DÔLEŽITÉ: Modrý koník otvára priestor pre vaše návrhy a nápady
Pozdravujeme celú rodinu Modrého koníka 🙂
Dnes sme pre vás pripravili tento výnimočný diskusný príspevok.
Nie je to klasický oznam – je to pozvanie.
Úprimné, otvorené a pre nás nesmierne dôležité.
Koník má zmysel len vďaka vám.
Vďaka tomu, že sa sem vraciate, že zdieľate svoje skúsenosti, radíte si, podporujete sa a spolu tu tak tvoríme komunitu už dve desaťročia.
Uvedomujeme si, že ak má byť Koník aj v budúcnosti miestom, kam sa chodí s dôverou, radosťou a pocitom „sem patrím“, potrebujeme robiť niečo, čo je cennejšie než akákoľvek funkcia alebo technická novinka: Počúvať vás. 🙂
Preto vám dnes otvárame jedinečný priestor, aby ste nám napísali, čo podľa vás môže fungovať lepšie.
Napíšte nám do komentárov:
– to, čo vám na Koníku chýba,
– to, čo vás rozčuľuje,
– to, čo by ste privítali,
– to, čo by vám uľahčilo deň alebo spravilo Koníka ešte príjemnejším miestom.
Úprimne, otvorene, pokojne aj bez servítky. 😉
Len prosíme: píšte konkrétne a konštruktívne, nech presne vieme, čo potrebujete.
Prípadne skúste doplniť vetu:
„Koník bude pre mňa top a jedinečný, ak…“ a dopíšte ju presne tak, ako to cítite.
Každá myšlienka, návrh či pripomienka má pre nás veľký význam.
Toto nie je formalita, je to pre nás záväzok.
Veríme, že spoločne môžeme vytvoriť Koníka, ktorý bude ešte lepším miestom pre vás, pre nás, pre každého, kto sem príde pre radu, podporu alebo len pre dobrý pocit.
Ďakujeme, že ste s nami.
Ďakujeme, že tvoríte Koníka.
A ďakujeme aj za to, že nám napíšete, čo je pre vás dôležité. 💙
Modrý koník team
Prosím o:
- tmavý režim,
- možnosť pre čitateľov/komentujúcich zväčšiť si fotografiu aj keď je v úvodnom príspevku/téme (teraz sa, ak sa nemýlim, dajú len tie, ktoré sú v komentároch),
- ponechať anonymné príspevky,
- nemeniť názvy tém, ponechať ich v pôvodnom znení, ak by predsa mal admin silnú potrebu niečo meniť, nech je to ako podnadpis, menšími písmenami a jasne označené, že to pochádza od admina,
- komentáre, na ktoré človek reaguje, by mohli byť v jednom vlákne pod sebou, nie o veľa strán ďalej.
Vďaka za ochotu nechať si poradiť!
@anka2015 akože kvôli akému tomuto nášmu prístupu? to ma akože z čoho obviňuješ??
Mimochodom,ty pracuješ zadarmo? Alebo ako si to predstavuješ,že rôzne apky a stránky majú byť zadarmo? A z čoho majú žiť tí ľudia,čo to naprogramovali? Z čoho majú zabezpečiť chod tých stránok??
@rozculena to nie je dobročinna sluzba ľudom, ktorá ma byt zdarma a slúžiť im podľa ich predstav? 🫣
@anonym_30f6c7 tutuli mutuli hanbate spravy 😀
a s kym prosím ťa? jediny sexuchtivy je tu xxy !
@karolinakr to neprezradím, co keď by si mi ho klofla, ešte to tak… 😄 možno ti po zavedení zmien zablika kontrolka a budeme odhalení
@dominikamacakova Budeš taká milá a ukážeš mi, kde som zakázala niekomu niečo písať?
Téma je založená adminmi, pýtajú sa na návrhy, námietky atď. Napísala som svoj názor a to, že sa to tu namiesto akéhosi rodičovského fóra mení na politické fórum. Názor si snáď ešte môžem napísať 🙂 A nie, nečítam tie príspevky, teda nie celé. Akonáhle je jasné, ze to je o politike, tak idem preč.
@mima172 kominikacne forum a socialne stranky su na to, aby sa tu rozoberalo cokolvek. A kedze politika hybe celym nasim zivotom a bytim, ja ju tu vitam. Mozno sa mnohym jednoduchsim jedincom otvoria oci. Ak teba nezaujimaju politicke temy, -NECITAJ ich. Je to jednoduche. Mna nebavi citat status jednoduchej matky, ktora si nevie vyhodnotit ocikany tehotensky test. Mne sa to zda ponizujuce pre zenske pokolenie. Tak ju preskocim a necitam. Take temy sa ti nezdaju nevhodnejsie?? Ved uz kto normalny si nevie vyhodnotit test?
Este ma udivuje, ze niekomu tu vadia muzski prispievatelia. Podla mna je super, ze je tu pohlad aj z druhej strany.
@modrykonik Privítala by som, keby v bazáre bola aj možnosť "Kúpim".
@majka2959
ja by so9m privitala, kebyze v Bazare existuje nejaka ochrana kupujucoch/predavajucich
lebo to, ze moderator Bazara napsie neserioznemu nejaky Bu-Bu-Bu mail nie je ochrana.
takze radsej nech je tam velkymi uvedene - Predaj aj kupa na vlastne riziko, prevadzkovatel nenesie ziadny podiel na neuskutocnenych obchodoch.
za ochranu predavajucich/kupujucich povazujem to, ze prevadzkovatel drzi peniaze na svojim ucte az do momenuty, kym predavajuci/kupujuci nepotvrdia, ze obchod prebehol v poriadku.
a jludne necvh sa za toto aj plat nekay maly popaltok.
Lebo priipadov, ze kocky poslali peniaze a tovar nikde, je tu nie malo.
Nie, dobierka tento problem nevyriesi
@majka2959
ja by so9m privitala, kebyze v Bazare existuje nejaka ochrana kupujucoch/predavajucich
lebo to, ze moderator Bazara napsie neserioznemu nejaky Bu-Bu-Bu mail nie je ochrana.
takze radsej nech je tam velkymi uvedene - Predaj aj kupa na vlastne riziko, prevadzkovatel nenesie ziadny podiel na neuskutocnenych obchodoch.
za ochranu predavajucich/kupujucich povazujem to, ze prevadzkovatel drzi peniaze na svojim ucte az do momenuty, kym predavajuci/kupujuci nepotvrdia, ze obchod prebehol v poriadku.
@nyusika nie je to zly napad, len na takuto oficialnu uschovu financii by museli urcite splnat zakonom dane podmienky (vedia takto uschovat peniaze notari napriklad pri prevode majetkov). Neviem, ci nie je na to aj specialny ucet, aby tam nenabiehali uroky, lebo by vystala otazka, komu tie uroky z vkladov na ucet vlozenych od predavajucich/kupujucich patria, atd.
Asi by to bolo komplikovanejsie nez dobierka.
@nyusika nie je to zly napad, len na takuto oficialnu uschovu financii by museli urcite splnat zakonom dane podmienky (vedia takto uschovat peniaze notari napriklad pri prevode majetkov). Neviem, ci nie je na to aj specialny ucet, aby tam nenabiehali uroky, lebo by vystala otazka, komu tie uroky z vkladov na ucet vlozenych od predavajucich/kupujucich patria, atd.
Asi by to bolo komplikovanejsie nez dobierka.
@moonlight1210 ale dobierka ti nic nezarucuje...tak potom nech je tam jasne oznacene, ze je to cele na vlastne riziko.
Ja by som sa priklonila k rieseniu tych reklamnych ploch.
Nejak to ujednotit a dat tomu ramec.
Neviem, ci je problem na strane providera, alebo v kode stranky, kazdopadne straca to unosnost.
Ako plochy reklam, tak vyskakovacie reklamne okna.
Coraz castejsie sa mi deje, ze pol obrazovky prekryje okno reklamy, ktora nereaguje na zatvorenie/zmrzne, je treba refreshbut stranku. Ako v mobile, tak v pc.
Otravne je to pri rozpisanej odpovedi, kedze sa tym zmaze. Kolkokrat ju druhy raz uz ani nenapisem, lebo je to strata casu. Tolko ho zas nemam.
Alebo plocha reklamy zaplni zhora i zdola dokopy 3/4 stranky a v strede necha 3 riadky na citanie, ci pisanie.
Velka plocha reklama sa csto vklada rovno medzi nadpis a otvaraci text autora diskusie, takze to obcas na prvy pohlad vyznie, ako otazka a nic dalsie. Az po zrolovani dole, sa konecne objavi text. Reklamne okno je cez kompletne cely displej.
Pripadne v PC odsunie celu textovu cast dole a celu obrazovku zaberie len plocha reklamy. Treba zrolovat dole, aby clovek nasiel texty.
Niekedy zase presne naopak, reklama komplet zmizne za textovou castou.
To nie ze by som sa stazovala, ze ju nevidim. Iba pre informaciu, lebo platitel si takto svoju reklamu asi nepredstavuje.
@majka2959
@nyusika Tiež mi to napadlo o tých platbách. Takto to má zavedený český Trh knih. Avšak neviem, či je to možné na Slovensku čo sa týka zákonov.
Privítala by som možnosť odstrániť moderátorku a členov skupiny tiež
Privítala by som možnosť odstrániť moderátorku a členov skupiny tiež
@anonym_04407d takáto možnosť existuje, je dostupná moderátorom https://www.modrykonik.sk/faq/co-obnasa-moderovanie-skupiny/ a ak je moderátorka neaktívna, stačí sa dohodnúť na novej a admini ju vymenia
@modrykonik mne chýba, že už nefungujú notifikácie do mobilu. Ale ináč som vďačná za super skupiny, za zdieľanie nových informácii, noviniek akcii.
@anonym_04407d takáto možnosť existuje, je dostupná moderátorom a ak je moderátorka neaktívna, stačí sa dohodnúť na novej a admini ju vymenia
@emjee mne ju nechceli vymeniť resp tu ktorú som nechcela mi ju nechceli odstrániť
Mňa by veľmi potešilo, keby sa návrhy a pripomienky, ktoré sem diskutéri píšu, aj niekedy realizovali v praxi!
Mňa by veľmi potešilo, keby sa návrhy a pripomienky, ktoré sem diskutéri píšu, aj niekedy realizovali v praxi!
@orisker Ahoj, na niektorých návrhoch a pripomienkach už aktuálne intenzívne pracujeme 🙂
ako prve zverejnit anonymne nicky, vybuchne internet, na hodinku bude rekordna navštevnosť
ako prve zverejnit anonymne nicky, vybuchne internet, na hodinku bude rekordna navštevnosť
@karolinakr Úprimne píšeš, ceníme si to. Tak určite aj úprimne odpovieš: Čo by to okrem chvíľkovej škodoradosti dalo tebe? Radi privítame návrhy, ktoré stránku reálne posúvajú ďalej. Takéto "výbuchy" internetu nám za toto akosi nestoja.😉
@modrykonik mna úprimne zaujíma koľko x je žiadúce upozornovat človeka v komentaroch na stene ,aby ste ho naozaj zablokovali. Niektoré ženy totiž aj pod nevinnou fotkou dokážu vypľuť žlč. Možno by stačilo nejaké pravidlo 3 x a dosť,alebo 5 x a dosť.
@rozculena presne tak, niektore si asi myslia, ze to robia ludia z dobrej vole a za pekny usmev. Teda niektori mozno 😅. Ale keby vedeli, ake financne narocne je drzat takuto stranku pro zivote, tak by ani neverili. Ale ty si urcite na vine, ze je to nadstandard. Priznaj sa 😁
@liv1 áno,ja všetky stránky prevádzkujem,a dávam na ne tú reklamu...
@modrykonik prečo nikde nevidím právo na anonymizáciu resp. výmaz údajov podľa pravidiel GDPR?
@karolinakr ale je to vtipný nápad, snáď autori “prominou” a maju trosku zmyslu pre humor 🙃
Mohlo by sa to diať pravidelne v nejakych dňoch, niečo ako taká “šťastná hodinka” 😅
Modrý koník
•
Včera o 22:32
@karolinakr
@karolinakr Úprimne píšeš, ceníme si to. Tak určite aj úprimne odpovieš: Čo by to okrem chvíľkovej škodoradosti dalo tebe? Radi privítame návrhy, ktoré stránku reálne posúvajú ďalej. Takéto "výbuchy" internetu nám za toto akosi nestoja.😉
myslim si, ze prave toto je jeden z krokov, ktore tuto stranku posunu dopredu.
Anonymita v diskusnych komentarov je nezvladnutelna a kto toto nevodi - tak to vidiet iba nechcve.
alebo je to ucelove a presne o toto vam ide.
pretoze, opat MOJ NAZOR jel, ze samotny fakt, ze su anonymni administratori dava tusit, ako to cele je nastavene.
pisem MOJ NAZOR
Mna by potesilo keby AI prestalo mazat komenty. Pride mi ze sa premazavaji na zaklade slova (mnoho vulgarnych komentov tu aj tak stale ostava) a pritom kontext nikoho neuraza.
A kde mozem koho kontaktovat z mk ale tak ze aj dostanem odpoved?
Mna by potesilo keby AI prestalo mazat komenty. Pride mi ze sa premazavaji na zaklade slova (mnoho vulgarnych komentov tu aj tak stale ostava) a pritom kontext nikoho neuraza.
A kde mozem koho kontaktovat z mk ale tak ze aj dostanem odpoved?
@really8 ja myslím, že len tu: https://www.modrykonik.sk/faq/form/?faq=blockin...
@karolinakr ale je to vtipný nápad, snáď autori “prominou” a maju trosku zmyslu pre humor 🙃
Mohlo by sa to diať pravidelne v nejakych dňoch, niečo ako taká “šťastná hodinka” 😅
@tiika 😀 šťastna hodinka, dostaneš aj punč zdarma k tomu

@maca1984 Mne stačí ten môj fešák 💗
@larsen a este keby to tak bolo aj naopak😃