Mám dieťa so ženatým mužom
co si myslite o zenach ktore maju dieta so zenatym muzom?
henikav...ja som mu uz davnejsie chcela pomoct zial odmietol a nie sme nevyriesili no nemaml vtedy ultimatum...teraz ho ma tak som zvedava ci moju pomoc bude potrebovat...
tak ako???
alex ako ti ide byt trpezliva?
tinka...hm nic nove...asi ma uz presla trpezlivost a koncim s tym...neverim uz nicomu ☹ ☹ ☹
neozval sa odvtedy?
alex, nestracaj nervy, toto je na dlhe lakte, ved on nemoze vybavit rozvod za par dni, dala si mu tri mesiace a nie tri dni, vydrz prosim ta, daj tomu sancu
latvia- ale ozval ale nikam to nevedie a mna to uz nebavi...
henikav ale on sa k tomu ani nevyjadruje a ked sa ho na to opytam tak dobre ze ma niekam neposle ja som radcej uz ticho...
alex som tu nebola cely vikend ta pisem az teraz, ako ti pise henika, dala si mu tri mesiace tak maj trpezlivost, ani keby bol superman tak rozvod za tych par dni nevybavi, to ze sa neozval tiez neries zatial, potrebuje čas, jasne ked sa ti neozve mesiac to uz bude o inom, ale zatial fakt ti neostava nič ine len čakat 🙂 drzim palce a prajem veeela sil
no alexandra ani ma neprekvapuje že ťa to nebavi čitam tu ako ťa baby povzbudzuju aby si vydržala ale myslim že kopu bab by si rozmyslelo keby su na tvojom mieste su dve veci bud budeš tlačiť na neho a on spravi čo chceš alebo tvoj tlak nevydrží a opusti ťa som zvedava ako ťa budu potom povzbudzovať ,,,,,,,,,,,,,,,,,, ja by som na tvojom mieste asi robila niečo uplne ine snažila sa mu dokazať že som lepšia ako jeho žena že mu bude lepšie aj sa o deti super postaram ako mu robiť bu bu bu ,,,,,,,,,,,,,,
Mňa by zase zaujímalo koľko prítomných dám by ju povzbudzovalo, keby prišli na to, že ide o ich manžela... Z cudzieho krv netečie, že, dámy?
kveta ani jedna znas nie je alkoholička takze nas manzel to asi nie je, a beriem aj tvoj nazor, a chapem ho ale tato tema nebola zalozena na to aby sme ju odsudzovali, ale podporili ak nemas zaujem, tak nepovzudzuj
osobne schvalujem neveru pokial je z lasky viem čo je to žiť v nešťastnom manželstve no ak nezažiješ nepochopiš
ja nie ze schvalujem neveru ale ked tu riesime alex tak si zoberte ze na to musia byt dvaja a ten "zly" je najme muz v tomto pripade, ved alex je slobodna to on je zenaty a podvadza ked uz chcete hovorit o nevere. Viem ze keby niektora z nas bola na mieste jej manzelky by sme sa netesili ale čo ak by sme boli na mieste alex ??? Zivot je uz taky .... Nechcem ju ani ospravedlnovat ale ani odsudzovat, kazdy robi chyby, kazdy ma svoj zivot ...
tinka moja sestra podviedla manžela zalubila sa podala žiadosť o rozvod a ked stale v sudnej sieni a sudca sa jej opytal na jej priatela iba sklonila hlavu a povedala že zomrel aj ten sudca pochopil že ona sa nerozvadza pre lasku ale preto že bola v manželstve nešťastna a čo sa týka rozvodu osobne som jeden zažila už si z nas robili sradnu všetci naokolo lebo som sa par rokov vyhražala rozvodom mne trvalo kym som sa rozviedla 5 rokov manželia sme boli 6 rokov teraz ked sa k tomu vratim ani neviem prečo som to neurychlila prečo som tak dlho plakala a bala sa spraviť ten spravny krok ale myslim že to bolo koli dcere osobne obdivujem alexandrinu matku že jej tam dovoli byvať s dvomi detmi mne moja matka nepomohla preto som rozvod oddialovala proste to bol strach čo bude potom možno sa aj jej priatel boji čo bude možno mu to vyhovuje žiť takto to vie len on sam mne je len luto alexandri nechcela by som byť na jej mieste
ima ja by som to tiez nechcela zazit ved to asi nikto ale v zivote sa to moze prihodit hocikomu
a este k tomu vyssie my jej neradime nech na neho stale tlači presen preto aby neutiekol zo strachu, len aby sa rozhybal
kvetka, nadherne si to "vystihla" a poviem ti, keby slo o mojho manzela, ze by mal dieta s inou zenou, ja osobne by som mu zbalila veci a vylozila pred dom. Myslim si ze to iste by urobil aj moj manzel, keby to bolo naopak, pretoze tam kde vztah funguje, muz nepojde za inou zenou a nespravi si dieta. Podla toho co pisala alex, to manzelstvo uz aj tak davno stroskotalo..
Ja osobne neveru neschvalujem, ak vztah nefunguje, treba sa rozviest a zacat novy zivot, ale neberiem ze niekto iny ma na to iny nazor. Kolko zien trpi alkoholikov, bitky a kadeco ine, je to ich zivot a ich nazor, kazdy nech si svoj zivot zariadi sam tak ako ho chce mat...
imarikai, nikto alex nepovedal ze ma tlacit. Ak sa on sam nerozhybal ked sa im narodilo male babatko, je mala sanca ze sa rozhybe sam, hlavne ked obe zeny o sebe vedia, nemusi sa ani skryvat a moze sediet na dvoch stolickach naraz, ale to je uz pod uroven zeny podla mna tolerovat to do nekonecna, alex musi samozrejme sama vediet co chce a treba ratat s obidvoma moznostami, bud ho dostane k sebe, alebo sa rozidu, kazdopadne si bude moct zariadit dalsi zivot a nemusi cakat a dufat v nieco co mozno nikdy nebude, alebo bude uz coskoro, ved ked sa to tak vezme, ona ho nema ani teraz len dufa a caka. A to je naco dobre?
alex, tebe prajem vela sil a aby sa to vsetko dobre skoncilo, myslim na teba, aj ked sa nepytam, viem ze to musis tazko prezivat. Hlavne bud mila a teraz nanho netlac, snad vie co ma robit, ak budes hasteriva, tym nic nedosiahnes 😉
ja som to necitala cele, len ten uvod, ze manzelka nestoji za vela, chlasta, tak je to vlastne ok, ze manzel si nasiel inu a spravil jej dieta...no alex, aj moja svokra pila ako duha, tri deti k tomu a myslis ze sa rozviedli??? nie, akosi to prekonali a ona uz davno nepije. co ty vies, mozno sa ona zbavi chlastu a on si spomenie potom preco si ju vlastne bral. ved co je to za chlapa, ked ma rodinu a druhej urobi dieta, ak je jeho zena furia, mal byt pri detoch a venovat sa im, aby nemuseli travit cas s ochlastanou zenou, nie sa niekde valat s inou.
tazka situacia, ale do takej si sama vliezla, tak teraz cakaj tie dva roky, ci on naozaj splni sluby....tazkosit maju aj ludia co zacnu vztah s cistym stitom, nie na rujnach rozpadajuceho sa? manzelstva.
je to tak, on ma teraz situaciu dost stabilnu asi, ake take zazemie doma a u teba city, ked sa rozvedie, bude musiet zacat odznova s tebou na novom mieste, s tvojim prvym dietatom a k tomu na dialku sa starat o svoje manzelske deti. asi sa toho vsetkeho boji, akoby si to nenavaril sam....
inak viem tiez o pripade, ze zenaty ma dieta s inou, takych pripadov nie je zas tak malo....plakal somar na ramene, ze sa doma ma zle, nikto ho nechape... a slecna utesovala.....potom samozrejme brucho rastlo a on nenasiel jediny dovod preco by znicil svoje manzelstvo a isiel budovat rodinu od nuly s inou, tak je s manzelkou a plati na dieta.....neviem ci manzelka o tom vie, nezavidim jej to ...
ahojte babenky...len teraz som sa zaregistrovala...čitala som len zopar prispevkov...tiež mam ženateho partnera o ktorom viem že sa nerozvedie....ide tam aj o majetok,aj o deti...to je jedno,tieto veci uz mame vyjasnene.....Pred časom sme si mysleli že som tehotna a bola som prekvapena z jeho reakcie...tesil sa a celkom sa do toho vžil....bohuzial som tehotna nebola,ale od vtedy myslim len na to že by som velmi chcela mat s nim dieta...myslite že by som mu to mala povedat?velmi túžim po rodine.......budem vdačna za každu radu....dakujem
Evka...túžiš po rodine...ale rodina je matka, otec a deti...a u Teba by to bola len matka a dieťa. Otec patrí iným deťom a inej matke. Ak sa nerozvedie, tak ver tomu, že to nie je ani kvôli deťom ani kvôli majetku... nebol by s tou ženou, keby ju nemiloval.
Nerob nešťastnou ani seba ani toho drobca... počkaj na toho pravého... ak ťa netlačí nič, len tikajúce biologické hodiny a hormóny. Ten pravý príde... a budete sa môcť spolu tešiť, plánovať, zariaďovať izbičku, hladkať bruško...a tráviť spoločne sviatky, Vianoce... to by si chcela, aby otec tvojho dieťaťa za Vami na Štedrý deň len odbiehal?
Neblázni... ak chceš dieťa, tak šup šup sa treba poobzerať po nezadanom chlapovi 😉
evka1986, niet co radit este, treba este dospiet...
Ahoj sue...dakujem ti za radu aj ked sa priznam ze ta reakcia ktoru dostanem bude povzbudzujucejsia...ale kazdy ma narok na vlastny nazor....a mohla by som mat na teba otazocku?samozrejme ak ti to nebude prekazat....si vydata?nemusis mi odpovedat ak nechces...
a ano,tuzim po rodine,predstavujem si ako s priatelom vychovavame spoločne naše babo......nebola by som schopna vzdat sa ho,len ak by mi on nepovedal ze je koniec...to by som rešpektovala...
Ahoj Hanka.....vážim si aj tvoj názor.....neviem kolko mas rokov,ani ako zijes,viem len ze mas dve deti....
Vieš to že som mladá neznamená že som si už nepreskákala svoje,mala som to tažké,od 15tich sa spolieham iba na seba ale to tu nebudem rozoberat...
to nic na tom nemeni...a vidis, minimalne prave preto! 😉 😉
@evka1986 To,ako je to s tebou a partnerom,je len vaša vec...Bývate spolu,alebo ťa len navštevuje? ako je to medzi vami? Na tieto otázky by si si mala odpovedať...máš svojmu buducemu dieťatku čo ponuknuť? Bude mať rodinu? Otecka? Ak ano,vobec sa nikoho nepýtaj na názor,je to len vaša vec....a rozhodnuť sa musíš len sama 😉 Držím palce,k správnym rozhodnutiam..... 🙂
Prečo spávate so ženatými mužmi? Ved na svete je viac žien ako chlapov! To fakt v okolí Vás nie je ani jeden chlap len ten ženatý? Nerozumiem, nechápem a ešte si dáte urobiť aj dieťa takému darebákovi čo podvádza vlastnú manželku - to je úplne chuderstvo, totálna degradácia ženského rodu. Je mi z toho zle tak ako mi je zle z pobehlíc na uliciach, čo súložia za pár euro, kebyže aspoň za jednu súlož zobrali 1000 EUR minimálne, ešte to pochopím ale toto.
suhlasim s mona777 chudery take co dokazu spat zo zenatym a ten chlap h....o naco sa zenil ked podvadza svoju zenu nici zivot viacerym ludom vratane detom no keby sa tu mohlo nadavat tak juuuj vyburila by som sa ale od teba to nieje Ferove Evka ked viez ze je zenaty a drichmes s nim posli ho domov ku zene nabuduce hajza jedneho VYKASTROVAT 😠
Každá minca má dve strany...nemyslím si že je vhodné hádzať všetkých (mužov aj ženy) do jedného vreca a odsudzovať ich. Zažila som a keď som otehotnela tak bol priateľ ešte ženatý, hoci sme už žili spolu a mal podanú žiadosť o rozvod.
to sa máš čím chváliť - sorry. ja som to tiež zažila ale skončilo to tragicky. ex-manžel spával s jednou kravou ktorá bola vydatá tiež a jej muž chudák sa k voli nej obesil - v tomto prípade podvádzala žena chlapa ale samozrejme aj naopak 😀 muž ženu. Darebák a darebáčka sú teraz spolu a majú jedno dieta a ona má dve deti s tým čo sa obesil. ten ex- čiže darebák 😠 nemal absolutne dôvod na neveru a ona tiež nie pretože mala dobrého a milého muža. Lenže vrana k vrane sadá teraz sú spolu a mali byť spolu od strednej školy ako sa poznali (obaja sú vysokoškolsky vzdelaní). Zničili život iným ľudom a ešte aj tie decká - ktoré sú od toho obeseného manžela. Ja som nemala s darebákom žiadne deti našťastie. Teraz čakám bábo s mojim novým manželom ale budem do smrti poznačená touto tragédiou a omylom ktorý som spravila. A je mi lúto toho mrtveho. Este raz zdôraznujem nemal najmenší dôvod - som VS, mam super prácu, vlastný byt za 180 tis EUR v krásnom dome, nevyzerám zle (aspoň to hovria iní) a mam o teraz o 6 rokov mladšieho muža, ktorý - aspoň zatiaľ sa zdá - je dobrý človek - overovala som si ho 6 rokov kým som si ho zobrala 😅 . AK chcete toto dosiahnť tak ste na ceste ku katastrofe nie svojej ale iných - tých zodpovedných a dobrých ľudí, ktorým skazíte život !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! navždy

veru alexandra, to nebude par hodin, to moze trvat par dni, aj tyzdnov, musis byt mila a pozitivna, nic viac sa k tomu neda dodat, alebo pomoct, ak ta mal len za hracku, tak sa to dozvies, ale ak ta ma ozaj rad rozhybe sa, ale necakaj ze dostanes odpoved zajtra. Problemy treba riesit a nie sa im vyhybat, ponukni sa mu, ak potrebuje pomoc, pomahaj mu a podporuj ho, ale nevtieraj sa mu, musi vediet ze stojis pri nom a chces mu pomoct, ale on ta musi o tu pomoc poziadat