icon

Kovačič dostal výpoveď z Markízy nečakane

28. jún 2024

Kovačič už v Markíze viac nepracuje: Tak som teda dostal výpoveď
Nečakane. Hovorí sa, že máme demokraciu a každý sa môže vyjadriť, len žiaľ naposledy.

bbalin
28. jún 2024

@doriiis napríklad ja

lianka123
28. jún 2024

@viestta ani nie. Vzdy za to niekto moze. Za toto si moze pan moderator sam a urcite mu to uz aj je luto. Ak nie teraz tak za urcity cas urcite. Momentalne ma dvere zavrete vsade. Dopadne ako Durianova, ta sa tiez usmieva a ako dopadla? 30kilova s manzelom vo vazani a totalne sedivymi vlasmi. A aky potencial mala. Par zlych rozhodnuti a si mimo hru. Lojalita je nieco co ak nemas, koncis. A teraz uz fakt musim k detom. Kludne sa tu hadajte dalej 🙂

bielykral
28. jún 2024

@lianka123 z
Zvlastny postoj...doteraz ste nepozerali a odteraz uz budete...takze len Kovacic bol problem?

larinka552
28. jún 2024

@doriiis ani ja nepozeram Markizu ani TV uz dobrych 15 rokov.

Obmedzovanie slobody prejavu a demokracie, cistky v mediach, do uradov dosadzovanie svojich, dalsie kroky smerujuce k totalite 👍🤮

@lianka123 nie je to odveci priklad na prirovnanie? Co sa stalo Durianovej?

nelca0510
28. jún 2024

@lianka123 neboj,raz skončí táto doba temna a odtiahnete späť do bazin internetu

hiro
28. jún 2024

Majitelia Markizy ryzuju na statnych peniazoch a Fico sa vyjadril ze ak im nebudu po voli tak im stopnu statne zakazky. Takze co radsej? Nechat moderatora klast neprijemne otazky pre vladarov a ostat na sucho lebo milioniky vo vrecku?

janka_23
28. jún 2024

@lianka123 a ako nás spasil Fico za tie roky rokuce co tu vládol? Vy fakt nevidíte co sa v tomto štáte deje?

zuzana364
28. jún 2024

Viete aky je spravny moderator?Ten,u ktoreho neviete z ku ktoremu politickemu taboru inklinuje.Moderator politickych debat ma byt nestranny.To Kovacic nebol,tak dobre,ze ho vysmarili...

lienka.7
28. jún 2024

@autorka zakladáme účet a ideme sa mu chudacikovi zbierať na výplatu???
A tu výpoveď nedostal nečakane... to bol dôsledok toho co urobil. Môže si založiť vlastnú TV a určiť vlastne pravidlá, keď zaužívané nemieni rešpektovať.

hiro
28. jún 2024

@lienka.7 Ano, rozumieme ze verejne prezradit ze moderatori a redaktori dostali nariadenie ze sa nesmu kriticky vyjadrovat na Smer SNS a Hlas samozrejme nemoze ostat bez trestu...
Mohol drzat usta, moderovat tak ako mu kazali a nevyhodili by ho. Nuz rozhodol sa nemlcat. Ano, tak to je, sam si za to moze. Keby bolo viac ludi co sa takto neboja ozvat...

annm81
28. jún 2024

@zuzana364 Taký detail, že celý spor vôbec nie je o žiadnej nestrannosti novinára a ani tv to takto nikdy nepodávala. Mimochodom, neviem, odkiaľ majú ľudia ten blud, že u novinára nemajú byť známe jeho postoje. Objektivita a beznázorovosť sú dve odlišné veci. Ale keďže ty, na rozdiel od televízie, tvrdíš, že bol zaujatý, tak nám isto vieš ukázať konkrétne príklady tejto jeho praxe, však?

markusrasford
28. jún 2024

@lianka123 ty si ju pozerala aj doteraz máš ju dobre zmapovanu. Ten zlý moderátor mal najsledovanejsiu politickú reláciu. Len tak mimochodom

markusrasford
28. jún 2024

@bielykral klame.

markusrasford
28. jún 2024

@lianka123 ako dopadla? Je fesanda naďalej a keď si dobre spomínam ona sama odišla z tv.

bbalin
Autor odpoveď zmazal
markusrasford
28. jún 2024

@domiklik do teraz pozerala Markizu

markusrasford
28. jún 2024

@kayyaa veľmi ale veľmi zlý príklad Vegh dostal sponzorské peniaze a Kováčic bral výplatu. A porovnávať človeka ktorý robí reklamu s prácou druhého je podľa mňa mimi. On si bol vedomý ze to bude mať následky. S Veghom neskončil spoluprácu len Renault a ja nemám pocit ze by moderátor toľko vyplakaval ako bojovník MMA

markusrasford
28. jún 2024

@lienka.7 on sa sám vyjadril ze sa cíti chudáčik? Bol jediný ktorý pustil Ficovi zostrihanu nahrávku a bol jediný ktorý ukázal Ficovi ako klamal o pani prezidentka ze je americká agentka. Toto je Ficova pomsta nemá rád keď je konfrontovaný s pravdou

markusrasford
28. jún 2024

@zuzana364 skodoradost je veľká vec

jaroe
28. jún 2024

@stanulienkat nevedel resp. nechcel viesť diskusie s koaličnými poslancami. Keby im na začiatku relácie prelepil ústa lepiacou páskou a začal by klásť nepríjemné otázky a sám si na ne aj odpovedať, vyšlo by to narovnako, ako tie jeho akože rozhovory s nimi. Naozaj sa to nedalo pocuvat. Úplné moderátorské teľa.

marca12
28. jún 2024

@tomasisa Keby na svoju otazku dostal jasnu odpoved,tak nemusel skakat do reci. Mna ako divaka nezaujima zahmlievanie a omacky,mna zaujima jasna odpoved. Je to jeden z najlepsich moderatorov.

markusrasford
28. jún 2024

Asi mesiac späť bol v relácii Sutaj-Estok a jeho odpoveď bola na otázky moderátora. Ja som sem neprišiel odpovedať na vaše otázky. To asi nepotrebuje komentár.

lienka.7
28. jún 2024

@markusrasford je jedno komu a čo púšťal. Porušil zákon, a to je podstatne, už to tu bolo preberane niekoľko krat. A to je asi aj dôvod výpovede. A to, ze odbory nesúhlasia? To je asi tak, ako keby zamestnanci vo wv kradli a keď by ich chceli za to prepustit, tak by odborári povedali nonono, my nesúhlasíme, lebo to sú naši najlepší zamestnanci...
Ono vieš zase demokracia neznamená anarchiu a robenie si co chcem ja.

markusrasford
28. jún 2024

@lienka.7 mne to jedno není. Jeho prepustenie "smrdi" návratom komunistov. Drz hubu a krok. Ináč nato ze nesledujes Markizu máš slušný prehľad.

markusrasford
28. jún 2024

@lienka.7 a ty tvrdíš že porušil zákon. Kto otom rozhodol ze on porušil zákon? Politbiro Smeru? Ty? Alebo kto? Lebo súd nerozhodol.

lienka.7
28. jún 2024

@markusrasford s takým ako ty je škoda strácať vôbec čas 👎

markusrasford
28. jún 2024

@lienka.7 veľmi silný argument. Ale tebe slovo argument nič nehovorí.

markusrasford
28. jún 2024

@lienka.7 podľa info ktoré zverejnili odbori zákon porušilo vedenie Markizi. Nech sa ti páči.

liv1
28. jún 2024

@markusrasford teba ked okradne tvoj zamestnanec, nevyhodis ho lebo ho neodsudil sud a tym padom to neurobil? 😁
Priznam sa ze neviem v com Kovacic porusil zakon, nesledujem tuto “kauzu”, reagujem len na tvoj vyrok. Alebo ked ti da niekto v robote po papuli, a sud nerozhodne, moze dotycny pokojne chodit dalej do prace? To je ale logika 😁
Ludia aj za alkohol dostavaju okamzitu vypoved a ziadny sudny proces s nimi prebehnut nemusi. Kazdopadne, musia mat dokazy aby sa branili, keby ich chcel zazalovat

lienka.7
28. jún 2024

@markusrasford nebudem sa dohadovať s niekym, kto je jednostranne zaujatý.
Zvyšok ti už vysvetlila
@liv1 na príkladoch. Keby o každej jednej výpovedi mal najskor rozhodovať súd, tak sa pri rýchlosti našich sudov súdis 10 rokov a súdy by nič iné nerobili.