icon

Drzosť v bazáriku

kukujka
26. júl 2012

ahojte boli ste aj vy zarazene drzostou kupujucich v bazariku.sup sem s ich hlaskami.

rainee
2. dec 2012

@mariamihalikova No k tomu dohadovaniu sa, ja uz nemam moc nervy na osobny odber.,ovela lepsie mi vyhovuje poslat postou. Niekedy je fakt tazko sa dohodnut, moze do toho nieco prist a potom je problem ze si to jedna ci druha strana zle vysvetli.

Co ale povazujem ja za drzost je, ak mi kupujuca povie ze doneste mi to domov, hadam si nemysli ze s 2e vecou pojdem MHD kde prejazdim dalsie 2e na opacny koniec mesta a najlepsie este s dietatom v kociku 🙄 Nepoviem keby som to mala niekde pri dome alebo po ceste niekam. Alebo doneste mi to na zastavku ked pojdem rano do prace, aj taku prerlu som uz mala 😀 Hadam ked ja nieco chcem tak si idem pre to a ak sa neda, dam si to poslat.....
Tiez nemam rada ak som dohodnuta ze si pridu pre veci a potom sa ani len neozvu, pripadne 5x menia termin.

rainee
2. dec 2012

A este povazujem za drzost ked niekto reaguje na inzerat stylom ani bu, ani mu, len napr.: vymena? poslite mi to na adresu... a podobne. Trosku slusnosti by nezaskodilo.

pastelka74
Odpoveď bola odstránená
leishmania
6. apr 2013

@luy bod 7. vedie 😀 😀 😀 😀

domi6
14. máj 2013

Ahojte, predávala som tenisky a jedna kočka mi raz napísala:
- Helo, odkiaľ si?
- Ahoj, z XY (napísala som mesto)

a teraz to príde 😀

- Môžeš mi ich doniesť do XY (do mesta vzdialeného 25 km od nás), aby som ich mohla vyskúšať?

Ešte aj teraz som z toho mimo, že ČOOOOOOOOOOOOOO?

kukujka
autor
26. máj 2013

@domi6 hi hi no jasne co cakas ved musis poskytnut plny servis 😀

caoli
22. júl 2013

Neviem, preco som si temu nevsimla skor, neskutocne sa bavim.... Neviem preco som si myslela ze take "vimena" alebo "kupim, ale chcem skusat, to je moja podmienka" chodia len mne 😀 😀 Tak teda pridam jeden na ukazku, pekny, slusny, ale vsimnite si datumy a ako si pani uplne suverenne urobila vlastnu cenotvorbu:

XY (neregistrovaná/ý) - 7. septembra 2012 o 09:48
Dobrý deň,kúpila by som sandalky za 10 euro vrátane pošty,ale ešte mám takú požiadavku,že by mi museli prísť do pondelka t.j.do 10.9.2012 preto že v povdelok odchadzam na dovolenku.Ak súhlasíte s mojou požiedavkou ozvite sa.Dakujem za pochopenie majte pekný deň Marta

Ja - 7. septembra 2012 o 17:23
Dobry den, cena je pevna, sandalky su uplne nove, stali ma 15 eur + posta, takze zlava na nich uz je. Musela by som vam ich poslat zajtra 1. triedou, a aj tak by asi do pondelka neprisli a ja by som bola v strate, takze neviem splnit vase podmienky.

ferko858
23. aug 2013

ale aj 6. je dobra 🙂 a este aj postovne by chcela zaplatit nie? 😀

gebeente77
26. aug 2013

Ja sa rozculujem hned z rana 😖 Mam peknucku TH mikinku v bazariku za 6,99 co sa mi k znacke a stavu nezda vela - mamina mi napise, ci ju dam za 5€ uz aj s postou 😠 Nikdy nemam problem dat zlavu, ale zase pri takejto poziadavke sa skor nastvem ako o zlave uvazujem a toto sa mi v poslednej dobe deje stale - pomaly za 1€ vec si maminy budu pytat poslanie bezplatne 😢

gebeente77
26. aug 2013

@simca06022011 baby ja kupujem tie plastove obalky, a xl velkost stoji cca 45 centov - a narves tam v poho aj fusak 🙂 a nemusis paskovat a zhanat kadejake papiere a igelitky aby bolo do coho zabalit 🙂

simca06022011
26. aug 2013

@gebeente77 a to nebudem spominat ako islo hore postovne, ja som kvoli tomu s bazarom viac menej skoncila, lacnejsie veci, pouzite a tak supnem na osadu, co mame blizko prace a zvysne odlozim... neoplati sa mi jedovat sa tam :P a ano plastove obalky mam aj ja 🙂) Ale vezmi si ze aj ta nieco stoji... 0,45centov 🙂) + postovne + letiet na postu to poslat, najlepsie okamzite atd... a to zadarmo + predat oblecenie po par centov 🙂

benne
26. aug 2013

@gebeente77 ja kupujem tiež plastové obálky, aj maxi veľkosť.. ale teda ked to rozrátam, tak ma jedna vyjde max. 0,20€ (ak rátam aj poštovné pri objednávaní)

katecameron
26. aug 2013

ja napsíem tiez jednu prihodu predavaal som 2 vetrovky v dobrom stave za 6eur tak písem ze nech posle 6+postovne co som ratala 2,50 no jje sa videlo vela ze 2,50 a tvrdila mi ze 2vetrovky dokazem poslat za 0,80 centov obycajne bola som na poste sa pytat ze ako to vlastne je tak mi vysvetlili ze nieje mozne za taku sumu poslat taky balik tak som jej to napísala ze nieje mozne ze nech posle 2,50a basta lebo rusim obchod tak sa ofukla ze pytam vela a ze to mi nikto neda za 2vetrovky tolko 😀 o 2dni boli predane inej kupujucej ktora nemala problem zaplatit 2,50postovne a podotykam postovne ma stalo 2,80 cize asi tak

caldera
29. aug 2013

no tak ja iba tak skromne, tu sú iné perly ducha 🙂 ...jedna sa pýta na originalitu topánok, či sú naozaj tanečné, aj keď to je v inzeráte uvedené a odfotené, druhá chce ponúkané 12€ kvalitné značkové topky za 10 aj s obyčajným poštovným...ja neviem, ale by som sa hanbila ako pes takto zjednávať. iná zase dá pomerať kabelku a či je vraj vhodná do práce 😖 a potom ani obraz, ani zvuk... 😝

rainee
29. aug 2013

@caldera tak u mna bezne zjednavaju aj pareurove veci, hlavne postovne do ceny. Pri 2,3e veci sa mi to potom ani neoplati predavat 😒 a ze sa len na nieco spytaju a potom dalej neozvu to mam denne.

caldera
29. aug 2013

@rainee tak to ti nezávidím 🤐 mne stačí, keď mám také "záujemkyne" 3x do mesiaca a som na prášky 😀

anavila
9. sep 2013

ja som predavala kocik, a mivolali same ciganky, akoze brutal. Jedna chcela dokonca prist a uz bolo vsetko dohodnute, len sme sa mali stretnut pri kostole, aby nevedela kde byvam, aby nahodou neprisla na reklamaciu s niecim. a ona mi vola ze jej ho mam doviezť do Vranova, co je 60km. A ze ona sa rozhodne ci ho kupi...no určite som hned letela, div som nohy nepolámala...chudera!!!!

severanka96
10. sep 2013

ach jaj odkedy sa to tu rozrastá,je to čoraz horšie ☹ pomaly najlepšie by bolo,poslať to gratis,veď buďme radi ak niečo predáme nie?aj to nevadí,keď pojdeme do mínusy...niektoré sú také drzé,že naozaj to nestojí zato ani odpísať....aj za cenu neg.hodnotenia ...

maria286
11. sep 2013

No dievčatá ale pozrite sa na to aj z druhej strany (neobhajujem neslušné kupujúce ktoré rodičia nenaučili ani slušne pozdraviť, poďakovať... 🙂 ale ja som si pôvodne myslela, že cez bazár kúpim pre malého do výbavičky kopu vecí no realita je taká, že po pozretí mnohých bazárov som zatiaľ kúpila všetko nové. Stačí mi keď si predávajúca dá podmienky z ktorých mám pocit ako keby ona mne robila službu, že mi dovolí niečo od nej kúpiť - kopa výkričníkov v podmienkach predaja, komenty typu nerobím toto, nechciete odo mňa tamto... a ceny - no ak beriem na seba riziko kúpy tovaru ktorý je už použitý teda môže mať závady ktoré na foto nevidno a nemôžem si tovar vyskúšať tak očakávam, že aj cena bude výrazne nižšia ako u nového tovaru. A to tu väčšinou nie je. Takže tá ústretovosť by mala byť na obidvoch stranách. Dúfam, že teraz keď ma niečo zaujme v bazári sa ešte nájde predávajúca ktorá mi to bude ochotná predať 🙂

benne
11. sep 2013

@maria286 Bazár je o hľadaní, určite sa nájdu predávajúce s ktorými budeš viac, než spokojná. Ja som tento mesiac predaj v bazáre ukončila a za 3 roky, čo som predávala, nedostala som jediné negatko. Pravdaže sa vyskytol občas problém, ale všetko sa dalo dobrou komunikáciou vyriešiť k spokojnosti na oboch stranách a o tom to je, tak ako si napísala, pozrieť sa na to aj z druhej strany. Mne napríklad pozdrav a poďakovanie až tak nevadil, chýbalo to v tej komunikácii, ale keďže to je záležitosť na pár dní, kým prebehne predaj, neriešila som to.. mňa vždy pobavili iné veci, tie výhovorky, že už to nechcem, lebo švagra sestry kamarátkina mama to práve presne také isté kúpila, alebo keď bezhlavo kladú otázky, na ktoré nájdu odpovede v texte inzerátu. Ale... chcela som predať, tak som sa povzniesla a ty buď sa povznesieš nad tie ich podmienky (ktoré pri niektorých x-násobných výkričníkoch vedia pobaviť aj mňa) a kúpiš, alebo hľadáš a kúpiš inde. 🙂

ivett1
20. dec 2013

Tak, zase som sa raz pobavila...
spáva od záujemkyne k aktuálnemu inzerátu v mojom bazári...:
"Čižmy máte?..." tak, čo sa na toto dá napísať...tak som teda odpísala ...:
"Mám..."
😀😀😀

26082001
2. júl 2015

Mne sa tu rozum zastavuje nad niektorými ženami,najprv vyjednanavaju o postovne ako keby som bola Slovenská pošta,a dalej si poniektoré myslia že tu sedím nonstop a ihned odpovedam a posielam peniaze,bože prečo si taaak vysoko!!!!

stanislavao
9. júl 2015

tak toto je maximalna drzost
https://www.modrykonik.sk/market/sperky-bizuter...

http://www.aliexpress.com/item/Factory-price-to...

to je sila. a ponuka to ako normalne striebro. nepise, ze mincove striebro. nemoze sa to cistit, lebo to ocervenie. je to skor, ako bizu a nie na bezne nosenie.

bundle
25. júl 2015

@littledevil tak toto sa stalo aj mne , ale nie s topánkami ale tričkom 😢

marianna_peskova
18. aug 2015

Áno, niektoré ženy sú priam naslovo vzaté odborníčky na podmienky Slovenskej pošty. 😀
Tiež som zažila kopu vtipných momentov, kedy kupujúce skúšali moju obozretnosť a inteligenciu, najviac ma ale dostalo jednanie jednej dedinskej poštárky: Podala som jej (ako už veľakrát predtým) predávanú vec zabalenú a korektne zabezpečenú lepiacou páskou. Poslala ma domov s tým, že takto sa balíky posielať nemôžu, lebo som jej nenechala žiadne miesto na pečiatku. Hlavne, že mala na prednej strane balíka prelepený papier o veľkosti A5...
O nejaký čas neskôr som posielala iný balík tým istým spôsobom cez jej zástupkyňu a div sa svete - žiaden problém!

26082001
23. aug 2015

dajmont:
3.7. ste mi napísali že odosielate balík a stále nič! a to som zaplatila doporučene poštovne +0,20e naviac. Žiadam vrátiť peniaze.
toto ste uz citali?je mi to smiesne,po dlhsej dome si citam svoje negativne hodnotenie od Dajmont...nemam slov 🙂

stefit
7. sep 2015

@stanislavao no OTRAS....

adelita37
10. sep 2015

Ahojte,ja tu nakupujem uz 2 roky a stale som bola spokojna ale co mi prislo dnes ma teda vytocilo riadne vraj leginky v super nosenom stave...

bundle
10. sep 2015

@adelita37 no tak to je naozaj zlé ...

aries24
16. sep 2015

Co je u mna vrchol drzosti:
informovala som pani,ze obliecky mi prisly derave,neziadala som od nej peniaze ani som jej nepovedala,ze to chcem vratit,len som jej napisala,ze som sklamana.Jej odpoved bola:Si obycajna chudera,podvodnicka a klamarka co by si chcela za 7e???
Od dalsej pani som kupila mikinu za 25e,ktora mala byt oslnivo biela 1x oblecena,prisla mi zazltnuta mikina s ciernymi a zltymi flakmi a s pozatahovanym futrom.Jej odpoved bola:Si zobracka a vsetci co tu nakupujete na bazary ste len obycajny zobraci co nemate na nove veci a este sa vam nepaci co vam poslem.
Dalsia chcela vymenu/od vtedy uz vymeny nerobim/Vratila mi veci s tym,ze jej nesedia,nechala si cizmy a odo mna ziadala vratit veci spat,cizmy som doteraz nevydela.
A najnovsia pikoska.Pani chcela odo mna foto bluzky na postave.Fotky som poslala,pani sa 2 tyzdne neozvala aj ked inzeraty si aktualizovala,tak som jej napisala internu spravu,ci je nejaky problem,ze mozno jej sprava neprisla,tak jej teda pisem sem .Jej odpoved:kto ste,co chcete,co som ja od vas ziadala.Napisala som teda opatovne k tej bluzke o ktoru mala zaujem a na druhy den fotky zmazala,pretoze uz podla konverzacie som vedela,ze je to strata casu a pani sa doma evidentne nudi.po 2 tyzdnoch mi prisla dalsia sprava:NEOTRAVUJ
Ja som za slusne spravanie,dokazem ozeliet pozdrav aj podakovanie,ale toto je uz u mna vrchol drzosti a stale si hovorim,ze mna uz nemoze nic prekvapit,ale bohuzial stale sa presviecam,ze po tomto svete beha dost drzych a arogantnych ludi,ktory su nad moje chapanie 😝 😝 😝