icon

Kto mi volal zo Spojeného kráľovstva?

9. júl 2024

Ahoj dnes mi volalo číslo predvolba +44 až 2 krát... netuším kto to môže byt

janai1
•
9. júl 2024

Dik za info.

stanulienkat
•
9. júl 2024

Ani ja netusim....

macatt
•
9. júl 2024

Aj mne volávajú, netreba zdvíhať☝️

iwesska
•
9. júl 2024

Podla mna ta zhanal princ William🤷‍♀️

sevrin
•
9. júl 2024

@iwesska možno aj Alžbeta zo záhrobia. Človek nikdy nevie v dnešnej dobe.

maranco
•
9. júl 2024

Máš zabudnutý účet na burze, kde si zarobila bitcoiny a "pomôžu" ti ich vybrať. Alebo ponúkajú výhodne investovať s vysokým zárobkom. Ty si tá vyvolená ktorej prezradia tajomstvo lukratívneho pasívneho zárobku a už nikdy nebudeš musieť pracovať.
Výsledok bude, že ťa okradnú.

niekto2hy
•
9. júl 2024

Mozno ti volal pribuzny z UK.

minesasubu
•
9. júl 2024

Podvod, ak tam nikoho nemáš kto tam žije

ekira1
•
9. júl 2024

Nikto, koho by si poznala. Pomohla som?

bmolko
•
9. júl 2024

Princ William to bude.....

masinka
•
9. júl 2024

Moje dieta ma mobil a cislo nan mame len my rodicia a aj tak jej volaju a pisu kadejaki exoti, naposledy cislo kdesi z Indie. Tak rovno ich blokuje a to by som poradila aj tebe.

nikiki29
•
5. apr 2025

Ahojte, máte skúsenosť? Kedy ich to prestane baviť? 👿

maranco
•
5. apr 2025

@nikiki29 tak zodvihni, pokecaj, urob sa jednoduchou a naťahuj ich a keď zistia že s teba nič nezarobia už nebudú volať

ponúknu ti "výhodne" investovať, alebo máš zabudnutý účet s kryptomenami a "pomôžu" ti z neho vybrať peniaze

autor
•
5. apr 2025

@nikiki29 manželovi včera to isté 4x spojené kráľovstvo a 1 Lotyšsko a 3 x new york

luciabajka
•
6. apr 2025

@nikiki29 manželovi vcera to iste cely deň, čislo blokol a volalo ďalšie, dnes už zase to pokračuje

nikiki29
•
6. apr 2025

@maranco keď ja sa tak nerada vykecávam 🙄 strata času, otravní sú…
@luciabajka presne aj u mňa tak, zablokujem jedno, volá druhé, tretie, štvrté… aj dnes už začali. Namiesto zrušenia hovoru, nechávam zvoniť. Pekne otravné 🙄

maranco
•
6. apr 2025

@nikiki29 môžeš zodvihnúť, vypnúť mikrofón nech ťa nepočujú a nech im beží čas, hovor platia oni 🙂

nikiki29
•
6. apr 2025

@maranco to je dobrý nápad 😁

macatt
•
6. apr 2025

@maranco ja som omylom zdvihla a tam ide záznam v AJ.. niekde som zachytila, že aj to zdvihnutie spoplatňujú, že volajú ako keby na účet volaného, mne sa to nestalo, alebo som si nevšimla, ale radšej nezdvihať..

maranco
•
6. apr 2025

@macatt zdvihnutie sa nespoplatňuje, spoplatnené je keď voláš nazad, niektorý z audiotextových čísiel len prezváňajú a volaním nazad dostanú časť z platby za hovor