Je takýto slovník muža vhodný ?
Neviem ci som precitlivela, ale pride vam ok, ked muz povie ? Idem sa vysrat.
Mne to teda moc vadi. No jemu nie.
Neprdim ciele ale ked si prdnemani z toho sa nezblaznim. A ked stojim pred WC ide ma vyvalit, muz mi v sekunde polozi 38 otazok a posledna je kam idem, tiez uz zo mna vylezie te vysrat sa 🤷🏼♀️Ako kam asi idem ked drzim wc klucku? Na diskoteku.... 🙈 a potom je tu taka vec ako spojene WC s kupelnou. Celej rodine treba ked sa raz za uhorsky rok nalozim do vane 🙈 a ked som tam nahodou dlhsie, vsetci mi potrebuju nieco surne oznamit. Aj muz ktory na cely den ignoruje. Vseobecne si nemyslim ze sme zaostali ani humusaci ani nijak inak divni..... a potom.... vsimnite si ze vsetky alkoholove debaty skoncia pri grcani, prdeni a kakani.
mne ešte napadla taka vec 😁 určite sa to každej už stalo, že pri pohlavnom styku pri nejakej polohe sa tam proste dostane vzduch, ktorý samovoľne potom unikne von a vydá to rovnaký zvuk ako prd, len to je bez zápachu, proste sa stane, nedá sa to vôbec ovládnuť na počkanie, ale je to proste prd vagíny, čiže vám, ktoré si nedovolíte prdnúť si pred vlastným chlapom, ako riešite takúto situáciu? idete sa zahrabať pod zem alebo ste si vedomé toho že ste prejavili najväčšie zrno neúcty? (čítaj s iróniou) fakt by ma to zaujímalo😃
@matqa411211 no toto bude zaujímať aj mňa 😀 hoci...možno....nesexujú 😕
@matqa411211 moja ja som dokonca prdla z toho otvoru z ktorého sa ma a nie z vaginy a prežil to 😂😂😂 zasmiali sme sa a Lubime sa ďalej ;))) no tak mi ušlo ;)
@panelacikova ha, by si sa divila. Ja sa skor cudujem, ako sa dokaze muz vzrusit pri zene, ktora pred nim vypustila zamerne zapachajuci obsah criev
@panelacikova a vice versa samozrejme
Môj hovorí idem "satan už prichádza"
@matqa411211 hej stáva sa mi to😀
@malinoismum neboj, ja proti tomu nič nemám, tiež medzi sebou prdíme ked nám treba a nepohoršujeme sa 😄
@matqa411211 💁🏻♀️pohoršila si ma 😊😂
@jankarec no vzrusi sa normalne, vacsinou mi na to staci len pohlad, stekliva veta, popripade sexi poza a moj muz zabudne aj ako sa vola, nieto ze by myslel na nejake prdy 😁 a to mame po siedmich rokoch vztahu sex aspon 3-4 x do tyzdna a nevie si vynachvalit 🤔 a to si predstav, ze sa vobec nemalujem, nefarbim si vlasy, ani si nekreslim obocie 😂 zenu robi zenou nieco ine ako sa hrat na princeznicku 😁
@lindusss2016 presne tak, zenu robi zenou jej uroven, tajomno a kopec inych veci. Som stastna za tvoj sexualny zivot a predstav si, ze aj my princeznicky ho mame podobny😜
Vadilo by mi to vtedy,keby sa takto vyjadruje pred deťmi,aby to aj oni nezačali používať.
@jankarec presne som toto aj ja napísala,ale zmazala radšej lebo podaktoré by sa pustili do mňa ako osy😁🤪
@jankarec stále si sa ale nevyjadrila este na moju otátku😄
Zaujimave, ako sa tato tema dostala od ustneho vyjadrovania k tomu rektalnemu🙊

@janage poprosím všetkých, prv ako budú na mňa reagovať, najprv si prečítať moje príspevky , ďakujem