Dlhodobá ignorácia žiadosti o možnosť blokovať užívateľa
naozaj vam, timu asmira, absolutne nezalezi na vasich prispievatelkach?
je vam prednejsia popularita, hadky a sikana nez klud a pokoj ako sa stale snazite klamlivo prezentovat?
narazam na kauzu anjelicek26. poznam ju osobne. je to clovek, ktory pomaha a snazi sa a kvoli vasej neochote a pomylenym prioritam ma odist?
kolko skvelych osob este vyzeniete?
preco je pre vas taky problem pridat tlacitko: blokovat?
kolko hlasov a peticii treba, aby ste to konecne urobili?
mariova odpoved na nase otazky bola arogantnym vysmechom:
ďakujem za článok a každej používateľke za reakciu. Reagovať budem postupne, teraz však k blokácii konkrétnych používateľov. Takáto funkcia nie je riešením, nakoľko tým sa problém len skrýva a ostáva naďalej "živým". V tejto veci sa treba pozrieť celkom na príčinu vzniku problému, ktorou v tomto prípade, ako sama píšeš, je do veľkej miery aj tvoja popularita. Este viac ako popularita, je pravdou to, že Modrý koník je kópiou reálneho života, v ktorom existujú radosti aj ťažkosti. My sa snažíme o to, aby koník vytváral čo najviac príležistostí na radosť a nie je našim cieľom spraviť stránku hygienicky čistou pred nezhodami. Práve tie sú znakom pokroku a preto som rád, že si o svojom probléme informovala verejne. Článok prosím nechaj aktívny, budem ho ešte potrebovať a ďalej reagovať.
reagovat budes postupne? takto? ze to zmeties zo stola?
funkcia blokovat nie je riesenim? a co je? ked pojdem s bolestou k lekarovi a budem si pytat liek, tam ma ma odbit s tym, ze on nevie preco ma to boli tak ma necha trpiet, kym na to nepride? to je spravny postoj podla vas, asmira timu?
ked je niekto popularny, tak ma byt povolene donho hocikomu hocikolko beztrestne kopat? bez nasledkov a sankcii? to je ten obraz, akym sa chcete prezentovat?
nezhody su znamkou pokroku? tak podme rozputat tretiu svetovu vojnu, nech vsetci vidia aki sme pokrokovi.
same skvostne slova, ale odkaz je jasny:
kasleme na vas, mile prispievatelky, ste pre nas len zdrojom penazi a nezalezi nam na vas vobec.
@jabadaba @vejula @zuzkaanicka @digysa čo??? kde?? ako?? zmazali ma??
mám dosť otáznikov ?? 😀 😀
@digysa ja som toho nazoru, ze je uplne jedno kto prvy odbocil od temy. Pokial si to kontext temy ziadal, ako je to uplne bezne a prirodzene aj v realnej komunikacii medzi ludmi, tak to hadam treba respektovat a prestat tu zavadzat maniere ako v casoch Oktobrovej revolucie roku pana 1917!
@sirinka naopak, keby sa ludia riadili tym, co som pisala, tak by sa vyjadrovali vecne, bez nejakych emotivnych blbosti a nedochadzalo by k zbytocnym sporom ... ale (ne)ockovanie tu rozoberat nebudem, lebo nas zmazu ... mozme sa dalej bavit o tomto, ale na vseobecnej urovni, nebudeme niekomu ponukat zamienky na mazanie 😉
Suhlasim s vami, že od veci mazať je na hlavu. Čo sa očka tyka, nechcem sa k tomu moc zdlhavo vyjadrovať, pretože tem o tom, je tu požehnane. Určite nesuhlasim s nazorom, že o očkovaní a o tom čo budu či nebudu očkovať rtozmyšlaju len nevzdelaní, mladí lahko ovplyvnitelní rodičia. Ked sa bližilo MMR očkovanie môjho syna, rozpravala som sa o tom s kamaratkou, že mam o tej vakcine pochybnosti, zisťovala som si ohladom nej informacie. Ona sa mi čudovala, neriešila a išlo očkovať s tym, že predsa by sa neočkovalo, keby to škodilo. Po očkovaní jej dieťa týžden padalo z nôh, čo sa na nich neudržalo. Ten strach, ktorý preživala ju prinutil popremyšlať, tak isto kamaratka, ktorej syn po očkovaní MMR-kom prestal blabotať, vratil sa vyvojovo späť. Taký strach mala, že dcerke už tiež MMR-ko nedala. Takže aj ked to možno vyzerá, že tí mudri a vzdelaní všetko povinne očkuju, nieje to tak.
@zuzkaanicka boze ale ved nie sme stroje... Emocie k nam proste patria
@sirinka emocie su fajn, ale nie, pokial sa clovek bavi o vyskume, tam proste nepatria ... ked sa bavime o vyskume (a v tej spominanej teme by to malo byt jedine o vyskume), tak sranda bokom a musia nas zaujimat len fakty a tie maju byt odbornikmi (nie googlovacmi) vyhodnotene ... jedine vtedy to moze pomoct, inak to dokonca moze skodit 😉
@zuzkaanicka 😀 no a uz sme pri slobode slova a uz tu mame naznaky obmedzeni....
@sirinka neviem ake naznaky 😕 ... vies ako funguje vyskum? ... zrejme nie, ak sa Ti toto zda obmedzujuce ... do vyskumu urcite emocie nepatria, neviem, co sa Ti nezda 😉
@zuzkaanicka chces ma pobavit, alebo mas pocit, ze na MK prebieha nejaky vyskum???
@sirinka nepisem, ze tu prebieha vyskum, tak mi to nevkladaj do klavesnice ... pisem o tom, ze sa bavite o vyskume ... a pokial sa o nom bavite, tak sranda bokom a zaberu len fakty 😉
@zuzkaanicka to, ze sa diskutuje s vasnou, neznamena, ze sa necita s chladnou hlavou... Kazdy, kto sem zavita si musi v prvom rade uvedomit, na akej stranke sa nachadza a tak aj zaobchadzat s informaciami, ktore tu najde... Prepac, jedna vec je obmedzovat diskutujucim ich prejav a druha, ze nam deti neucia v skolach samostatne mysliet, overovat, selektovat... A potom je pre ludi nebezpecne citat cokolvek, hociktory bulvar, ako aj hodiny mat prilepene oci na televiznom prijimaci...
@sirinka aha, takze tie info treba brat s rezervou (vsak ja tak aj robim 😉 ), len potom nechapem, preco sa niektore tak vehementne domahate uznania svojej pravdy 😖 ... osobne som si par takych tem precitala a moj pocit je taky, ze si niekto precita jednu, ci dve studie a potom "siri osvetu" ... nevadilo by mi to, keby sa dotycne netvarili ako super odbornicky ... ale v podstate mas pravdu, netreba to brat vazne, v podstate bulvar ... blbe je, ze su take, ktore to vazne zoberu (dnes uz ma na net pristup kazdy, nemeria sa pri vstupe IQ 😅 ) a potom sa tym riadia a mozu na to aj doplatit ... ale nie je to moja starost, ani zodpovednost 😉
....jedno je iste🙂....byt pricapeny 24 hodin na MK....zdokumentovat kazdy grg a prd svojich najblizsich a okamzite to zavesit na net je uz podla mna zrele na psychiatra....cela tato diskusia sa toci stale dokola o to istom.....jedna pachatelka sa zviditelnovala....ocividne bola v siedmom nebi...a druha strana je nechtiac tiez zviditelnila 😝 ...nuz ,stava sa...Moj osobny nazor uz mnoho mamiciek pozna....ja dotycnu...s 22 tisic prispevkami nemusim...tiez mi vadi,ze je vsade,vsade mudra...vsetko vie,vsade bola...co je moc,to je moc....len jedno ma trapi:....co robia jej 3 deti ,ked ona je tu nonstop????....odpovedzte si kazda za seba...pekny vecer
@zuzkaanicka presne tak... Stale ide o anonymne forum... Clovek tu moze nacerpat inspiraciu, ale nie 100% navod na zivot ...
@sirinka jasne, anonymne forum ... len potom niektore anonymky vyznievaju (aspon podla mna) velmi komicky, ked sa tak velmi snazia presviedcat o svojej pravde ... ze by to bol trening pre realny zivot, alebo malo prilezitosti v realnom zivote? 😖
@zuzkaanicka najlahsie sa odsudzuje ten, o kom vlastne nic nevieme... Nevieme aky ma zivot, skusenosti, motivaciu.... Nemusime mu pozriet do oci... Takze mozno niektori prispievatelia na teba tu posobia komicky a mozno v tom realnom zivote by si bola pozitivne prekvapena a naopak....
@sirinka ja neodsudzujem, ja som len napisala, ze vyznievaju komicky ... ja sa len pousmejem, nehodnotim, idem dalej ... nie som z tych, co potrebuju mlatit prazdnu slamu na nete-napr. o ockovani, kojeni, C-cku a podobnych temach ... riadim sa svojim rozumom 😉 ... len ma obcas zarazi, ze ako sa niekto dokaze bit o svoju pravdu, hoci ju nema poriadne podlozenu ... cize ako som uz pisala, ma precitane 1-2 studie a dokaze s tym zaplienit niekolko stran napr. na MK ... mozno je to obdivuhodne, mozno nie 😉
@zuzkaanicka niekto sa venuje takym temam, niekto teme o blokacii anjelicka, niekto donekonecna riesi vyber kocika.... 😉 prazdnu slamu tu mlatime vsetci, chvalabohu, ze tie strany nie su papierove...
@sirinka jo, idealne je, pokial sa ludia venuju tomu, comu rozumeju ... ja tak trochu rozumiem tej blokacii a snad aj sile internetu ... kedze nie som lekarka, farmaceutka, tak neprispievam (s jedinou vynimkou) do ockovacich a megaceckovych tem 😉 ... len je zaujimave, ze niekto odbornik nie je, ale dokaze sa tvarit a tvarit 😅
@zuzkaanicka ja mam kamaratku farmaceutku, ktorá sa tým ale neživí, kedže vo svedomí citi, že to nieje nič pre nu. Robí aj prednašky o očkovaní - o pozitivach aj negatívach. Nenavadza nikoho aby dal či nedal očkovať, len pravdivo hovorí o zloženiach vakcín o nežiaducich učinkoch vakcin ako aj o jej benefitoch. O tom či ma očkované deti moc nehovorí, aby nenavadzala. Toto je fer prístup. Lenže velmi ojedinelý. Bohužial väčšinou tí odborníci, o ktorých ty hovoríš, maju velmi jednostranny pohlad na vec, častokrat ani nepoznaju detailne zloženie vakcín, ktorými očkuju. A v určitých prípadoch bu ich lajk, ktorý nema v yy študovanu medicinu a detailne sa týmto veciam venuje sam v tychto vedomostiach predbehol. Môžeš tvrdiť čo chceš, neznamená, že ten čo vyštuduje medicínu skutočne pozna pravdu. A to nielen ohladom očkovania. Asi 3 roky dozadu som sa rozpravala s jednou kamaraTKOU čo vyštudovala medicinu a chcela robiť v pôrodnictve. A teda stačilo mi, ked som sa s nou rozpravala, ake ma nazory. KEd som jej povedala, že som po sekcii v momente z nej vyšlo. Jaaaj tak to už aj druhy krat pôjdeš sekciou tam su velke rizika ruptury maternice.... (tento mytus snad existuje len tu na slovensku) KEd som povedala, že ešte dojčim vtedy ročného synčeka. Jej reakcia - to už odstav, to mlieko užť pre malého nema žiaden vyznam - pričom svetova zdravotnícka organizacia hovorí v celku jasnou rečou.... Takže ja sa nad takými rečami, že niesi odborník tak sa nevyjadruj a počuvaj na slovo tých čo to študovali pousmejem.Nielen čo sa očkovania tyka ale aj napríklad pôrodu. KEby som počuvala tých odborníkov, tak mi malu vyberu z bruška, lebo mi tvrdili, že ja proste malu neporodím 😅 Chvalabohu som už vedela, že sa ich odbornosť a zaručené prognozy sa spoliehať nemôžem a dcerku som porodila bez problemov vaginalne.
@vejula tymi odbornikmi som mala na mysli naozaj odbornikov, nie pseudoodbornikov, prislusna VS este nezaruci odbornost, to je uplne jasne ... ale ak si nejaky laik precita 1-2 studie a hra sa na odbornika, tak to je chore ... to si iba moze mysliet, ze je vyborny ... akurat nema dostatok informacii, aby vedel posudit, kolko toho z danej problematiky este nevie ... a ja som sa tu hlavne snazila vysvetlit, ze pokial sa bavime o odbornych temach, tak by mali ist emocie bokom (to sa evidentne nedeje, inak by nebolo tolko hadok v niektorych temach) a mali by sa brat do uvahy iba fakty ... su temy, kde su emocie potrebne, ale pokial sa budem s niekym bavit napr. o ockovani, tak emocie su to posledne, co niekomu pomoze 😉
@sirinka a citala si cely clanok o akej slobode slova hovori?
"s cielom znicit rasizmus, etnickú diskrimináciu, náboženskú netoleranciu, totalitné ideológie, xenofóbiu, antisemitizmus, antifeminismus a homofóbiu"
od neho som citala dost clankov, vo velmi malom sa stotozjujem. tu moja diskusia na jeho clanok konci.
@zuzkaanicka tu sa dostavame k otazke kto a na zaklade coho je skutocny odbornik na ockovanie

O ockovani som tu zacala prva ja............mna mali zmazat!
digysa No ja mam problem s ockovacimi temamy. Mala som pohrozeny ban na 3 mesiace a do jednej z tem, ktoru vytvoril admin mam uz zakazane prispievat.....
Včera o 15:57 • Odpovedz • 2 • Pošli IP •