icon

Identifikácia jednotlivých balených cukríkov

17. apr 2025

Prosim vás totálne odveci otázka 😀 ale zháňam cukríky ktoré su jednotlivo balené v bielom obale a veľké farebne bodky su po nich…syn vždy donesie jeden cukrík zo skolky a vsak chcem kupit cele balenie ale neviem sa dopátrať ktoré su to..cukríky su okrúhle a su rôznych farieb, na pohľad tvrdé ale v skutočnosti nie az tak…viete mi prosim poradiť? Dakujem

Strana
z2
oceanahory
17. apr 2025

@simona20201309 Veru...chvalabohu. Co prispevok, to perla 👌. Bojkotovat halloween s nezdravymi cukrikmi pre decka nezodpovednych rodicov 🥴, len tak srsi z teba empatia voci nazorom a rozhodnutiam inych, s ktorymi sa nestotoznujes...naozaj velmi smutne.

gov
Odpoveď bola odstránená
simona20201309
17. apr 2025

@gov prečo si myslíš že kupujeme také šaláty? Myslela som ze ma budeš chcieť presvedčiť o eckach v čínskej kapuste....
Nekupujem takéto šaláty, ani taveného syry, ani parky, ani salámy, ani polotovary, ani nizkotucne potraviny. Mame mini záhradku, ovocný sad a snažíme sa žiť zdravo. Len neviem ci teraz moja diskutujúca zaspi alebo ma ešte bude chytať za slovíčka a hľadať ďalšiu zámienku ako mi vynadat 🤔🤪
Zatiaľ sa bavim ako ma v každom príspevku uráža a ponižuje ze ako urážam a ponižujem 😄
Ale to je tu na MK štandard urážať ze niekto uráža.
Ešte že som si zvykla a naučila som sa na takýchto duchaplnych príspevkoch zabavat

simona20201309
17. apr 2025

@oceanahory ..... zavzdušniť sa pre jeden cukrík v bublinkovom obale, to chce talent

oceanahory
17. apr 2025

@simona20201309 Naozaj mi ta je luto, pokial ta toto zabava, tak ja uz naozaj nemam co dodat...kedze mna to naozaj nezabava a skor vyvolava negativne pocity, tak to radsej aj ukoncim. Mrzi ma, ze tebe pride toto zabavne a verim, ze sa raz nad tym, ako uvazujes (pre blaho nasej spolocnosti) zamyslis!

Strana
z2