Darujeme Európu moslimom?
Váš názor?..ja som zhrozená 😒
@petraxy6 No, ak mas na mysli RKC, tak to je dalsia zvratena vyhra ludstva....
tak z takych reci by sa pan farar veru netesil!!!
@annava25 Veru nie, tak sa mu nepriznaj 😀 este dobre, ze ja farara nemam...
@01fialka01 kresťanka??? len kopa zloby vychŕlená v zmätku slov... ty nemáš potuchy, čo je morálka, tak si ju neber do úst.
@namornicka 100% suhlas s prispevkom a hlavne s vetou, ze islam do Europy nepatri... Len nedavno som citala, ze ucitelka v skole kde chodia muslimske deti nabada ostatne deti, aby v case ich ramadanu, kedy oni nejedia sa prisposobili ostatne deti a nejedli tiez. Nie je to chore???
@caoli Mas pravdu... Zloby na hriech a ludi, ktori ho prehliadaju...
@01fialka01 lebo ty si bez viny... hoď kameňom... do moslima, do homosexuala, do hocijakej minority... a budeš sedieť po pravici božej. och, škoda slov
@01fialka01 k adopcii do teplej rodiny ti napíšem len toľko: tie deti sú vychovávané možno vo väčšej láske ako v normálnej rodine. ako vidím, ty si divne vychovaná 😝 mohla by som napísať, že mi ťa je veľmi ľúto, ale neurobím to. jedine čo ti môžem napísať je: máš sa ešte veľa učiť a musíš ešte veľa prežiť. a nebi sa do pŕs - možno o pár dní sa ti udeje niečo také, proti čomu bojuješ. 🙂 až vtedy pochopíš. zapamätaj si moje slová 🙂 - pár dní,mesiacov....
@01fialka01 normálne keď som toto zazrela tak som si spomenula na teba: MÍR VE SVĚTĚ ZAČÍNÁ MÍREM V LIDSKÝCH SRDCÍCH ♥
Keď sa týmto budeme riadiť, tak nemusíme riešiť pridávané videá 😉
Take dristy.... A mne sa take neudeje, to skor ludom ako vy 🙂 tak pekny vecer dievcata...
@01fialka01 spomenieš si 🙂 len sa nepriznáš, lebo tvoje EGO ti to nedovolí 🙂 mala by si opustiť túto tému, lebo ide z teba zlo. určite trpíš, preto si tú zlosť vybíjaš tu a myslíš si že máš pravdu 🙂 No nemáš 😅
@zara13 no o tych mnohych "liberalnych" moslimskych krajinach kde zeny maju prava ako u nas by sa dalo polemizovat. vo vacsine takto orientovanych krajinach existuju fanaticke nabozenske skupiny, ktore sa snazia o zmenu a myslim ze je len otazkou casu kedy sa im to podari ( mnohokrat aj s pomocou "demokratickych" velmoci). takisto by sa dalo polemizovat o tom ze krestania napachali ovela viac zla..... a myslim ze v nasich koncinach sa nikto nezaoberal cinmy moslimov na nevercoch v davnej minulosti...... akykolvek extrem je zly
porovnaj si situaciu, ked moslimka pride do europy a naopak europanka do moslimskej krajiny. 1 moze navonok prezentovat svoje presvedcenie, naopak 2 sa musi prisposobit tamojsim pravidlam a musi sa koli vlastnej bezpecnosti zahalit, pripadne pohybovat sa len v sprievode muza....ked pridu imigranti do europy, odplatia sa "novej"domovine tym, ze maju nabozenske poziadavky, modlitebne, odev,oddelene jedalne...a tolerantni europania im vyjdu v ustrety... opacna situacia dopadne ako?krestania v moslimskych krajinach maju velmi tazke podmienky pre svoj zivot a su vystavovani neustalym utokom nabozenskych fanatikov a to su vo vlastnej domovine...
ide hlavne o toleranciu a o prisposobenie sa hostitelskym podmienkam....nikto nechce aby sa vzdali svojho nabozenstva, presvedcenia, zvykov, ale predsa ked niekam pridem a chcem tam zit, musim sa spravat podla tamojsich pravidiel....porovnaj to s imigrntami z azie, ti nemaju problem prisposobit sa novej krajine a zaroven si udrziavaju svoje tradicie, nabozenstvo.......takze o to tu ide, u niekoho sa to da a u niekoho nie......
@petraxy6 Toto bola tak hlipa veta, ze je az mila 🙂
@alecka MUDRO...LEN ABY SI TERAZ NEBOLA ZA RASISTKU, ZE SI NAPISALA PRAVDU
@01fialka01 vieš ako sa hovorí? múdrejší ustúpi 🙂 nechám ťa tu v tvojom presvedčení 🙂
@01fialka01 radšej by som sa neoháňala svätým písmom, pretože každému, kto čítal aspoň prvú knihu Genezis je jasné, koľko nemorality Biblia obsahuje. Moslimovia bijú a nevážia si ženy, ale prečítaj si tú časť, keď Adam a Eva zjedli jablko a Boh ich potrestal. Eve povedal, citujem: " Veľmi ti rozmnožím ťažoby v tvojom tehotenstve, v bolestiach budeš rodiť deti a budeš túžiť za svojím mužom, ALE ON BUDE VLÁDNUŤ NAD TEBOU." V podstate to isté len v ružovom a to nehovorím a tom, čo sa deje na ďalších stranách a že to celé vôbec nedáva zmysel a nechápem, ako sa môžeš riadiť Bibliou, keď má s morálkou len veľmi málo spoločné, ale podľa teba je homosexualita horšia ako incest.
@01fialka01
Vidim ze si "kresťanka"
A riadis sa v živote:
"Miluj blížneho svojho ako seba samého!"
Kedze si sa pýtala @zara13 keby mala gay syna co by spravila, a co by si spravila ty?
Co by si ho vyhnala z domu pripadne vnímala ho "inak" len pre sexuálnu. Orientáciu?
Co by prestal byt tvojim synom?
@01fialka01
Vychádzam z toho ze si napísala v prvom príspevku ze "byt buzerantom" je proti Písmu co si myslela Bibliu ktorá sa slengovo povie "písmo sväté".
Tak sa to tu rozbehlo ale uplne mimo.......prosim vas, sexualne orientacie vynechajte.....ved o to tu vobec nejde...
@janinah Dobra otazka...... moja odpoved je: s polutovanim musim napisat, ze uz sme ju darovali.... 🙄
To video ma urcite chyby a nie je uplne presne.....ale to je uplne jedno. Ja o tomto stave viem uz od roku 2002, kedy som si precitala tuto knihu, ktora sa zaobera uplne tou istou problematikou, akurat ma ovela presnejsie udaje ( mozno teraz su uz tie percenta ine, kedze sme v roku 2013). Bol to bestseller.
The Death of the West:How Dying Populations and Immigrant Invasions Imperil Our Country and Civilization
http://www.amazon.com/Death-West-Populations-Im...
Bohuzial je v anglictine...
A to porovnavanie krestanstva s islamom je tiez onicom..... V podstate sa tu riesi otazka nase KULTURY. Aj ateista, nekatolik, neveriaci clovek zo zapadnej civilizacie predsa chce, aby sa uchovali nase zvyky, tradicie, umenie, literatura....
Je jedno, ci si ateista, alebo katolik ale urcite dokazes ocenit velikanov ako su "Shakespeare, Alexander Velky, Leonardo Da Vinci, Michelangelo, Tesla, Einstein, Columbus............"
Kolko velikanov nam priniesla Perzska Risa a Islam? Ja osobne netusim.....ale rada by som bola, keby moje deti poznali nasu kulturu nie len z knih ☹
Ale neda mi, ked uz tu pisete o homosexualoch, ale neviem, ci niekto z vas videl alebo pocul, co vyslovil na margo homosexuality Iransky Prezident Mahmoud Ahmadinejad. Bol pozvany na prednasku do prestiznej univerzity- Columbia.
Niekto mu dal otazku, kde sa pytal preco su take tvrde zakony a tresty pre gayov a zeny v jeho krajine....
(komentar ku zenam vynecham, to si viete domyslietl).... Jeho odpoved bola: U nas v Irane nemame ziadnych homosexualov, ako vo vasej krajine. 😎 Vsetci studenti vybuchli do smiechu...(osobne som videla video...koluje aj po internete)
Homosexualita sa v muslimskych krajinach doteraz "tvrdo" tresta........ teda, az na Iran, lebo tam su vsetci obyvatelia hetero 😀 😀 😀 😀
@matulik5521 Moralka...hmmm, odporucam precitat si 10 bozich prikazani....zaberie to menej ako minutu.... Tieto prikazania su zakladom nase moralky(a nie iba katolikov)....Za niektore porusenie prikazani sa v dnesnej dobe aj do vazenia chodi ( nezabijes, nepokradnes) 😉
(odbocenie od temy, viem...uz sa k Biblii nebudem vracat)
@01fialka01 su len dve moznosti, bud si taka nekonecne hlupa, alebo len provokujes. 🙄
Ja si myslim, ze to je dane nejakym prirodzenym vyvojom. Takato situacia, ako to je teraz vo vacsine moslimskych krajin (ze ludia su naozaj "silno veriaci" a dodrzujuci tradicie viery - ci uz uprimne alebo len "naoko" - z donutenia rezimu, ci niecoho ineho) bola aj v Europe v stredoveku, ranom novoveku. Mali sme tu inkvizicie, boje protestantov s katolikmi, nabozenske nepokoje. Europa bola pod silnym vplyvom cirkvi - krestanstva. Storociami tento velmi silny vplyv nabozenstva proste pominul. V moslimskych krajinach to tak nie je, mali uplne iny vyvoj, historiu... jedoducho tie krajiny si to chrania z nejakeho dovodu. Aj my mame taku moznost. Nevyuzivame ju. Netvrdim, ze mame proti sebe bojovat, ale kazdy z nas, kazdy jednotlivec, rodina, ale aj narod a stat ma moznost chranit si svoje dedicstvo predkov, kulturu, vieru... Kvoli niecomu to my nerobime. Preto nas moze pohltit kultura, ktora je v tomto silnejsia.
@01fialka01 povedz mi, čo z toho nebola pravda?
@digysa mne je jedno, aké majú božie prikázania, ja mám svoje svoje morálne hodnoty, ktoré sú takmer identické a prišla som na ne sama ešte predtým ako com čítala Bibliu, takže na to, aby som sa správala morálne nepotrebujem sväté písmo, na to človek príde aj sám.
Ale to už je na inú tému, nechajme tak.

@01fialka01 ano mas pravdu...som na to naozaj hrda, ze je nas viac :D