icon

Kto by mal rodiť?

mikman
19. apr 2012

Aky je Vas nazor na to kto by mal rodit ak by tu taka moznost bola chlap alebo zena. PS: Forma ankety.

Strana
z3
baklik
19. apr 2012

na striedacku 😀

happy8051
19. apr 2012

chlap by nezvladol ani tehotenstvo, nie este porod trvajuci niekedy viac ako 24 hodin.... 😀 😀 😀

anjelicek26
19. apr 2012

Haha dobre, ja som taaaak rada, ze deti mozem mat ja, uzivala som si obe tehotenstva, tie pohyby a spojenie s babatkom je neskutocne, to chlap bohuzial nikdy nezazije, aj manzelovi bolo luto, ked som sa ja smiala, ze maly ma zasa stikutku...teda nie, ze by mal reci, ze si to chce vymenit 😀 Milovala som svoje deti kojit, starat sa o ne, maznat, milujem, ako su na mna naviazane, ked su unavene, chcu len maminu... mam ich na cely zivot.. za to tych smiesnych par hodin bolesti ver mi stalo. U dcerky to boli len 4 hodiny a u synceka len 2,5 hodiny a bol na svete. Nedala by som si to za ten svet vziat mat dietatko...

abbey1
19. apr 2012

???

minewka
19. apr 2012

Super anketa 😀 😀 😀 😀 sebecky poviem, že žena, tiež by som sa tejto možnosti nechcela vzdať.
Ale chlapi by mohli byť nejaký prepojený, počas toho tehotenstva 😀

masinka
19. apr 2012

tehotenstva som si uzivala, samotne porody (resp. par tyzdnov po nich) by som kludne prenechala niekomu inemu. ako u Indianov - zena rodila, chlap mal bolesti .... 🙂
ale vazne, ak by mali rodit muzi, s ich prahom bolesti, ludstvo by zrejme uz davno vyhynulo.... 😉

katrinka8
19. apr 2012

Kto by mal rodit? No zena predsa - ved sme na to "usposobene" a cele veky pripravene 🙂

granado
19. apr 2012

ten kto ma maternicu? 😀
ja by som to nevymenila za nič na svete
ja by som išla do toho znova ak by sa vedel štat ku nam chovať tak ako vyžaduju oni od nas 😒
a myslim ž e chlapom treba nechať to že bez nich by to nešlo ale ostatne je na nich už moc 😉 😉 😉 😉 😀 😀 😀 😀 😀 tak si tak

adelii
19. apr 2012

Ja by som ocenila,keby to bolo umoznene aj chlapom 😀 sak ake maju oni starosti? chodit do prace,dobre sa najest,napit,ozrat,spokojne vyspat 😀
Neriesia menstruaciu,nevolnosti v tehu,vacsina nevie,co je migrena...ci su naliceny,ake sperky nosit,ako vsetko zladit...maju jednoduchsi zivot 😅
Narodi sa im dieta a co ich prve napadne? Kedy sa to pojde zapit...netrapi ich,ze zena lezi znicena po porode,ze ma problemy s dojcenim atd...
Tak by nebolo na skodu,keby aspon vedeli,ake je to byt v zenskej kozi,ake je to toto vsetko prezivat 😠

mirka007
19. apr 2012

Nemenila by som za nic na svete 🙂 zboznovala som svoje tehotenstvo .Aj ked prve 4 mesiace som schudla 10 kg co som cele dni vracala ale nemenila by som.

lucia20
19. apr 2012

no ja si osobne myslim, ze by mali rodit zeny, lebo ak by sme to nechali na chlapoch, tak vymreme. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ved ten moj mi tu pili usi ako trpi a to ma LEN vyklbene koleno. 😀 😀 😀 😀 no ale teraz vazne. ja by som si asi nenechala ujst tu moznost mat dieta. ak by to bolo v stadiu, ze mozeme si zvolit, ktori z nas dvoch vo vztahu by nosil a porodil dieta, tak by som sa o to isto bila zubami nechtami. pretoze je to uzasne, ked clovek citi ako v nom rastie to malinke, ako sa chapu uz od prenatalneho stadia. to spojenie a ten pocit, ze JA dokazem priviest na svet novy zivot... to je uzasne. niekedy ma mrzi, ze chlapi to nemozu prezivat az tak s nami. nemozu citit to co citime my a su ako keby tak trosku odstrceni. ako sa vravi... OTCOM SA STAVAS, ALE MATKOU SA NARODIS.!.... si myslim, ze toto plati do bodky. samozrejme cest vynimkam.

exupery
20. apr 2012

Ja by som tuto moznost dopriala aj chlapom,aby konecne zistili,co je boest a nefnuklali pri kazdom sopliku 😉 ale tehu,by som si nedala,je to to najkrajsie,co so zazila 😉

traktor
20. apr 2012

som rada, ze som žena,.. som rada, ze som matka,.. som rada, ze som mohla porodiť svoje deti.. 🙂 ..myslím, ze som dala jasnu odpoved 😉

stanislavao
20. apr 2012

Ja si myslim, ze je to uloha matky a muz to vie, co je to a bolest uz len z toho, ked je pri porode. nemyslim si, ze by to muzi nezvladli, lebo podla mna je clovek velmi silny tvor a ked je prinuteny, tak zvladne vsetko. aj muz, ked je prinuteny, vie byt velmi silny, tak isto ako zena. ale je to od nepamati uloha zeny - matky a je pto podla mna spravne. a myslim si, ze nieje uzasnejsi pocit na svete, ako priviezt na svet vlastne dieta, tak preco by nam mal niekto tento pocit brat.

zuzana17
20. apr 2012

jednoznačne žena 😀

karap
20. apr 2012

kedze len zeny maju maternicu,tak len oni mozu rodit 😉 Ja by som si obdobie tehotenstva nevymenila z muzom.Len ja som mala to stastie zazit radost z prveho pohladu na pozityvny test,na prvy pohyb babatka,na rastuce brusko....
No vety typu:chlapy sa maju,oni nemusia rodit,o nic sa starat,vsetko je na zene neznasam.Co chlap nema dost starosti?Strachovat sa,ci bude mat dostatok prace,aby svoju rodinu uzivil,starat sa o jej pohodlie.Ved aj to su velke starosti [teda ak sa muz stara a nema to na haku]

fuska
20. apr 2012

Pred tehotenstvom a porodom som bola za to, aby rodil chlap. Teraz by som nemenila. 😉

li_la
20. apr 2012

Najlepšie by asi bolo, keby sa dĺžka tehotenstva a pôrodné bolesti rozdelili medzi muža a ženu a bolo by to asi ideálne... 🙂

lenka0283
20. apr 2012

chlapi su adavky ti by to nezvladli....ten moj uz trpi ked ma len trocha zvysenu teplotu :D

anlady
20. apr 2012

Chlap by to nezvládol

strociatka
20. apr 2012

no kto? predsa zena 😉 Ked Boh stvoril Adama, ten pokus mu moc nevysiel a potreboval stvorit nieco este dokonalejsie, co zvladne okrem managementu s migrenou aj s laskou porodit a vychovat potomstvo.

ikke
20. apr 2012

priznam sa, obcas zavidim tomu vtactvu nebeskemu, ze chlap nesedi na vajciach len tak pre nic za nic... 😅

solinkarka
20. apr 2012

Neviem aky ma zmysel tato anketa 😕

irriss
20. apr 2012

Tusim, ze uz jsou 2 pripady v Guinness World Records, kdy porodil prave "muz" 😉
..
..
...
....
prave proto, ze mel tu moznost, i ktere pises.. - myslel si tuto moznost @mikman 😉?...z zeny se stal chlap...takze i TY mas sanci zkusit rodit!!

nasta197
20. apr 2012

určite žena kdežeee CHLAP... !! som sa zasmiala :D ved mojho pichne v zadku a celý deň v posteli jojká.... to sú všetci taký chlapi cintlavky to by nevydržali by bolo dieťatko v nebespečenstve

ivett1
20. apr 2012

žena😉...ale, ak by mal potrebné "vybavenie" na pôrod, nech skúsi🙂...PS: ... @mikman inšpiroval si sa komédiou Junior - s Dannym de Vittom a Arnoldom Schwarzeneggrom?....😀😀😀

katkas1
20. apr 2012

neivem ktory chlap by zvladol take tehotenstva ako som mala ja, to by som si rada pozrela 😀

czechzuzanaba
20. apr 2012

Nad tim vubec nema smysl premyslet, kdyz moznosti jaksi nejsou 😀

petkave
20. apr 2012

Súhlasím so ženami, nemá zmysel sa nad tým zamýšľať. Iná možnosť neexistuje - rodí ten, kto dieťa vynosí, resp. kto má nato prispôsobený organizmus. A okrem toho, chlapi sú väčšinou srabi, pochybujem, že by do toho dobrovoľne šli, keby aj možnosť mali. 😕

elise
20. apr 2012

niekto tu pozeral film s arnoldom "junior" ?

Strana
z3