Máte netradičnú vlastnosť zriedkavú v populácii?
Máte nejakú netradičnú vlastnosť ktorá je v populácii zriedkavá - ktorú má menej než 4% populácie ?
Ja áno, tak napríklad
1 : Každý den sa otužujem v ľadovej vode. Myslím že menej než 4% populácie sa každý den otužuje v studenej vode.
2 : Jedávam segedínsky s ryžou, a taktiež ryžu s horčicou. Myslím že menej než 4% populácie jedáva niektorú z týchto kombinácii.
3 : Mám už odmalička abnormálne veľké lýtka oproti ostatným. Menej než 4% populácie má bez športu také lýtka aké mám ja.
4 : Vobec nepijem alkohol, a to ani kvapku, žiadne pivo/víno. Myslím že menej než 4% populácie nepije vobec žiaden alkohol.
5 : Som v 30 rokov panic, myslím že menej než 4% populácie sú panici v 30tke :D
@minenkak
Nie, som hetero, a som v podstate nedobrovolne panic v 30tke. Preto vravím že to je jedna z mojich vecí v ktorých som určite pod 4%...
@martanagy to snad nie veď to nerobi nikto
@tomas123456789b určite viac ako 4%populacie mužov sú v tridsiatke nepoškvrneni
@tomas123456789b Vždy keď niekto príde so "super nápadom" rozmýšľam či môže mať negatívne následky a aké. Škoda že nás nie je viac.
@martanagy A ja som si myslela, že tak spím len ja🤣…
iba si tak myslím, že všetci od narodenia mentálne alebo telesne postihnutí su tiež panici, možno aj doživotní.
@nikoletta1712 jeej aj ja, teda nikoho iného takého nepoznám. Ale teda je pravda že sa ľudí na to nezvyknem pýtať 😅
@martanagy A keď sa ťa partner/partnerka opýta prečo spíš v ponožkách po päty, tak čo odpovieš??😁
@nikoletta1712 manžel sa mi smeje, on to volá na pól žrde. Snažila som sa ich mať v noci normálne ale neviem zaspat tak sťahujem potom pod pätu 🤦♀️😅
Ja napriklad nemôžem držať železo teda nič zo železa lebo ma z toho napína.Hlavne kluče alebo klučky.Keď sa nikto nediva nosim servitok a tym to chytim😀 ešte som toto nevidela robiť nikoho. Keď to niekomu poviem tak sa iba rehocu😁 A ešte som zabudla dopisat že nezjem nič robene na plyne lebo aj z toho ma napina
Viem si oblízať nos.😂
@zuzitko74 To viem aj ja😁
ja viem písať zrkadlovo obrátené písmo a písmo dole nohami a samozrejme aj zrkadlovo obrátené dolu nohami 😂 ale to tretie je už dosť ťažké…
@biba_18 No nepoznam ako podla chuti. Ak mi nepovedia. Ale nejem tam,kde viem že sa na nom varilo.Ani u rodiny alebo znamych.Našťastie už plyn v domacnostiach na varenie
ubuda.Aj v rodine maju bud sklokeramiku alebo indukciu. Tak tam sa najem 😃Problemom su u mna skôr reštiky keď neviem na čom varili.Hlavne tam maju stale plyn
Ja som celá "netradičná" ... Ale radšej by som chcela byť normálna 😅
Ja žerem hranolky s horčičou :D
Chodím naboso hádam vždy, od apríla do oktobra len v žabkach po vonku. Jedine že idem na svadbu a musím si dať poltopanky. :D Doma chodím naboso celý život. Aj keď idem zakúriť do peca, tak po snehu na boso a hore bez. Susedia si mysleli, že mi hrabe, ale zvykli si. :D
Aj keď som pravačka ,držím príbor opačne. Inak to neviem
Som vysoko citlivý človek.
@thirstymonk to ty si s ty bez trička ako môj muž a ja zas na boso tiež najradšej celý rok, moja mama tá aj cez zimu v šlapkach a len do mesta si dá platené tenisky
@tomas123456789b ...máš aj ďalšiu vlastnosť, vyžívaš sa v štatistikách. Len neviem, či je dobrá alebo zlá pre tvoj ďalší život😉
Štatisticky na Slovensku žije 0,3 muža s tvojimi vlastnosťami. Takže pravdepodobne okrem teba ďaľší taký nie je.
Je zjavné, že tu na fóre hľadáš spriaznenú dušu a je to OK. Otázne je, či zdôrazňovať svoju jedinečnosť a to že nezapadáš do priemeru je ten správny spôsob.
Zameraj sa na vlastnosti ktoré z teba robia atraktívneho hoci neobvyklého muža, ak nechceš vyzerať samoľúbo štvorku nechaj na posúdenie kandidátkam a päťku nemusíš na začiatku spomínať vôbec.

@doriiis a narastli???🤣 Ze by som zacala jest to drozdie, alebo uz je neskoro?🤣🤣