Kovačič dostal výpoveď z Markízy nečakane
Kovačič už v Markíze viac nepracuje: Tak som teda dostal výpoveď
Nečakane. Hovorí sa, že máme demokraciu a každý sa môže vyjadriť, len žiaľ naposledy.
@viestta ani nie. Vzdy za to niekto moze. Za toto si moze pan moderator sam a urcite mu to uz aj je luto. Ak nie teraz tak za urcity cas urcite. Momentalne ma dvere zavrete vsade. Dopadne ako Durianova, ta sa tiez usmieva a ako dopadla? 30kilova s manzelom vo vazani a totalne sedivymi vlasmi. A aky potencial mala. Par zlych rozhodnuti a si mimo hru. Lojalita je nieco co ak nemas, koncis. A teraz uz fakt musim k detom. Kludne sa tu hadajte dalej 🙂
Majitelia Markizy ryzuju na statnych peniazoch a Fico sa vyjadril ze ak im nebudu po voli tak im stopnu statne zakazky. Takze co radsej? Nechat moderatora klast neprijemne otazky pre vladarov a ostat na sucho lebo milioniky vo vrecku?
Viete aky je spravny moderator?Ten,u ktoreho neviete z ku ktoremu politickemu taboru inklinuje.Moderator politickych debat ma byt nestranny.To Kovacic nebol,tak dobre,ze ho vysmarili...
@lienka.7 Ano, rozumieme ze verejne prezradit ze moderatori a redaktori dostali nariadenie ze sa nesmu kriticky vyjadrovat na Smer SNS a Hlas samozrejme nemoze ostat bez trestu...
Mohol drzat usta, moderovat tak ako mu kazali a nevyhodili by ho. Nuz rozhodol sa nemlcat. Ano, tak to je, sam si za to moze. Keby bolo viac ludi co sa takto neboja ozvat...
@zuzana364 Taký detail, že celý spor vôbec nie je o žiadnej nestrannosti novinára a ani tv to takto nikdy nepodávala. Mimochodom, neviem, odkiaľ majú ľudia ten blud, že u novinára nemajú byť známe jeho postoje. Objektivita a beznázorovosť sú dve odlišné veci. Ale keďže ty, na rozdiel od televízie, tvrdíš, že bol zaujatý, tak nám isto vieš ukázať konkrétne príklady tejto jeho praxe, však?
@lianka123 ty si ju pozerala aj doteraz máš ju dobre zmapovanu. Ten zlý moderátor mal najsledovanejsiu politickú reláciu. Len tak mimochodom
@bielykral klame.
@lianka123 ako dopadla? Je fesanda naďalej a keď si dobre spomínam ona sama odišla z tv.
@domiklik do teraz pozerala Markizu
@kayyaa veľmi ale veľmi zlý príklad Vegh dostal sponzorské peniaze a Kováčic bral výplatu. A porovnávať človeka ktorý robí reklamu s prácou druhého je podľa mňa mimi. On si bol vedomý ze to bude mať následky. S Veghom neskončil spoluprácu len Renault a ja nemám pocit ze by moderátor toľko vyplakaval ako bojovník MMA
@lienka.7 on sa sám vyjadril ze sa cíti chudáčik? Bol jediný ktorý pustil Ficovi zostrihanu nahrávku a bol jediný ktorý ukázal Ficovi ako klamal o pani prezidentka ze je americká agentka. Toto je Ficova pomsta nemá rád keď je konfrontovaný s pravdou
@zuzana364 skodoradost je veľká vec
@stanulienkat nevedel resp. nechcel viesť diskusie s koaličnými poslancami. Keby im na začiatku relácie prelepil ústa lepiacou páskou a začal by klásť nepríjemné otázky a sám si na ne aj odpovedať, vyšlo by to narovnako, ako tie jeho akože rozhovory s nimi. Naozaj sa to nedalo pocuvat. Úplné moderátorské teľa.
Asi mesiac späť bol v relácii Sutaj-Estok a jeho odpoveď bola na otázky moderátora. Ja som sem neprišiel odpovedať na vaše otázky. To asi nepotrebuje komentár.
@markusrasford je jedno komu a čo púšťal. Porušil zákon, a to je podstatne, už to tu bolo preberane niekoľko krat. A to je asi aj dôvod výpovede. A to, ze odbory nesúhlasia? To je asi tak, ako keby zamestnanci vo wv kradli a keď by ich chceli za to prepustit, tak by odborári povedali nonono, my nesúhlasíme, lebo to sú naši najlepší zamestnanci...
Ono vieš zase demokracia neznamená anarchiu a robenie si co chcem ja.
@lienka.7 mne to jedno není. Jeho prepustenie "smrdi" návratom komunistov. Drz hubu a krok. Ináč nato ze nesledujes Markizu máš slušný prehľad.
@lienka.7 a ty tvrdíš že porušil zákon. Kto otom rozhodol ze on porušil zákon? Politbiro Smeru? Ty? Alebo kto? Lebo súd nerozhodol.
@markusrasford s takým ako ty je škoda strácať vôbec čas 👎
@lienka.7 veľmi silný argument. Ale tebe slovo argument nič nehovorí.
@lienka.7 podľa info ktoré zverejnili odbori zákon porušilo vedenie Markizi. Nech sa ti páči.
@markusrasford teba ked okradne tvoj zamestnanec, nevyhodis ho lebo ho neodsudil sud a tym padom to neurobil? 😁
Priznam sa ze neviem v com Kovacic porusil zakon, nesledujem tuto “kauzu”, reagujem len na tvoj vyrok. Alebo ked ti da niekto v robote po papuli, a sud nerozhodne, moze dotycny pokojne chodit dalej do prace? To je ale logika 😁
Ludia aj za alkohol dostavaju okamzitu vypoved a ziadny sudny proces s nimi prebehnut nemusi. Kazdopadne, musia mat dokazy aby sa branili, keby ich chcel zazalovat
@markusrasford nebudem sa dohadovať s niekym, kto je jednostranne zaujatý.
Zvyšok ti už vysvetlila
@liv1 na príkladoch. Keby o každej jednej výpovedi mal najskor rozhodovať súd, tak sa pri rýchlosti našich sudov súdis 10 rokov a súdy by nič iné nerobili.

@doriiis napríklad ja