icon

Je tento obraz pekný?

7. mar 2022

Čo hovoríte na tento obraz? Pekný? Škaredý?

Je tento obraz pekný?
marvin1234
7. mar 2022

Aj za mňa je depresívny. Taký skľučujúci a úzkostný..

heni79
7. mar 2022

Napriek hĺbkam a zaujímavému vrstveniu sa mi ako celok nepáči. Je príliš ponurý.

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
alienkami
7. mar 2022

skús to zajtra odfotiť na jednofarebnom podklade a hlavne pri dennom svetle bez blesku.

malina21
7. mar 2022

Zaujímavý....
ja som si namaľovala takýto, chcela som niečo originálne 😊

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
stanulienkat
7. mar 2022

Zaujimavy. Ale ram chod ihned vyhodit.

alienkami
7. mar 2022

@stanulienkat to je deka 😉

stanulienkat
7. mar 2022

@alienkami jeezis. Chvalabohu🤣😁 Asi som mala citat celu debatu, ze?

laurika999
7. mar 2022

@vifoncitta čo znázorňuje ten obraz ?

heni79
7. mar 2022

@laurika999 Šalát? Na mňa tak pôsobí. Asi som hladná. @vifoncitta Čo to malo byť? Či iba abstrakcia? Nepáči sa mi. Ale niekomu sa iste môže.

dievcacitajucelist
7. mar 2022

@jananina áno 🙈🙉 keď som lepšie kukla...máš pravdu

tt247
7. mar 2022

Je veľmi pekný. Nedávno som podobný videla v mome v New Yorku. Tá deka za ním je ale veľmi rušivá. Mala si ho odfotiť opretý o bielu stenu a za denného svetla. Žltú by som tam už nedávala. Podľa mňa je hotový.

mariaveronikag
7. mar 2022

mne sa tam nehodí tá modrá, ale teda nerozumiem sa do abstraktného umenia

tajik
7. mar 2022

Pre mňa smutnyyyy😁

jasminet
7. mar 2022

pekny, nerusi ma (na rozdiel od tej prisernej deky), viem si ho na stene predstavit niekde v modernej kancelarii

vifoncitta
Odpoveď bola odstránená
sszuzu8
7. mar 2022

Je v ňom hlbka

victory7897
7. mar 2022

Pekný

zara0201
7. mar 2022

Dobrý vzor na baliaci papier.

tncka
7. mar 2022

Nepaci sa mi,pride mi pochmurny

slovakboy
7. mar 2022

Veľmi pekný obraz len to tigrované pozadie dookola tam nepasuje

spadnutaslivka
7. mar 2022

Na abstraktné umenie moc nie som, lebo mám pocit, že také načmára hocikto. Nehovorím, že je to vyslovene škaredé, ale pre mňa hodnotu nemá a nenapĺňa ma pohľad naň príjemnými pocitmi, preto by som ho doma nechcela. Ale určite sú ľudia, ktorým presne takýto sadne a ocenia ho.

deti95060810
7. mar 2022

moc sýte , ostré farby... na mňa pôsobí rušivo.
určite by som si ho nekúpila...

savanna
7. mar 2022

Aj na mna posobi rusivo, ale mozno si len potrebovala vyjadrit nejake emocie, ktore ta vo vnutri "rusia"? Pripomina mi tymi farbami vojnu a mozno aj aktualnu naladu v spolocnosti...nezavesila by som si ho na stenu, ale podla mna ako nastroj pre vyjadrenie emocii splna svoj ucel.

ankare
7. mar 2022

Pekný

maminkadeticiek
7. mar 2022

Mne sa nepaci pre kombinaciu farieb.Ta vyrazna cervena s modrou a do toho este aj zelena na mna posobia strasne agresivne.

bikarbona
7. mar 2022

Podla mna je pekny. Ale doma by ma rusila ta cervena s ciernou. Pripomina mi to nocny klub 😅 ale tie tahy stetcom su pekne.

lija22
7. mar 2022

to je zelena ci zlata, tievrchne smuhy? mne sa pozdava.este cosi mu treba dotuknut a hodi sa mi nad cervenu sedacku do obyvky

jana_eyre_2
7. mar 2022

Vnímanie umenia je vysoko individuálne.. mne sa abstraktny expresionizmus nikdy nepáčil a nikdy ani nebude.. vždy som inklinovala skôr k impresionizmu, alebo realizmu, milujem prírodu, farby, život.. toto namna pôsobí rušivo a rozčuľuje ma to.. preto by som nikdy taký obraz domov nechcela..