icon

Grilovačka u svokry

satanca
2. júl 2020

Ahojte. V sobotu ideme na grilovačku. Chcela som urobiť sviežu nepečenú tortu (piskotky, biely jogurt, ovocie), avšak neviem či mám... svokra dala urobiť makový a citrónový cheesecake (pol na pol) + nejakú tortu... ale cheesecake mi príde v tomto teple a ešte po grilovanom masku zbytocne ťažký... ocenila by som niečo sviezejsie... ale bojím sa že zbytocne prinesiem další kolac a nakoniec si ho aj odnesiem zas domov lebo ona je schopna strčiť mi ho do auta keď sa nedoje😃 a proste to by bol trapas, radšej nedonesiem nič... bude nás tam osem a aj tak si každý da len po jednom kúsku, a to určite z tých jej koláčov lebo ona organizuje party... ja som len chcela byt slušná... chcela som sa s ňou dohodnúť nech ona zabezpečí masko a tak a ja zabezpečím sladké a nejaké slané mlsky... ale ona už dala objednať koláče v cukrárni... poraďte... mám niečo brat alebo kaslat na to?

Strana
z4
nyusika
3. júl 2020

@nanka1986 preboha, to vazne ??
idu na grilovacku, nejdi gratulovat svopktrovi k jubileu

nanka1986
3. júl 2020

@nyusika tak podľa nárokov autorky to tak minimálne vyzerá 😂😂😂

marca12
3. júl 2020

@satanca tyzden sa trapit,co prinesies na grilovacku,kde bude 8 ludi? To snad nemyslis vazne. Tak sprav slane jednohubky alebo upec nieco mini slane len tak na zobkanie. Alebo dones zmes orechov alebo nieco take. Netrap sa s tym,ci to bude trapne alebo nie.

maryah
3. júl 2020

Alebo prines nejaké vínko, kávu... To sa vždy zíde aj inokedy 🙂

penelope11
3. júl 2020

Kasli na to, neries, neber nic a vybavene, ked tam bude vsetko, tak co. Nabuduce sa dohodnite inak, povedz, ze chces ty nieco pripravit pomoct a predides, takymto problemom 🙂

Strana
z4