Je tento obraz pekný?
Čo hovoríte na tento obraz? Pekný? Škaredý?

Napriek hĺbkam a zaujímavému vrstveniu sa mi ako celok nepáči. Je príliš ponurý.
skús to zajtra odfotiť na jednofarebnom podklade a hlavne pri dennom svetle bez blesku.
Zaujimavy. Ale ram chod ihned vyhodit.
@stanulienkat to je deka 😉
@alienkami jeezis. Chvalabohu🤣😁 Asi som mala citat celu debatu, ze?
@vifoncitta čo znázorňuje ten obraz ?
@laurika999 Šalát? Na mňa tak pôsobí. Asi som hladná. @vifoncitta Čo to malo byť? Či iba abstrakcia? Nepáči sa mi. Ale niekomu sa iste môže.
@jananina áno 🙈🙉 keď som lepšie kukla...máš pravdu
Je veľmi pekný. Nedávno som podobný videla v mome v New Yorku. Tá deka za ním je ale veľmi rušivá. Mala si ho odfotiť opretý o bielu stenu a za denného svetla. Žltú by som tam už nedávala. Podľa mňa je hotový.
mne sa tam nehodí tá modrá, ale teda nerozumiem sa do abstraktného umenia
Pre mňa smutnyyyy😁
pekny, nerusi ma (na rozdiel od tej prisernej deky), viem si ho na stene predstavit niekde v modernej kancelarii
Je v ňom hlbka
Pekný
Dobrý vzor na baliaci papier.
Nepaci sa mi,pride mi pochmurny
Veľmi pekný obraz len to tigrované pozadie dookola tam nepasuje
Na abstraktné umenie moc nie som, lebo mám pocit, že také načmára hocikto. Nehovorím, že je to vyslovene škaredé, ale pre mňa hodnotu nemá a nenapĺňa ma pohľad naň príjemnými pocitmi, preto by som ho doma nechcela. Ale určite sú ľudia, ktorým presne takýto sadne a ocenia ho.
moc sýte , ostré farby... na mňa pôsobí rušivo.
určite by som si ho nekúpila...
Aj na mna posobi rusivo, ale mozno si len potrebovala vyjadrit nejake emocie, ktore ta vo vnutri "rusia"? Pripomina mi tymi farbami vojnu a mozno aj aktualnu naladu v spolocnosti...nezavesila by som si ho na stenu, ale podla mna ako nastroj pre vyjadrenie emocii splna svoj ucel.
Pekný
Mne sa nepaci pre kombinaciu farieb.Ta vyrazna cervena s modrou a do toho este aj zelena na mna posobia strasne agresivne.
Podla mna je pekny. Ale doma by ma rusila ta cervena s ciernou. Pripomina mi to nocny klub 😅 ale tie tahy stetcom su pekne.
to je zelena ci zlata, tievrchne smuhy? mne sa pozdava.este cosi mu treba dotuknut a hodi sa mi nad cervenu sedacku do obyvky
Vnímanie umenia je vysoko individuálne.. mne sa abstraktny expresionizmus nikdy nepáčil a nikdy ani nebude.. vždy som inklinovala skôr k impresionizmu, alebo realizmu, milujem prírodu, farby, život.. toto namna pôsobí rušivo a rozčuľuje ma to.. preto by som nikdy taký obraz domov nechcela..

Aj za mňa je depresívny. Taký skľučujúci a úzkostný..