Má právo policajt ísť so mnou do bankomatu vybrať peniaze?
Stala sa mi taka nemila vec. V jednosmerke ked som cuvala som suchla pani zamnou auto. Samozrejme ja starsie auticko ona mercedes ale mala malinku odreninku a rozbite sklicko. Ja zosuchnuty cely lavy bok auto a posunuty zadok auta. Z auta vysla hystericka panicka vrieskala tam po mne ako mozem byt tak j*a a naburat jej do auta na co som jej vysvetlila,ze cez tu velku dodavku som ju ozaj nemala sancu vidiet pretoze tam bol mrtvy bod. No ale robila cirkus. Potom volala muzovi a bliakala do mobilu,ze co ma robit tak zavolala policiu. Policajti prisli behom 20 minut a pytali sa,ze koho je to chyba a ja vravim,ze asi moja ale potomm som im vysvetlila ako sa to udialo a policajt mi povedal za vidatneho bliakania pani dokonalej ze v jednosmerke sa necuva som zacala protestovat a on ze nech dame obciansky a potom,ze nech im dam 50€ ako pokuta. Lenze ja nenosim peniaze a on,ze tak mate bankomat chodte si vybrat a to este ten druhy policajt isiel somnou asi aby som im neusla alebo co. A ako co by robil kebyze nemam vobec peniaze? Totalne ma nasrali. Vraj v jednosmerke sa necuva ale ja sim im povedala,ze ako som mala zaparkovat ked predomnou bplo auto ktore odchadzalo a cuvla som aby mohol vist.
Ma vobec pravo policajt chodit somnou vyberat peniaze do bankomatu?
.
Tal ale ide aj o ten princip stala tam obrovska dodavka biela cuvla som len kusok dozadu ale opatrne a uz som len citila buchnutie lenze akokolvek som sa divala ja som cez ten stlpik vzadu nevidela to auto som nevydela ani v spetaku ani v bocnom ani v zadnom okne
@princeznasevera akože osuchas si bok auta, posunies zadok a nevšimnes si to ?
A stále máš pocit krivdy ??
@bosorka2302
Na to právo nemali.
@princeznasevera aky princip? Mala si vystupit a skontrolovat to.. Namiesto priznania chyby sa len snazis najst nieco na inych..
@nelca84 ja som neparkovala ale cuvala a nesla som rychlo navyse mam nainstalovany vzadu pipak takze to auto pri cuvani jaci po celej ulici a musi to aj mrtvi pocut
@princeznasevera
O akom princípe ty trepeš? Niekomu si svojou nedbanlivosťou spôsobila škodu, ako môžeš cúvať keď prd vidíš.
@princeznasevera to, ze si to auto nevidela nemeni nic na tom, ze si bola na vine
@mondolina ci pravo mali ci nemali mne to bolo fuk hlavne ze som zbila pokutu na 20 😀😀a mohla som pokracovat domov.
Ja si skor myslim ze si dostala pokutu za to ze si sposobila nehodu a nie za to ze si cuvala v jednosmerke. A to ze isiel policajt s tebou k bankomatu je uplne v poriadku a jeho dobra vola lebo inak by ti museli zobrat vodicak. No ako sa hovori ,,hlavne ze sa nikomu nic nestalo" 😉
@mondolina ty si v zivote necuvala ked si nevidela? Nikdy pri tebe nestala dlha dodavka a nemusela si vyjst z parkoviska priamo na cestu? Lebo mne sa to stali sice som nenaburala lebo auto na ceste videlo ze vychadzam tak zastalo
Nie pokutu som dostala za cuvanie v jednosmerke. Ja nejdem nikoho obvinovat len proste ked si to premietam v hlave uz si nemyslim,ze som zodpovedna za nehodu. Ked mam zastrety vyhlad a baba zacne cuvat a nediva sa doprava do lava tak nech sa nedivi
v jednosmerke sa moze cuvat. nesmie sa ist len dopredu doprotismeru.. ak si nemala hotovost, mal ti vypisat blokovu pokutu
@princeznasevera si a si zodpovedna. Nik iny!
@bosorka2302
Nespomínam si... môže sa stať, ale nebudem obviňovať iných okolo.
@princeznasevera ako si mala zaparkovat? Inde!
Ked je neprehladna situacia, treba parkovat inde.
Zrejme bude ta pokuta ozaj za sposobenie nehody, a tazko verit, ze auto nevidis, ked sa pozries do troch zrkadiel (nielen dvoch) a ked nevidis, kam cuvas, musis vyjst von a pozriet. Zodpovedny je ten, co cuva. Zhodli sa na tom policajti, sofer za tebou a cely modry konik😂
Ake mas auto?
@princeznasevera
A teraz Ťa vlastne čo hnevá? Lebo nerozumiem.
@princeznasevera ty ma bavis dievca..
vraj nemyslim si, ze som za nehodu zodovedna 😀 ty si cuvala a buchla do vozidla za tebou, kto je podla teba zodpovedny? Auto za tebou, lebo na teba netrubilo? Vratila by som ta do autoskoly
cúvanie je cúvanie a parkovanie je parkovanie. Teraz by si tu mali všetky hejterky osoliť kávu...
Pokiaľ si pokutu zaplatila už nemáš právo riešiť nápravu. (Slovensko...). Forma, že ta prasa odviedlo k bankomatu je už len taká zápraška, lepšie ako, keby ti zobral VP pri nezaplatení.
@milanm_ dakujem konecne to niekto pochopil.
@princeznasevera co pochopil? Cuvanim zaparkovat mozes ale buchla si do auta za tebou. To je tvoja chyba. Pozrela si sa cez vsetky 3zrkadla?lebo cez zadne sklo keby sa kuknes tak auto vidis.
@milanm_ lenze ona neparkovala, ale cuvala, aby auto pred nou mohlo vyparkovat, preto je to nejasné. V kazdom pripade to nic nemeni na tom, ze nehodu sposobila ona. Otazna len je ta pokuta, za co to bola.
píše, že to bolo parkovisko. Teda bolo to parkovisko? To je dosť podstatný rozdiel cúvať na parkovisku a cúvať v jednosmerke, kde sa parkuje priečne.
@milanm_ pise jednosmerka kde sa da aj parkovat, nie klasicke parkovisko

To, co sa stalo, je dost bezna vec, do mna tiez tak par chlapov cuvalo, ja som trubila, ale nebola to moja povinnost. Co mi nie je jasne, je pokuta za cuvanie v jednosmerke, ked sa jedna k parkovanie.