icon

Je takýto slovník muža vhodný ?

9. jún 2020

Neviem ci som precitlivela, ale pride vam ok, ked muz povie ? Idem sa vysrat.
Mne to teda moc vadi. No jemu nie.

zuzanaam
10. jún 2020

@len_nig fajnovky? Keby niekto v mojej prítomnosti riadne zasmradí, hodila by som na mieste šabľu a nie, nevedela by som s tým nič urobiť. Ja zase žasnem, aké sú ľudia prasce, som ani netušila koľko ľudí prdí kade chodí. Doteraz som žila v presvedčení, že je úplne normálne vybaviť si túto potrebu v súkromí, veď ani s...ť nebudem na verejnosti, či?

viestta
Odpoveď bola odstránená
len_nig
10. jún 2020

@zuzanaam ja neviem kde ty žiješ že sa opovazujes nazývať ľudí KTORI PRDIA CO JE NORMÁLNE prascami. Nikto neprdi kade chodí. Normálne si každý prdne doma 😂 ty keď máš komplex tak si prď v súkromí. A rieš u doktora to vracanie z prdu, dúfam že keď si zasereš sama v záchode že tiež hneď šabluješ, či svoje prdiky ti nesmrdia? 😂😂😂🤦🏻‍♀️

tinatitti
10. jún 2020

My sme raz s kamarátom večer išli po ulici a jemu znenazdajky ušiel prd, poriadne hlasný. Poznáme sa viac ako 20 rokov. On sa zacervenal, že prepaaaaaac a ja len smiech so slovami: som rada, že sme naše priateľstvo posunuli na ďalší level 🙂

jankarec
10. jún 2020

@zuzanaam presne, ani ja som netusila, ze tolko zien to povazuje za normalne. Lebo normalne to nie je!

len_nig
10. jún 2020

@jankarec evidentne sme v prevahe tie čo normálne prdia tak zrejme vy nie ste normálne 😂

jankarec
10. jún 2020

@len_nig ver mi, ze len kvoli tomu, ze ste na fore v prevahe, nie ste v prevahe v realnom zivote. Len ste sa zgrupili v teme, ktora je vam blizka

tinatitti
10. jún 2020

@acrobaleno jooj áno, ja mam crohna a poviem ti, ze keby som si občas nepoprdkala, ide mi črevo roztrhnúť. Kto nezažil, nevie. A ze ani s...t nebudeš na ulici? By ste sa divili, viacerí s crohnom by vám na to vedeli rôzne story porozprávať. Žiaľ pri tejto chorobe a aj pri menšej diétnej chybe je to niekedy "zábavné".

rusalinka
10. jún 2020

Toto sa fakt môže stať len na MK - povadiť sa na prde 😀
Ale musím uznať, miestami mi aj slza vybehla od smiechu, nádherná debata 🙂))))

len_nig
10. jún 2020

@jankarec ale netrep a nerob zo seba niečo viac 😊 nepoznám nikoho tak kŕčoviteho, kto by si doma neprdol a to poznám dosť ľudí. Už fakt stačilo si myslím, ty máš svoj názor, ja svoj a hotovo 😊

tinatitti
10. jún 2020

Moja mamina nikdy nezniesla, aby sa doma prdkalo. Musela som zadrziavat príp utekať na WC. Po tom, čo sa u mňa objavil crohn, som mojej dcere nezakazovala, aby si doma prdik pustila. Hoc aj v obývačke. Starká ju za to karhala, na čo moja dcéra hned: starká, veď ale aj princezné prdia, len to v tých rozprávkach nepíšu! Samozrejme, že na verejnosti sa to nepatrí. A keď sa jej náhodou stane, čo sa deťom bežne stane, vie, že ma povedať pardon.

marianeta
10. jún 2020

Tak toto je ohromné😅... Nesúdim ľudí ktorí majú zábrany prdieť pred svojimi polovičkami či deťmi alebo členmi veľmi blízkej rodiny(mama,otec,brat,sestra). Nechápem však ,čo má to,že si prdnem pred manželom spoločné s rešpektom 🙄 Áno prdieť na verejnosti sa nesluší a veru aj mne by bolo trápne pustiť pred kolegyňami,alebo niekde v obchode,ale obmedzovať sa doma a zakaždým keď keď potrebujem uľaviť črevu utekať na záchod,to si veru neviem predstaviť. A nazývať tých čo prdia doma nevychovanými prasatami je trochu cez čiaru.
Ja zas neznesiem keď si predomnou niekto odpľuje..to je nechutné a nie je to ľudská potreba..Radsej znesiem prd pri sebe, ako pľuvanec.. z toho je na zvracanie mne.

jankarec
10. jún 2020

@len_nig netrepem, len tak isto hovorim svoj nazor. Tiez Ti nehovorim, ze trepes

malinoismum
10. jún 2020

Moj hovorí slušne, že “si ide zakakat “
( oznamuje mi to z dôvodu lebo si tam berie mobil a je tam asi hodinu- neviem čo tam robí a ani ma to nezaujíma ale viem že si mozem v klude vyložiť nohy, pozrieť časť seriálu alebo kona) a moja odpoved na to je, “Nech ta hovienko sprevádza” 😀😀😀

len_nig
10. jún 2020

@jankarec ty hovoríš že sme nevychovane prasce 😂 preto sa s tebou bavím ako sa bavím

jankarec
10. jún 2020

@len_nig v mojich ociach ano

mondolina
10. jún 2020

@jankarec
Prečo sa tu nezgrupli tie ktorým nie je téma blízka?
Vidím tu dve ktorým sa prdy blízkych hnusia.
Doma chodím v teplakoch, bez make-upu, bez podprdy a doma si aj prdnem.
Preto je to môj domov.

zuzanaam
10. jún 2020

@lindusss2016 to, že niekto neprdí naschvál v prítomnosti iných ľudí ešte predsa neznamená, že sa pohoršuje keď niekomu náhodou "unikne". Áno, je to prirodzené a ľudské, tak isto ako aj defekácia, ale to predsa ešte neznamená, že si nase...m doprostred obývačky. Prdy sú takisto zbavovanie sa tela škodlivín, len akurát v plynnej forme a je maximálne neohľaduplné niekoho vystavovať plynným "exkrementom". A zdravé to tiež rozhodne nie je. A neviem ako tu niektorí dospeli k tomu, že ľudia, ktorí pred druhými neprdia, zadržiavajú. Veď idem na terasu, balkón, wc, alebo iné vhodné miesto a nebudem to držať 🙄

lindusss2016
10. jún 2020

@zuzanaam v poriadku, ved chod prdiet, kde ti je dobre, nemam pocit, ze som sa ta snazila prevedcit, aby si to robila inak 🙂 ja som nikde nepisala, ze niekto ma prdiet naschval, ja to naschval neviem 🤔 proste bud mi treba alebo nie, ale naschval to nie je urcite 😂

lindusss2016
10. jún 2020

@zuzanaam ze vhodne miesto 😁 to ma pobavilo... ale ved v pohode, kazdy to mame inak. Niekto sa hanbi za svoju prirodzenost a niekto nie. My doma bezne chodime nahi, dvere na zachode ani v kupelni si striktne nezatvarame, proste u nas nie je nic tabu, ale nikde nepisem, ze to tak musi mat kazdy. Len sa mi nepacia vyjadrenia druhej strany o tom, co je a co nie je normalne a invektiva ako prasce a pod., to uz je za vsetkymi hranicami. Pre mna su dolezitejsie medziludske vztahy ako presadzovanie toho "svojho normalu".

marianeta
10. jún 2020

@zuzanaam ale tak tipujem ,že keď robí niečo od čoho nemôže len tak odbehnúť tak zadržiava(napr.varí a treba to miešať ,inak to prihorí).. A ked sediš v spoločnosti s priateľmi a chce to ísť von tak utekas na WC aby si si odfukla aj za cenu ze aj tam niekto moze byt a počuť to? asi nie..takže zadržiavaš.

zuzanaam
10. jún 2020

@lindusss2016 naschvál je to vtedy, keď mám možnosť urobiť to inde ako pred druhými ľuďmi a ani netrpím žiadnou chorobou, pri ktorej by okamžité uľavenie si zachránilo život, ale nespravím to z obyčajnej lenovosti. Vtedy nejde o nič iné ako o nevychovanosť a neohľaduplnosť.

zuzanaam
10. jún 2020

@marianeta a prečo nie? Veď hrniec dám na chvíľu nabok, tak určite radšej odbehnem na wc ako to pustiť v spoločnosti a od 2 min. zadržiavania asi ešte nikomu bok nevyvalilo.

h2
10. jún 2020

@marianeta A Ty, keď sedíš v spoločnosti s priateľmi a chce to ísť von, tak to pustíš medzi priateľov?

marianeta
10. jún 2020

@zuzanaam takže tvoj vlastný manžel ,alebo deti sú iba tvoja spoločnosť a nie osoby ktoré miluješ? či spoločnosťou myslíš tích čo s nimi sedíš niekde v podniku? ale tam zrejme nejdeš na 2 minúty ..či áno?.. a táto debata sa točí okolo uľavovania si pred manželom či deťmi.. myslím ,že každý z nás čo prdíme pred manželom má určite toľko slušnosti,aby vedel čo sa na verejnosti patrí a čo nie.

marianeta
10. jún 2020

@h2 samozrejme že nie,a ani tam nejdem na WC aby som si prdla.. Ver či nie ale v spoločnosti zadržiavam a hlavne ak viem ,že posedenie bude na dlhšie tak sa vyhýbam konzumácii bublinkových nápojov,lebo viem ,že ma extrémne nafukujú..
A trošku si nepochopila moju otázku vyššie.Len som odpovedala na to,že odkiaľ mame to,že ten čo neprdi(nech už pred kýmkoľvek) tak zadržiava..Jasne že ano..aj ja som nutená to robiť..ale určite nie doma.. Som doma s ludmi ktorých milujem a nie su pre mňa spoločnosť pred ktorou sa prdieť nesluší..Stačí takto?

zuzanaam
10. jún 2020

@marianeta a keď všetci máte toľko slušnosti neuľavovať si pred cudzími, prečo nemáte slušnosť ušetriť od toho svojich najbližších? Či oni sú niečo menej ako cudzí? V mene hesla "nerob to, čo nechceš aby robili Tebe" sa mi zdá prirodzené odbaviť si túto potrebu v súkromí. Nemám potrebu čuchať cudzie prdy, tak automaticky predpokladám, že ani druhým to asi nebude príjemné. A človek ktorý by to nerešpektoval (a nemal napr. zdravotné problémy, ktoré by to ospravedlňovali), by sa mi zhnusil.

leily1
Autor odpoveď zmazal
mondolina
10. jún 2020

@zuzanaam
Preboha veď ten PRD niekedy nie je ani cítiť, to už aj zvuk vadí?
Chvalabohu za rodinu kde si môžeme pred sebou bez hanby prdnúť🙏

h2
10. jún 2020

@marianeta Ahá, áno, tak to máš pravdu, že som to zle pochopila. No tak ale vyprdieť sa na záchode snáď nemôže nikomu vadiť.