Je správne, aby kuriéri žiadali o sprepitné?
Dobrý deň,dnes som si objednavala jedlo dvakrat z bolt (raz sebe a tak susedke ) a ak mala prist druha objednavka tak dalo rovnakeho kuriera ukrajinca,napisal mi že je to ďaleko že ci mu nemôžem nechať nejake sprepitné(chcela som mu dať ,ale nakoniec som mu nedala pretože mi to prišlo trochu drze pytať sprepitné) je to ine keby dam sama od seba.Ale nie takto,ved nie su oni platení boltom ? Nechapem prečo pisal že je to trochu ďaleko .Mate niekto vlastnu skusenost ?
No ja robím rozvozkynu v reštaurácii a nosíme aj z Dúbravky do stupavy alebo Petržalka stará vajnorska a vermi nikdy sme nepýtali prepitne keď dali boli sme spokojní sú zákazníci čo dajú a sú zákazníci čo si vypýtajú sj 5 centov vrátiť aké my kuriéri sme nikdy nepýtali
No ja verím, že je to aj národnosťou, proste majú národnosť bližšiu Rusom Turkom a podobným krajinám a nejako to prepitné čakajú. Tu je hlavná chyba Boltu že to tak slabo platí, že berú každého a sú radi že im niekto za takú mzdu robí a hoci budú aj sťažnosti o miesto sa obávať nemusí. Ale za mňa to bolo drzé, skôr mal prísť a poprosiť ťa že či nevieš objednávať naraz, že mu doručenie k tebe zaberie veľa času a to by si sa aj ty dovtípila možno a nabudúce mu dala niečo navyše, ale drzo si pýtať sprepitné cez sms je cez čiaru.
@mirokub to číslo buď neexistuje alebo patrí niekomu komu volali s ponukou
slovenský operátori odmietajú overovať falšovanie čísel/spoofing, takže podvodník si pri volaní nastaví ľubovolné vymyslené číslo alebo zvyknú si nastavovať čísla tých ľudí komu v minulosti volali s ponukou
v Česku tieto podvodné volania blokujú
https://mobilmania.zive.cz/clanky/operatori-akt...
https://www.idnes.cz/mobil/mobilni-operatori/an...
Nikdy sa mi to nestalo pri boltovi
Debilní ukrajinci. Keby sa radšej po slovensky naučili. Pravidelne jazdím busom, niektorí vôbec nerozumia keď si človek pýta lístok🙄 ešte zadrú že tým smerom nejdú🤦♀️ podaktorí ani cestu nepoznajú, až ich musí človek sediaci vpredu navigovať.

@luliu autorka píše, že kuriér jej NAPISAL ...nie že mal prízvuk.
@ukulela veď pri prvej doručenej objednávke sa spolu rozprávali tak vedela akej je národnosti keď to bolo počuť