icon

Kto sa podľa vás stane prezidentom?

23. mar 2024

Zaujíma ma váš názor. Kto sa podľa vás stane prezidentom?

nikasmile
23. mar 2024

A ten Harabin teraz 🙈🙈🙈

pribinak
23. mar 2024

@zuzanazu85 platí doslova že žiaľ prekonal svojho majstra a to som myslala že väčší klamár ako Fico ani neexistuje

srdeenko19
23. mar 2024

Harabin hovorí na tlačovke, že jeho voliči vedia, čo majú robiť, koho voliť. Vraj majú voliť národne, aby muži nešli do boja, aby bol zachovaný mier.
Tak som zvedavá.

paradajkova
24. mar 2024

@srdeenko19 takze Harabin caka co mu Smer ponukne a podla toho sa zariadi co odkaze svojim volicom

zuzanazu85
24. mar 2024

Pelle jasne hovorí,že je Slovensko pevne ukotvené v Eú a v NATO a keď sa Harabina opýtali,čo má urobiť jeho volič, jasne odpovedal,že jeho volič vie,čo má robiť.... čiže ostať doma a NEVOLIŤ 😁. Takže tak 😜.

midori123
24. mar 2024

@zuzanazu85 Bodaj by!!🙏🙏
Len nech zostanú doma

srdeenko19
24. mar 2024

Na YT Danyho Kollara a infovojne sa už voliči Harabina mobilizuju na výhru Pelleho, nebojte sa nič, lebo nič nie je iste, ale ze vôbec 😅

paradajkova
24. mar 2024

@black_wolf inak presne toto si ja hovorim. Co Pelle kedy slubil/ povedal to sa zmenilo na uplny opak. Hovoril, ze bude transparentne financovat stranu - nesplnil. Hovoril, ze on a extremisti, neeeexistuje a bum u Bombica rozhovor, jeho minister diskutuje so stihanym extremistom. Potraviny, platy poslancov a uz to ako sa snazi teraz popierat jeho velmi pozitivne postoje k ockovaniu a lockdownu ani nehovorim.

Akoze ma jeho volic vlastne istotu v comkolvek co Pelle povie?

paradajkova
24. mar 2024

@srdeenko19 inak pri tom Harabinovi a v navaznosti na moj predosly komentar mi prichadza na jazyk taka uvaha ... Kde maju ti volici, co pokladaju len manzelstvo muza a zeny za jednu zo zakladnych hodnot SR istotu, ze ten Pelle ako gay nema uz dopredu zobchodovane, ze ked vyhra prezidenta, tak budu na Slovensku aj uzakonene manzelstva homosexualnych parov? Toto sa volici Harabina akoze vobec neboja? Alebo si to nechcu pripustit, ze Pelle vlastne moze cokolvek, on im neslubil nic take ako Harabin. Kdezto napriklad Korcok ma aj podporu KDH, nieje to prenho nijak politicka tema.

Ten volic Harabina si vobec taketo nieco nepripusta?

zuzanazu85
24. mar 2024

Tak sa ,, zobudia" teraz tí, ktorí voliť neboli a veľa toho narobia aj sviatky a kňazi (čo je skôr na plač). Ale tak, pôjdu aj tak proti sebe. Zvolia niekoho s ,,ne/jasnou orientáciou" a proti ním budú ,, kričať" ,biť sa do hrude,za rodinu,za boha,za národ na námestiach... tiež na smiech veru, tiež nezávidím,ale ani sa nečudujem -falošnosti 🤭😜.

srdeenko19
24. mar 2024

@paradajkova to neviem ako to majú, len píšem, čo som videla v diskusiách, že idú voliť Pelleho v druhom kole, lebo Korcoka nechcú v žiadnom prípade. A ze mal 10% to nie je úplne malo, čiže voličov, ktorí zamiešaju kartami je dosť.

paradajkova
24. mar 2024

@srdeenko19 ano, je to brutalne vela, ze 10% a ak tych 10% ziska Pelle, tak ma vyhrate. Akurat ked pojdu volici Harabina volit Pelleho, tak vlastne popru svoje hodnoty aj tie nazory co prezentuju, tie za ktore sa tu najviac biju do hrude, len preto, aby volili proti-niekomu. Cize sa ukaze, ze si hodnotami akurat tak utru usta a zahodia ich do kosa.

Samozrejme je to ich vec a ich volba, som zvedava ako sa rozhodnu.

zuzanazu85
24. mar 2024

A Harabin to jasne nepovedal keď mohol jasne Pelleho podporiť, čiže už bude jedno pre jeho voliča,čo bude hovoriť za 2dni,za týždeň. Harabinov volič je dosť jednoduchý človek. Skôr kresťania, KDHci podporia Korcoka aj v druhom kole. Čo ma teší 😊.

majasimon
24. mar 2024

Dúfam, že v druhom kole príde viac ľudí zo zahraničia podporiť Korčoka. Predpokladám že nikto príčetný nepríde dať hlas Pellemu.
Tí naši vycestovaní sú nádej na lepšiu budúcnosť

samkolea
24. mar 2024

@srdeenko19 preboha 😱😱😱, ze infovojna. Tak toto nam chybalo, vyrovnavaju sa mi mozgove zavity!

gelifil
24. mar 2024

@pribinak na to si ako prisla?matovic bol s progresivcami večne na nože, madari urcite nebudu volit toho, co nechce madarskeho suseda

gelifil
24. mar 2024

@zuzanazu85 kdhhaci akoze ti hore ho podporili uz teraz...ti presvedceni nepodporuju ani sucasnych kadehakov, takze urcite nie korčoka

zuzanazu85
24. mar 2024

@gelifil nebuď smutná 😁 a tak sa zmobilizujú ľudia zo zahraničia 😉

gelifil
24. mar 2024

@zuzanazu85 ja a smutna😝😝😝....mne je to sum a fuk!len ta davam do reality....zanieteni katolici nie su uz dnes kdh ani nahodou

nicicka
24. mar 2024

@66simonka66 To že sú vzdelaní neznamená ze sú múdri 😁

pribinak
24. mar 2024

@gelifil pozerala som tv, robili nejaký rýchly prieskum a rozoberali to

bloger
24. mar 2024

Korčok

daom
24. mar 2024

@66simonka66 áno ako čítam, všetci čo nevolili Korcoka sú dezoláti, nevzdelanci, sedliaci a podobne...voľte všetci Korcoka a už bude na Slovensku len dobre...

luckabj82
24. mar 2024

@zuzanazu85 u nás ani jeden kňaz nespomenul voľby

zuzanazu85
24. mar 2024

@luckabj82 vďaka Bohu ☝️🤭

66simonka66
24. mar 2024

@daom presne tak, toto ,,milujem". Rozhodnúť sa koho voliť, je slobodná voľba. Všetci majú voliť podľa svojho presvedčenia a toho, kto je najbližšie k ich názorom. Ale aby som niekoho, kto nemá taký názor ako ja, nazývala dezolátom, nevzdelancom, sedliakom a inými názvami, je trápne a ak sa takýto človek, ktorý toto vysloví, nazýva vzdelaným človekom, tak tu dokonale platí, že vzdelanie nezaručuje, že je človek múdry. Aj keď na toto som si už zvykla, že veľká časť progresívcov nevie nič iné, ako útočiť na každého, kto má iný názor a ešte sa nehanbia povedať, že niekto z iným názorom je dezolát, sedliak, nevzdelanec a aj oveľa horšie veci, ktoré čítam napríklad na takom Facebooku.
Nikdy nebudú mať všetci rovnaký názor a nikdy nebudú všetci spokojní, ale to neznamená, že sa ľudia majú hádať, nadávať si a urážať sa navzájom. Nemyslím konkrétne túto diskusiu, tu je to ešte v podstate ok, ale to, čo sa vždy po voľbách deje aj na sociálnych platformách, je neuveriteľné. Nerozumiem, ako sa dokážu ľudia kvôli tomu ponižovať a urážať, však všetci volia pre to, že chcú aby bolo na Slovensku dobre a všetci majú nárok na vlastný názor a ani jeden nie je správny alebo nesprávny, pretože vždy tu bude časť ľudí, ktorá spokojná je a časť ktorá spokojná nie je.

bambulka79
24. mar 2024

@66simonka66 ešte je treba robiť,nie sa ísť odpratať na reprezentatívnu funkciu...tak verím, že to Pelleriťke doprajete...

66simonka66
24. mar 2024

@bambulka79 🙈 🙈 🙈 🙈

dannieja
24. mar 2024

Ak sa zmobilizujú všetci čestní ľudia na Slovensku, ktorí nechcú byť klamaní, podvádzaní a okrádaní vládnou koalíciou, ktorú významné reprezentuje Pellegrini, tak máme šancu, aby zvíťazil Korčok a s ním aj vyššie dobro. O dva týždne treba ísť určite voliť Korčoka.

ahhola
24. mar 2024

7.4.to bude bratovrazedny boj... Hnojickari vs dezolati. Oba tabory budu musiet mobilizovat do nohy, tam pojde o stovky, mozno desiatky hlasov, ako ked sa kdh nedostalo a chybalo cca 800 hlasov. Nuz uss embasy musi zabrat. Ale mozno ziadna drama nebude, tchorcok posluzil hzds, Olajnu, smeru... Jamkac je tiez jednou nohou u liberalov, takze Uvidime. 👽