Inšpirácia na vianočnú výzdobu
Vítam Vás tu všetky, ktoré nedočkavo očakavávate Ježiška ,... tu si môžte pridávať foto vašej vianočnej výzdoby..či už aký máte stromček, vyzdobené okná..skrátka všetko vo vašom príbytku..Teším sa na Vaše fotografie 🙂
mimochodom baby, čo ste košice/okolie, oplatí sa vám ísť na nákup do ginky, ja som tam nakúpila absolutne všetko....a celkom fajn ceny majú....a ten výber, čo len chcete, od výmyslu sveta v každej farbe
@jankaborka maju rôzne farby..len nepisalo rozmer..ani nena tam nebola...dakto ju cmajzol 😅 ..pri pokladni myslim ze 2,20 za jeden kotuc..ale to velmi katke...
@alca85 dakujem 🙂 ja som sa zo začiatku nevedela rozhýbať, že čo by som chcela a potom sme zašli na nákup a už som si tak v hlave podľa tovaru premietala, čo by sa mi hodilo 🙂 bola to chvíľková inšpirácia 🙂 vybrala som si hlavne farby a potom som už všetko len tomu prispôsobovala.... 🙂
chystám sa ešte na čierno-fialovo-biely stromček, sama som zvedavá, čo z toho nakoniec bude 😵 😵 😵
ahojte mozno niekoho inspirujem. je to kusok vyzdoby z minulehe roka, prutie omotne svetielkami a dozdobene vianocnymi gulami a sisalom plus girlanda zo srdiecok (ta ma asi 7rokov) cele potom obtocene organzovou stuhou...svokra prisla a ze "kde si to kupila?"...tento rok mam uz v hlave nieco uplne ine...neskor (asi v januari 😉 ) pridam fotos
@traktor - aha tak to mam asi odfotit tu strasnu prisernost, co drahy vcera kupil akoze vianocna ozdoba? Poslat chlapa do obchodu 😅 😅 😅 40cm vianocny stromcek s malymi svetielkami a 70cm ligotava strieborna hviezda - z papiera, strasneeee, no zajtra sfotim, sa zasmejes 😅 😅
konecne tema, kde mozem aj ja hodit moje vyzdoby, zatial mame len adventny kalendar, ktory som detom vyrobila aj s ulohami, ktore plnime kazdy den a adventny veniec, ktory je tento rok netradicne urbeny v kombinacii s pernikovou chalupkou, ta vona v byte je prenadherna....
Inak krasne vyzdoby su tu, este sa budem inspirovat pri vyroby svietnikov a celkovej vianocnej vyzdobe.
@anjelicek26 no hod..som zvedava 😀 😉
@letnykvietok kraaaasa.. 🙂

@kejtty neni zaco...urcite zozenies v hociakom kvetinarstve alebo niekde inde 😉