
7. jan 2025

@twinflame neviem, či nenarazala autorka na toto...
https://www.cas.sk/clanok/2996857/slovenska-top...
Bizoň je inak celkom známy pravnik z BA.

lienka.7
7. jan 2025

@autorka ja svoje dieťa nemusím nikomu hádzať. Bolo mi ta uprimne ľúto, ale súhlasím tu s ostatnými, ze ty nie si uplne normálna. Ak máš traumu, obrat sa na odborníkov.

autor
7. jan 2025

@lienka.7 ty nie si úplne normálna. Napísať o dieťati, že keď sa rodičia nedohodnú, dieťa sa odoberie obom- veľmi dúfam, že ty nerobíš s deťmi. V prvom rade nie mňa ti má byť ľúto, ale tých žien, ktoré nevideli dlhý čas svoje vlastné deti.

autor
7. jan 2025

Prosím vás reakcie len k téme.

aurora33
7. jan 2025

@lienka.7 jasne že je chorá, úplná psychopatka. Nie je normalne, aby psychicky zdravú ženu tak dostal prípad úplne cudzej ženy, že tu začne vypisovať odkazy nejakému sudcovi 😂😀😀

zalka
7. jan 2025

@lienka.7 dieťa odnali hádajúcim sa rodičom v ČR spomínaš si ten prípad? Tiež škandál, otec chlapca schováva a chlapec nechcel ísť do decaku, chcel ostať u otca.

lienka.7
7. jan 2025

@autorka ešte raz, napisala som to ako extremnu možnosť... sama sa tu "stazujes", ze sa nič nedá robiť, hoci mas rozsudok v ruke, tak co chceš robiť???
@zalka nespomínam, fakt toto ja nesledujem. Netvrdím, že sa to ma robiť, tvrdím, ze treba hľadať nejaku cestu, aby sa 2 "dohodli". Inak to potom nech tak, a bude.
@aurora33 nie je vylúčené, že je to priamo ona. Pozerala som si ten FB, tie videa co točí pani B. nie sú úplne ok. Chápem, že je traumatizovana, ale splietat nezmysly 2 na 3 niekedy je sila🤦‍♀️ (ospravedlňujem sa fakt, ale aj ta jej vychodniarcina do toho niekedy je hrozna). inak nechce sa mi veriť, žeby sa nenašiel nejaký "promi" pravnik, ktorý by jej "natruc" voci ostatným pomohol.

autor
7. jan 2025

@lienka.7 ? To čo tu píšeš prosím ťa? Kde sa ja sťažujem a píšem o sebe? Nie som pani B., si úplne mimo- viac krát som to jasne napísala.

Cieľom tejto diskusie je zistiť, ako je možné, že spoločnosť natoľko ignoruje túto nehoráznosť a prečo to tomu … prechádza roky. Zistili sme, že vymožiteľnosť práva nie je pre všetkých na Slovensku rovnaká a tiež, že mnohé ženy nezažili narcistického partnera a preto ani netušia ako vie taký chorý človek otočiť dieťa voči druhému rodičovi. Došla som preto k záveru, že by sa mala robiť osveta v tom ako narcis ”funguje” ako rodič. Ďalej reagujem len na skutočné príspevky k téme.

autor
7. jan 2025

@zalka sedemročné dievčatko v ČR v striedavej starostlivosti skončilo po mesiaci u otca na psychiatrii.

autor
7. jan 2025

@lienka.7 asi poznáš len slovo traumatizovaná že? Ty si ani len nevieš predstaviť čím si tá žena prešla a prechádza a preto ju láskavo nehodnoť. Zhodnoť radšej seba či ti nechýba empatia a pokora voči životu.

aurora33
7. jan 2025

@lienka.7 ja si to stále myslím, že ona je pani B. Keď ju to tak rozčuľuje. Ešte som prekvapená ako ju hneva, že mnohé ženy nezažili narcisa vo vzťahu. Total chorá baba.

autor
7. jan 2025

@zalka v ČR zachádzajú ale dosť do extrémov. Napríklad to násťročné dievča, ktoré sa odmietalo stretávať s otcom ako chceli v takom veku riešiť možný syndróm zavrhnutého rodiča vyslovene nasilu a s prestupnou stanicou resocializačného centra, odtrhnutím od matky. Súdy vedia svojou neznalosťou a nezáujmom o orientovanie sa v oblasti detskej psychiky deťom veľmi ublížiť. Sudcovia by mali byť viac edukovaný v tejto oblasti a dopadoch na zdravie dieťaťa a celej rodiny.

autor
7. jan 2025

@aurora33 mňa nehnevá že ste nezažili narcistu to máš zas odkiaľ? Zhodli sme sa včera, že problém je vaša neznalosť v problematike, to je celé.

autor
7. jan 2025

Nemám záujem, aby ste sa tu hádali a preto vás naozaj veľmi prosím, aby ste pridávali už len príspevky naozaj k téme, ak niekto má a ak niekto viete pomôcť týmto ženám, prosím urobte tak, Študujte, zaujímajte sa čo sa deje v spoločnosti, lebo zlo sa šíri a keď sa to prepieklo jednému rodičovi roky, a zo napriek medializácii, môžete to čakať na sebe, alebo v blízkom okolí. Je dôležité, aby spoločnosť zaujala v tejto téme jasný názor, jedine tak zastavíme túto chorú mašinériu.

zalka
7. jan 2025

Autorka a vôbec nepremyslas nad tým, že to dievča v ČR, o kt. píšeš mohla matka roky manipulovať až dieťa začalo rodiča odmietať. A pri ceste ich ublíženia bolo to resocializavcne centrum. To praješ aj tomu synovi matky B, keď vždy vypisujes, že je manipulovany. Myslíš, že nebude mať traumu z núteneho stretnutia sa zo ženou, ktorú si už nepamätá?
Si sama uviedla príklad s opačným garde z ČR a zase si na strane matky, aj keď ta vymazala otca. Prečo ju neodsudis za to, ze vymazala otca, tak ako odsudzujes otca zo SVK za to, ze vymazal matku.

autor
7. jan 2025

@zalka práveže som písala, že je možné, že iślo aj u toho dievčaťa naozaj o sy. zavrhnutého rodiča tak ako to uvádzali, ale takýto syndróm v tak vysokom veku dieťaťa a násilím, je už podľa mňa veľmi neskoro. Pokiaľ je podozrenie že dieťa odmieta rodiča, malo by sa to riešiť ale skutočne riešiť a hneď, čím skôr a zrejme len pokuty a postihy by pomohli, ale vieš pravda ťahá za kratší koniec aj tu a je to naozaj náročné nedať sa zmanipulovať, keď aj dobrý psychológ môže byť na konci zmanipulovaný narcisom. Tu asi naozaj len edukovať, účit sa formy manipulácie a jej prejavov a začala by som od sudcov a psychológov, úradníkov lenže práve na vysokých postoch, títo ľudia sú a preto ide o začarovaný kruh, kde aspoň spoločnosť by mala zaujať jednotné stanovisko.

aurora33
7. jan 2025

@zalka pretože podla autorky majú matky držať spolu a nik nie je viac ako matka.

autor
7. jan 2025

@aurora33 prosím tá odiť z tejto diskusie. Si veľmi toxický človek a už som si to všimla vo viacerých diskusiách. Vôbec neprospievaš k téme, nikde.

aurora33
7. jan 2025

😀😀😀😀😀 prečo? Pretože s tebou nesuhlasim?

lalenka33
7. jan 2025

@aurora33 tým ženám tí chlapi vyhovujú kým ich živia a oni môžu byť doma a obetovať sa kludne aj 18 rokov. Realita pride až po rozvode, keď zrazu tá žena nemá nič. A muž má prachy. Minule tu bola diskusia o žene, ktorú muž denne psychicky deptá, je preňho len služkou a ona sa boji jeho prichodu domov, že čo zase zle spravila , keď jej ženy povedali, že žije s psycholatom , tak nie oni su štastna rodinka lebo on jej dá prachy na plastiku, masáž.

lalenka33
7. jan 2025

Autorka a ty máš aké vzdelanie? Kde pracuješ alebo si pracovala? Že ty si v tejto problematike znalá a ostatné, ktoré majú iný názor sú neznalé? Poznáš každú diskutujúci osobne? Vieš, kde pracuje, keď tvrdíš, že je neznalá? Lebo ty si sa tak zhodla s ďalším cudzím človekom?
Skús vyhľadať dobrého psychologa alebo terapeuta. Pomôže ti vyriešiť to, čo ťa trápi. Lebo keď si tak znalá, tak si niečo takéto musela zažiť.

autor
7. jan 2025

@lalenka33 si veľmi nastavená proti ženám. V konkrétnych dvoch prípadoch, ktoré rozoberáme, ide o veľmi maličké deti, ktoré boli mamičkám odobraté protizákonne, za veľmi korupčných okolností. U syna p. B to bolo v 3 rokoch a tento nový medializovaný prípad má bábätko tuším len 10 mesiacov písali. Nejak sa to vymyká tvojej tendenčnosti proti ženám, ktoré sú vraj do 18tky svojich detí doma. Písala si že si robila na kuratele? - vidno podľa tvojho mocenského prístupu a žiaľ toto máme na úradoch. Tendenčnú pani, ktorá ide proti ženám už len z princípu, lebo jedna diskusia, lebo jeden prípad, či desať. Raz darmo, krajinu tvoria ľudia. Prezradím ti tajomstvo, nič podobné som zatiaľ nezažila, ale vďaka systému, sa možno dočkám aj ja tak ako teraz ďalšia mamička, keď vidíme ako to tu na Lovensku chodí. Dopad na dieťa odobraté matke do 15tich narodenín si pozri, vysoko odporúčam aj príčiny prečo je striedavá starostlivosť schválená len 1 rodine z 20.

enmery
7. jan 2025

No, žena chorobne nenávidiaca mužov, čo pramení z jej traumy, ide písať inej, že je nastavená proti ženám. Pritom v jej texte nič také nevidím. Presne bodka za príbehom, ako si niekto svoje traumy premieta do iných, nechce pochopiť ich text a argumenty a otázky. Ostala som bez slov.

lienka.7
7. jan 2025

@autorka pokial sa nemýlim, tak aj pani B.chcela s dieťaťom odísť z BA do KE (tuším?). Cize otec by tak došiel o syna. To je podla teba Ok? Tak ako ma dieta právo na oboch rodičov, tak majú obaja rodicia právo na dieta. To, ze sa potom nevedia dohodnúť, je už iba ich vec. Ale ani jeden z nich nemá väčšie či menšie právo, chapes to? Mimo to, je aj neskutočne množstvo prípadov, ako ti tu píšu, že niektoré potrebujú od chlapa jedine peniaze a dieta mu aj tak nedajú a manipulujú ho. Sú schopné si dokonca vymyslieť, ze chlap dieta obtazoval/zneužíval! To je podla teba Ok?
Neviem, čo ocakavas vlastne od tejto diskusie... skus nám to prosím napísať.

gab1sol
7. jan 2025

“nič podobné som zatiaľ nezažila, ale vďaka systému, sa možno dočkám aj ja tak ako teraz ďalšia mamička”

Autorka, žiješ so psychopatom, keď tak veľmi bojuješ a obávaš sa, že sa to môže stať aj tebe?

Mimochodom, ak tým druhým 10-mesačným dieťaťom myslíš dieťa pani Hlaváčkovej, tak to sa narodilo v máji 2020. Opäť opakujem, nevyjadrujem sa k stavu, v akom sa ocitli rodičia a dieťa a kto je obeť a kto vinný. Len upozorňujem, treba si overovať fakty.

twinflame
7. jan 2025

Autorka a nebude to tak, ze urady chrania dieta pred matkou? Lebo sa sprava neprihodne? Lebo sa jej boji?

aurora33
7. jan 2025

@lalenka33 ona ti neodpovie na nič. Na žiadnu otázku. Len začne útočiť. To je jedine čo vie.

zalka
7. jan 2025

@lienka.7 to áno, keď sa žena potrebuje zbaviť chlapa stačí zmanipulovať dieťa k výpovedi, že ho otec obťažoval sexuálne a už súdy konajú. Kamarátkinmu mu bratovi sa stalo, a ten chlap ma potom sakra problém očistiť si meno. A dokázať, že nič také sa nestalo.
A to tie ženy nie sú ani papalasky, keďže sa tu spomínajú movity ľudia, že skrz peniaze ukradnú dieťa.

enmery
7. jan 2025

@zalka Tak obvinila aj Molnarová zo sex.obťažovania toho herca, Malachovský či ako sa volá.