icon

Kapor na torte. Pozerali ste?

helenkasabinka
31. aug 2010

ahojte pozerali ste vcera novu relaciu Kapor na torte s pani Mojsejovou? 😀

ani3012
31. aug 2010

@ciatko veď ja viem,že si ma dala len do obrazu 😉

ani3012
31. aug 2010

@aero 😀 😀 😀 😀 😀 😀 som sa teraz zasmiala 😀 😀 😀 😀

ciatko
31. aug 2010

Nora: vylial sa mi krem do chladnicky, musim zavolat staru 😀 😀 😀 akoze upratovacku

aero
31. aug 2010

@ani3012 - dobre si to vystihla - tiež som zvedavá , čo s toho ich rozvodu bude --- žeby svadba?? 😀
a za svedkov im prídu prostitútky z hotela ... 😀

zuzka1.
31. aug 2010

@aero 100bodov 😀

traktor
31. aug 2010

...mne to prislo cele tak...ze uz boli uputavky..tak nora musela natocit aspon tu jednu cast...co aj bolo vidno...cely jej postoj k tomu a vsetko okolo toho....a kedze reziser asi videl, ze to s nou nepojde dalej , tak to len zvalili na rod. problemy, ...vsak ktovie co by ta predviedla dalej...aj ked...urcite by sledovanost vdaka nore bola veeeeeeeeeelmi vysoka 😀 😀

ani3012
31. aug 2010

@aero prostitútka je vyšší level.On bol s ku..vami

aero
31. aug 2010

@ani3012 😀 😀 😀 -úplne výstižné

traktor
31. aug 2010

😀 😀 😀 😀

helenkasabinka
autor
31. aug 2010

ze aka diskusia je tu 😀

ani3012
31. aug 2010

@helenkasabinka ale už hustne,lebo sa psychicky chystáme na ďalší diel a bude nám Norika chýbať 😒

aero
31. aug 2010

a dnes má Nora meniny , ale tá z Perša je tuším Eleonora
tak nič ... no ja len tak - som jej chcela zablahoželať prostredníctvom netu.... 😀 😀 😝

helenkasabinka
autor
31. aug 2010

@nice202 a ten jej svetrik co mala na nom uz gulicky od vypratia,zodratia 😀 zmolky ci jak sa to vola a vlasy mastne 😅

helenkasabinka
autor
31. aug 2010

@ani3012 no ja pozeram ordinaciu ale aj kapra budem prepinat 😉

cervena_ciapocka
31. aug 2010

Ja len nechápem, že tie "celebrity" si neuvedomia, že ľudia sa z nich budú len smiať 😀 😀
Celé to tam dýcha pokrytectvom, vyvyšovaním sa a falošnou pokorou. Bartošová ako na drogách, Dolly ako plastiková nevydarená dutá bábika, Nora ako tornádo, na Hanychovú keby nenapatlali kilo makeupu tak by ju ktorákoľvek z nás tromfla 😉 (a btw kto to vlastne je?), Máziková šialená a čudná žena z ľudu ... no a chudák chlap 😀 jemu to tam teda nezávidím. A nerozumiem ako k nim vybrali Zuzanu Belohorcovu, veď ona je úplne normálna osoba a nemá za sebou žiadne škandály ako ostatný 😕
No každopádne, na pobavenie ľudu fajn 😀 😀
A keby sa inšpirovali receptami v téme "Čo dnes varíte" sto krát lepšie by navarili 😵 😵 😵

nice202
31. aug 2010

😀 @helenkasabinka tie dolne škuty ani neboli jej, tak vies po palenke uz kasles na to ako vyzeras 😝 najlepsia bola majzna. aj ked ani ju nemusim. hanychova a ten chlap, nuz nemam tusenie kto su tí ludia... celebrity.

rainee
31. aug 2010

teda riadna krawina...no ale aj tak nie je co kukat v tV 😝 jasne norika nesklamala, este stihla zviditelnit aj svoju modnu kolekciu 😀 skoda ze neodvisielali cely ten povodny curbes, asi zasiahli jej pravnici 😉

traktor
31. aug 2010

inak kapra opakuju aj druhy den v reprize.....ja som si ho dnes pozrela este raz...a normalne som sa bavila tak...akoby som ho este nevidela 😀

helenkasabinka
autor
31. aug 2010

@cervena_ciapocka tam nejde o to,ze sa ludia budu smiat ale o prachy 😉

nice202
31. aug 2010

ale ucel ta cela reklama na tu relaciu a aj relacia splnila. vela ludi to sledovalo a aj tato diskusia o tom svedci, ze to malo uspech. ved kolko sa to medializovalo, skandal sem-skandal tam...a celkovo to posobilo veeeelmi krcovito.

rainee
31. aug 2010

som bola trosku v soku z agaty ked ju ukazali nenasminkovanu, ze jaka katastrofa 😕 bartoska je na praskoch to je jasne, ale musim sa zastat dolly nahodou tej to celkom pali biznis zienke 😀 a vlastik v tej slepicarni musel mat muky, este ze zuza zostala doma so salmou hajek, bola toho usetrena 😀

helenkasabinka
autor
31. aug 2010

@traktor kedy ho opakuju? o kolkej? 😕

helenkasabinka
autor
31. aug 2010

@nice202 ze po palenke 😀

rainee
31. aug 2010

no ved pome kukat za chvilu to ide 😉

zuzka1.
31. aug 2010

Hanychova je nazyvana aj ceska Paris Hilton, je to dcera Veroniky Zilkovej, moderatorka v radiu.

cervena_ciapocka
31. aug 2010

@helenkasabinka 😀 to hej ... len si neviem predstaviť koľko by mne museli dať za také niečo 😀 😀 asi toľko, že by som sa mohla odsťahovať do inej krajiny, kde by ma nevidel nik, kto by ma videl v takom niečom 😀 😀 😝
A jasné, že to úspech má, lebo ľudia majú radi škandály a to keď sa niekto iný zosmiešni ... veď škodoradosť 😉 😀

nice202
31. aug 2010

😀 😀 😀 jeminee, ja som uplne zabudla, ze to ma este pokracovania

ani3012
31. aug 2010

@helenkasabinka si môžeš kuknúť cez net v archíve.Je to tam bez reklám a žiadne PÍP 😉
http://televizia.joj.sk/tv-archiv/kapor-na-tort...

maruschka
31. aug 2010

dnes to vyzerá celkom dobre.. 😉 😉 😉 😉 Na Agáte Hanychovej sa mi páči to, že sa pokojne nechá natáčať aj bez makeupu.. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Je zlatá..a dnes má veľké + za to, že vie urobiť z kur. pŕs 8 rezňov a jej mama zo 6 polovičiek 140 ks rezňov...to bolo dobréééé 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

helenkasabinka
autor
31. aug 2010

@maruschka no zajtra si to pozriem lebo dnes pozeram ordinaciu 😉