icon

Kto by mal rodiť?

mikman
19. apr 2012

Aky je Vas nazor na to kto by mal rodit ak by tu taka moznost bola chlap alebo zena. PS: Forma ankety.

hajanka
20. apr 2012

to je co za otazku?

aaaach, ....zase sa nejaky mladik doma nudi...

poleva
20. apr 2012

hlúpa otázka podľa mna

jankako
20. apr 2012

bolo by super keby si to aj chlapi vyskúšajú.možno by si podaktorí viac vážili ženy 🙂

strapco13
20. apr 2012

rodi ten kto ma maternicu..ale ak myslis ci je lepsi gynekolog muz alebo zena pri porode..tak je to jedno, ide o skusenosti, prax..ale aj tak to bez tej osoby co ma v svojom bruchu maternicu s dietatkom nejde
a rodi rodic, nie dr

cmulinko
20. apr 2012

Nic co mi zivot nadelil ako zene-matke by som ziadnemu chlapovi nenadelila...ja si svoju ulohu zeny,manzelky,matky nedam ani za svet...ci uz je to spojene s radostou ci s bolestou 🙂 a tak isto netuzim ani po tom,aby som sa na 1 den stala chlapom...cikat postojacky zvladnem aj ako zena 😀

nickiee0
20. apr 2012

Ja by som chlapa nikdy rodiť nenechala, po prvé by to asi nezvládol 😀 a po druhé - nie je nič krajšie ako keď vám po niekoľkých hodinách bolestí a trápenia dajú do náručia ten malý uzlíček, to je proste neopísateľný pocit 🙂 a ešte to tehotenské bruško a kopančeky, júúj 🙂 Som rada, že som žena a mám tu možnosť vynosiť a porodiť dieťatko.

mummy01
20. apr 2012

ako vtip dobreeee 😀 som sa zasmiala.MM zomiera aj pri nadche takze pri porode by zomrel celkom urcite pokial by nezomrel este skor-pri paleni zahy,opuchutych nohach,bolesti panvy.. 😀 😀 😀 No a ja by som sa moznosti byt mamou nikdy nevzdala,s muzom by som nemenila ani nahodou.Sice obcas by som mu dopriala trocha mojich starosti aby vedel ze zivot nieje len o chodeni do roboty ale to len v slabych chvilkach 😉

ivuska6
20. apr 2012

to je dobra blbost ze keby rodili chlapi tak vymreme ved mi vymierame pomali aj tak co sa rodi malo deti co stoho ked maju chlapi plne gulky ked kazdej znas staci jedno alebo dve deti radsej dam dvom vsetko ako by som mala pozerat na 5 deti a trapit sa ze im nemozem dat vsetko .

liv1
20. apr 2012

Takúto otázku môže dať len muž 😀

tibinka22
20. apr 2012

Jaaaj som sa zasmiala dobre 😀 😀 😀 No muži majú obyčajnú nádchu a myslia si že umierajúúú..... 😅
Alebo auu, taaaak ma bolííí chrbááát- počujem denno denne....
Tehotní 9 mesiacov, od začiatku nevolnosti, by umreli v prvom trimestri 😀 😀 😀 a to ešte nie sme ani pri kopancoch, opuchnutých nohách.... a samotnom pôrode.....

och, hlúpa otázka 😀 😀 😀

stardust
20. apr 2012

tak u mna rodil chlap, prezival to ovela intenzivnejsie ako ja...keby boli chlapi vybaveni maternicou, nechala by som to na dohodu medzi partnermi.

ludka140281
20. apr 2012

ten pocit,že ma kope babatočko v brušku je na nezaplatenie,preto som rada,že som to bola ja,kto priviedol na svet moje detičky 🙂 ...aj ked to nieje prechadzka ružovou záhradou,milujem tu chvílu,ked sa na mna porzu nevinne očka,ta bolest a starosti vtedy myznu...muži podla mna horšie prežívaju bolest,tak som rada,že rodia ženy 😀

wewe22
20. apr 2012

aj aj
moj muz chce velku rodinu(chap aspon 5 deti) ja som mala druhe tehu totalnu katastrofu 😖 , proste viac krat uz si neprosim, keby si vynosi nech mame aj 10deti 😀

crapula
20. apr 2012

haha ak by som si mohla vybrat, tak prve tri mesiace nech nosi dietatko chlap a potom zbytok tehotenstva nech nosi zena a porod tiez jednoznacne zena, to je najkrajsia a najsilnejsia chvila v zivote. 😉

zuzin78
20. apr 2012

Keby rodili chlapi na svete by uz ziadne nove pokolenia neboli.vymreli by sme 😉

acrobaleno
20. apr 2012

Som za to, aby to skúsili chlapi.

edita84
20. apr 2012

ja som síce rodila CR ale aj keby som mala prirodzene nemenila by som a hlavne tých krásnych 9 mesiacov čo som cítila v mojom brušku moje deti to je zázrak krorý by som nemenila 🙂

klincek
20. apr 2012

zbytocna otazka.
nic proti chlapom, ale 90% by to nezvladlo. aj pre mna to bola zatial druha najtazsia vec v zivote..

rora
20. apr 2012

suhlasim s nazorom ze by som to dopriala kazdemu chlapovi vyskusat si, aby si nas zeny viac vazili.... ale urcite som rada ze ja som zena a mohla som si to ja vychutnat a zazit tehotenstvo,porod a teraz byt matkou 🙂 teda boli chvilky kedy som si hovorila pane boze preco ja??? 😀 😀 ale aj tak by som nemenila 🙂

malinovka333
20. apr 2012

podla mna zena pretoze je to nenormalne uzasny pocit priviest na svet dietako, aj ked je porod väcsinou bolestivy, ten pocit muzi nikdy nezaziju tak im treba 😝

ellit
20. apr 2012

Nikdy by som si nedala zobrat tuto jedinecnost, ktoru mozeme prezit iba my zeny. Ale niektorym chlapom (bohuzial mozno 90%) by som pri kazdom zafrflani, ze tehotenstvo a porod su brnkacka dala pocitit aspon jeden den rannych nevolnosti, potom koniec tehotenstva ked uz ani spat sa neda a potom samozrejme porod 🙂))) Mna nik nepresvedci, ze muzi su pani tvorstva a to niesom feministka. Je pravda, ze keby muz zazil porod, uz by v zivote ziaden neabsolvoval. Tak by sme asi postupne vymreli 🙂) Aj ked je to najtazsia vec v zivote....dat zivot....je to to najkrajsie na svete a sme preto JEDINECNE a UZASNE 🙂
Takze aj keby bolo na vyber, uricite to neprenecham muzom. Aj keby to veeeelmi pomohlo skrotit ich niekedy az prilis velke EGO. 😀 A konecne by pochopili, ze na nadchu sa neumiera a teplota 36.8 nieje este smrtelna.

stut
21. apr 2012

Táto otázka je trochu pritiahnutá za vlasy ale zapojím sa . Tak v prvom rade žena je jedinečná,pokiaľ by rodili chlapi už by jedinečná nebola. Sú to práve ženy ktoré nás mužov posúvajú dopredu. Niektoré odpovede tu vytvárajú dojem že manžel je iba Trubec pre vysvetlenie samček včely ktorý sa používa na oplodnenie. Ale prosím u niektorých jedincov to môže byť aj pravda. Svoju manželku milujem a vážim si okrem iného práve aj pre toto že nám na svet priviedla ratolesti. V prípade že by rodil muž trubec by bola vlastne žena.

nice202
21. apr 2012

ja som velkorysa. doprajem chlapom aj rodit a aj mat menzes....

amulienka
21. apr 2012

podla mna je to cele zle vymyslene! muzi su od prirody ti silnejsi, robia tazke prace, su hlava rodiny atd...
preco potom 9 mesiacov sa s bruchom vlacia zeny a po porode este aj to kojenie, nosenie na rukach, vlacenie sa s tazkym kocikom, nakupom, no proste cele zle!!! 😀 😀 😀

dominika1988
Autor odpoveď zmazal
vroni
21. apr 2012

Hm, co ja viem? Tehotenstvo som mala priserne - dost na to, aby som povedala nikdy viac. Ale zase chlap "solidarne" pribral tolko kolko ja (nebol to jeho umysel, jednoducho bol "tehotny" tiez) - neviem, ci by som zmenu situacie povazovala za vyhru... Moj 36-hodinovy porod povazujem za pomerne pohodovy, zato chlap, ktory bol tych 36 hodin bez spanku, lietal po lekaroch a meste (poslali ho domov a zase zavolali spat a tak) bol dost vypluty a zniceny - jednoducho nemam pocit, ze jeden z nas sa namakal a pre druheho to bola brnkacka.... Ale moznost byt tehotny a rodit by som chlapom dopriala, preco nie? Nie som rodena matka, ale co uz...

alenka600
21. apr 2012

Tehotenstvo bolo skvele, ale porod by som s velkou radostou kludne prenechala muzovi 🙂

lilliaan
21. apr 2012

Smrteľná choroba každého chlapa na 7 písmen je "rýmička", takže tehotenstvo ani pôrod by určite nezvládli 😀 Keby som si mohla vybrať, chcela by som byť tehotná ja, miminko je dar 🙂

mandarinka34
21. apr 2012

moj drahy umiera ked ma chripku to ho musim obsluhovat varit cajik supat ovocie atd to si ho neviem predstavit co by robil keby mal rodit 😀 on uz ma nervozitu teraz ked bude pri porode uz ma milion otazok co ako vsetko bude pyta sa ma ako keby rodim kazdy den 🙂

rolak
21. apr 2012

ja by som brala,aby fyzicky boli uspôsobení na tehotenstvo aj porod aj muži aj ženy.......bolo by zaujímavé zisťovať,ako by sa v partnerstve dohadovali,kto otehotnie....ako by to asi dopadlo???? kto by rodil deti? 😀 😀 😀 😀