icon

Čo si myslíte o prípade zavrhnutej matky Beaty?

5. jan 2025

Čo je toto za štát keď to dovolí?

https://plus7dni.pluska.sk/domov/uplakane-viano...

aurora33
5. jan 2025

@mircalla jeeej ďakujem 🙂 podobne aj ty 😊

twinflame
5. jan 2025

Este jedna otazka sa ponuka - zeby sa otec vystavoval riziku a nasledkom marenia uradneho rozhodnutia?

janulka1802
5. jan 2025

Vieš čo, mňa tu už asi máločo prekvapí. V témach o potratoch zvozia pod zem ženu, ktorá je proti potratom a minule tu bola téma, aké neľudské je pustiť škrečka von... myslím, že k tomu niet čo dodať.

luteam
5. jan 2025

@lucilaines presne tak konecne to niekto napisal. Vobec nezalezi na tom kto je horsi kto je na chybe a bla bla ide iba o to ze jej sud dal pravo stretavat sa so synom a ex jej ho odopiera a nema z toho absolutnw ziadny problem. Nonsens

autor
6. jan 2025

z 9. októbra 2018"), ktorým sa stanovil ich kontakt bez prítomnosti D. K. cez víkendy a počas koncoročných prázdnin. Toto neodkladné opatrenie bolo zrušené rozhodnutiami z 21. apríla 2021 a 3. mája 2022, no obe tieto rozhodnutia boli následne zrušené na základe odvolania. Neodkladné opatrenie z 9. októbra 2018 je teda stále v platnosti a jeho výkon je ústredným bodom tohto prípadu. Ďalšie podrobnosti sú uvedené ďalej v tomto texte.

Pokiaľ ide o D. K., zistilo sa, že nespolupracoval pri zabezpečení prítomnosti druhého sťažovateľa na stretnutiach sťažovateľov v centre,

autor
6. jan 2025

@gab1sol už netrep prosím ťa! Vymýšľaš si veci, ktoré nikde uvedené nie sú. Najprv píšeš ako šla ku svojmu dieťaťu a učiteľky na ňu zavolali políciu a potom tu navynýšľaš normálne bitku pred škôlkou kde vraj volali políciu. Nehanbíš sa?

autor
6. jan 2025

@gab1sol normálne o tom vymysliš bez štipky hanby ságu, ako dieťa “zbila” a ako dieťa čo si tvrdila najprv bolo von s deťmi, vracali sa do škôlky a zrazu tam boli aj prítomný rodičia - áno rodičia bežne chodía o 10tej s deťmi von v škôlke 🧐. Sa spamätaj. Aby si raz na teba niekto nevymyslel, potom uvidíš aké to je.

autor
6. jan 2025

@dharmasanata nie som pani B.
Je nezmysel myslieť si, že keď sa to prepieklo tomu papalašovi, že sa to nemôže stať každej jednej tu čo sme. Väčšina tiež “matiek” tu namiesto toho, aby sa tej matky zastali a vyjadrili jej verejne podporu s súcit, ju bez štipky ľútosti poslala kade ľahšie. Hanbím sa za to, medzi akými mrchami žijem. Keď už matka matku nepodrží, tak to je naozaj tragédia a presne aj preto sa to deje, lebo naša spoločnosť to dovolila. Len hlúpe ženy to akceptujú, kým sa zo nestane aj im, alebo ich dcéram.

autor
6. jan 2025

@klementinka58 pokiaľ viem, tak pani B býva v BA, aby bola synovi nablízku.

autor
6. jan 2025

@klementinka58 420x. Čítala si to číslo? Aké premenné ti k tomu chýbajú?

sisaka
6. jan 2025

@lucilaines konečne to niekto napísal tak, ako to je. Je úplne irelevantné, kto je sympatickejši, psychicky labilnejši, má viac peňazí … fakt je, že matka má schválený styk a nie je jej otcom dieťaťa umožnený.
Je úplne jedno, kto bráni tomu styku, keby bránila žena otcovi dieťaťa pozerala by som sa na to úplne rovnako.
Aj keby ten rodič mal psychiatrickú diagnózu, vždy je možnosť stretávať sa pod dozorom. Neviem si ani predstaviť, ako takito rodičia musia trpieť.
Čo ma fakt zaskočilo je nulový súcit voči matke od mnohých matiek tu v diskusii. Asi to bude tým, že im táto žena príde nesympatická a nepáči sa im, akým spôsobom o dieťa bojuje, inak si to neviem vysvetliť.

twinflame
6. jan 2025

@sisaka tato diskusia si myslim, ze nie je o tom, ci sucitim s pani B. Musi prezivat velku bolest a denno-denne sa trapit nad tym ako jej jej syn chyba. Je to srdcervuce. Tato diskusia je pre mna o tom, ze v tom co sa o pani B. tu predostiera ako fakty, su nejasnosti a mnoho, mnoho otazok a polopravd. Ano, nas sudny system nema dobru povest, ale je tazke uverit tomu, ze by sa vsetci spykli proti jednej mamicke a branili jej v styku so synom. Skor za tym moze byt nieco, co tu je zamlciavane. Este raz, emocne ma pani B. moje sympatie, fakticky to nesedi. Marenie vykonu uradneho rozhodnutia ma svoje nasledky a tomuto by sa niekto len tak vystavil?

lucilaines
6. jan 2025

@sisaka tato diskusia je podla mna krasna sociologicka studia o tom, preco sme ako spolocnost tam, kde sme. Fakty su zname a to ze existuje rozsudok a to, ze otec brani styku. To je to, co je jasne. a podlozene. Lenze zrazu vznikne davova psychoza lebo jedna pani povedala, kazdy si spravi svoj nazor na zaklade toho ako pani na videu vyzera, ci je sympaticka, co povedala susedinej sesternice babka, co ostatni, na ktorych sa nemysli, co by som robila ja, co by otecko urcite nespravil, leno kto by to uz dobrovolne robil..a zrazu su tieto nazory relevantnejsie ako cokolvek na papieri a zo zeny, ktoru nikto z diskutujucich osobne nepozna je pomaly carodejnica. Velmi radi sudime ludi na zaklade vsetkeho mozneho, velmi radi si vytvarame vlastny nazor na vsetko mozne, ale zabudame pritom citat s porozumenim a prehliadame fakty.

autor
6. jan 2025

@twinflame všetci kto všetci sa spykli? Súd jej naoko povolil stetávanie, má v rukách rozhodnutie o tom, že sa samotná môže stretávať so synom a on jej ho nedáva! Pokiaľ som dobre čítala, musela sa obrátiť až na európsky súd, lebo tu vládne mafia. Čiže má v rukách rozhodnutie, kroré v našom štáte nič neznsmená pokiaľ nie je “naša”.

aurora33
6. jan 2025

Autorka, keď to takto ťažko prežívaš, tak chod za sudcom a dohovor mu nejako. Alebo daj vyrobiť nejaký transparent a vylep ho niekde. Pretože to čo tu predvádzaš nie je normalne a aj tak tu na MK nezmozes nič. Len sa tu zbytočne zhadzujes.

kp7333
6. jan 2025

@aurora33 co s tym ma sudca? ten predsa nariadil stretnutia matky so synom. to ze otec nerespektuje rozsudok sudu a nadalej brani stretavaniu, je druha vec. a ze s tym kompetentni nic nerobia, je vazny problem, ktory poukazuje na nizku vymozitelnost prava v tomto state.

aurora33
6. jan 2025

@kp7333 Ved autorka sa tu neustále rozčuľuje, ake máme skorumpované súdnictvo a podobne. Tak som jej navrhla riešenie, pretože tu to je len také o ničom písanie.

klementinka58
6. jan 2025

ved ja neviem ci volala pani B policiu ked otec jej nechcel dovolit stretnutia....Nechce sa mi verit, zeby az tak skorumpovane bolo sudnictvo. chlapec ma 11 rokov, uz vie citat , takze moze si vyhladat clanky a kampan ktoru robi jeho mama. Dokonca keby chcel moze sa jej ozvat sam od seba na tajnasa syn, vyhladat ju....ktovie preco to doteraz neurobil.... Zaklad je nerobit si deti so psychopatom .....

autor
6. jan 2025

Tak som si aj ja vyhľadala vraj politickú mamičku, ako ste tu niektorá písala s cieľom zhodiť celú diskusiu (asi) a garantujem každej jednej milujúcej mamičke, že by skúsila všetko, aj dostať sa do politiky, keby už nevidí východisko. Na fb stránke pani B. som našla samé prosby o pomoc, neviem ktorú fb stránku diskutérka našla?

Osobne poznám aj ja prípad chlapca, ktorý bol v detstve navedený proti matke a v skorej dospelosti spáchal samovraždu. Pani B. spomína vo videu podobný prípad. Dámy a pani ľudský život je krátky úsek - je časom od - do, *- †. Každé dieťa má v tomto krátkom úseku nárok na krásne detstvo a na oboch rodičov ak tomu nebránia závislosti a iné vážne dôvody.

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=9...

klementinka58
6. jan 2025

@aurora33 transparent urobila a zavesila bilbord pred skolku...cim sa ohanal otec dietata, ze dieta sa boji ked vidi ten bildoard....dokonca jej otec dietata dal nejake tri podmienky, ze ak ich splni tak jej styk umozni....vcera som si o tom trochu studovala...

mircalla
6. jan 2025

@klementinka58 On jej nemal co davat ziadne svoje dalsie podmienky, sudne rozhodnutie je jasne. Styk jej mal byt umozneny.

klementinka58
6. jan 2025

@mircalla ved jasne, ze on jej nema davat co podmienky, ale s takym psychosom by som sa asi uz po tolkych rokoch skusila nejako dohodnut...myslim, ze jedna podmienka bola zrusit tu kampan co pani vedie vymazani rodicia,...
Neviem co povedala policia ked ju volala ak ju teda volala ze jej brani v stretnuti s dietatom...vacsinou ti rodicia volaju hliadku hned so sudnym rozhodnutim od dveri...

nechce sa mi verit, zeby sme az tak mali skorumpovane sudnictvo, ved pani ma rozsudky na europskej urovni..skor si myslim, ze je nieco co nepovedala a preto je to takto

autor
6. jan 2025

Jej syn mal pred pár dňami 11 rokov ženy. Časy škôlky sú už dávno za týmto chlapčekom - chlapcom a za jeho ubolenou mamičkou. Nik jemu, ani matke nevráti zničený život. Zaujímavé, že sa tu našla mamička, ktorá ju videla “včera” pred škôlkou jej dcér.

mircalla
6. jan 2025

@klementinka58 Pokial sa ti nechce verit, ze mame tak skorumpovane sudnictvo, tak budes trosku z kategorie naivnych. Ano, mame. Ci mam ti dat na papier vsetky skorumpovane kauzy ovela vacsieho formatu?

klementinka58
6. jan 2025

@mircalla nemusis mi tu davat dokazy, myslim, ze si dokazem ich dohladat.

maya_hi
6. jan 2025

@enmery štát ju vďaka na hlavu zákonom drží od dieťaťa. V dobe, keď sa deti v detských domovoch snažíme dostať do rodín, či dokonca udržať za každú cenu v biologických rodinách. Teda aspoň tak sa to na verejnosti prezentuje. Zákony, úrady a zučastnení úradníci, psychológovia s tým majú veľa do činenia 🫤

maya_hi
6. jan 2025

Čítala som o tom prípade. Vraj dokonca požiadala o pomoc Patrika Hermana- odmietol, Zuzanu Čaputovú- odmietla. Chlapík musí mať riadne konexie. Hrozné a zároveň ľahko uveriteľné. V tomto našom bordeli 🫤

maya_hi
6. jan 2025

@klementinka58 ale máme. Bola by si prekvapená. Zatvoria sa oči pred všetkým ak o to požiadajú vplyvní ľudia

aurora33
6. jan 2025

@klementinka58 áno to som videla. Dosť strašidelne, nečudujem sa, že sa chlapček z toho pocikal.

autor
6. jan 2025

@maya_hi presne tak, čo sa prezentuje je vec jedna čo je pravda je vec druhá. Pred voľbami bola na kontrolu ombudsmanka v detských domovoch a ich dokumentácie. Zistila otrasné skutočnosti, obrovské množstvo detí sa stratilo… proste ich “darovali” do iných krajín a zadarmo to isto nebolo a ani kóšer nakoľko sa zrazu stratili zo systému a nie je o nich žiaden ďalší dokument. Okolo prípadu je ticho. Nikoho netrápia deti v detských domovoch, v resocializačnych centrách čo je na nich páchané. Čo čakáme od tohto štátu?