icon

Nákup a reklamácia cez www.sportsdirect.com

bzuco
23. aug 2012

Objednala som si prvýkrát cez tento internetový shop tašku a nie som spokojná...po prvom použití, mala som tam len peňaženku, vreckovky a slnečné okuliare sa mi začali párať ušká, na ktoré sa taška vešia a tiež som si všimla, že už od nova je vnútorná podšívka deravá....dala som za tašku skoro 12€ ale je to riadny aušust...čo mi poradíte???

Strana
z3
wewericiak
8. jún 2014

@kakakina ...asi dosť záleží na tom dátume, ktorý je pri tom tovare na predobjednávku. Ja sa vždy snažím vyhýbať tomuto tovaru. Dokonca som raz absolvoval aj vrátenie tovaru, ale dosť nákladné, ale peniaze mi vrátili do 3 dní. Tak predpokladám, že za tú detskú bundu určite vrátia. Alebo sa im pripomeň 🙂 a napíš im na podporu.

kafulienka
23. júl 2014

ahojte, po dnesnej skusenosti neodporucam objednavat cez spominany obchod, kvalita otrasna!!!!! prava topanka pouzita!!! tricko s dierou (nepisem o prevedeni a siti, uplne otras), velke sklamanie.... ☹
som zvedava na proces vratenia tovaru.... 🙄

norulakp
8. okt 2014

NEODPORUCAM nakupovat v DirectSport. Kupil som si tam NIKE botasky. Po 2 tyzdnoch sa zacala predierat vystelka na pate. Bol som vsak dlhodobo v zahranici, tak som to nemohol ist okamzite reklamovat. Hned po navrate som siel do predajne a reklamoval som ich. V skratke: po 5 mesiacoch! bola kompletne predrata pata, prederavena a odlepena podrazka. Samozrejme reklamaciu neuznali, z dovodu, ze som si nedostatocne snuroval topanky a boli mi volne. Co je nezmysel. Som turista a preto si vzdy pevne uvazujem kazdu obuv az po vrch. neznasam volnu obuv typu: slapky, sandale, mokasiny. Nech sa na mna nehnevaju, ale ak jedny topanky takto vyzeraju po 5 mesiacoch a este ani neuznaju reklamaciu, tak to nema vyznam u nich nakupovat. Radsej si kupim v Lidli za 10 Eur topanky a vydrzia takisto dlho.

PS: niekto by si mohol mysliet, ze mam krivu patu a preto je vystielka zodrata. Na ostatnych kvalitnych topankach ktore mam, ziadne take poskodenie ani napriek intenzivnemu pouzivaniu som nezistil.

jajinka17
21. máj 2015

@julinkaz ahoj..precitala som si ze ti prisla nie uplna objednavka..mne sa to stalo dnes..namiesto supravy poslali len mikinu a teplaky nikde..tak som im pisala..a budem cakat..zaujima ma vsak ako sa to vyriesilo u vas?dakujem velmi pekne

julinkaz
21. máj 2015

@jajinka17 vratili plnu sumu a tricko mi nechali 😉

jajinka17
21. máj 2015

@julinkaz juj keby aj toto nase tak dopadlo 🙂 dakujem krasne

simeliin
16. feb 2016

ahojte, chcela by som sa spýtať či nemá niekto skúsenosti s výmenou tovaru na SD za menšie/ väčšie číslo ak nesadne veľkosť. Dá sa to? Ak áno do koľkých dní môžem poslať tovar naspäť? 🙂

martinka123a
10. apr 2016

Ahojte prosim neporadi niekto ako sa vracia tovar do sportdirectu, par veci co mi prisli nesedia velkostne. Aky je postup. Preplacaju postovne naklady, alebo tie hradim ja?

Dakujem

koka214
7. okt 2016

Ahojte viete mi povedať prečo sa neda objednať do našej krajiny. Stale mi to vyskakuje keď zadam adresu.. vie mi niekto poradiť ?

zuzenka
20. okt 2016

Prosím vás ako mám poslať balík na vrátenie tovaru do sportdirectu do UK? Normálne cez poštu? A poštovné platím ja, či oni? Mám takú adresu ich čo nalepiť na balík, tuším je tam postage reguired

lucik77
24. jan 2017

Ahojte, pripájam úplne čerstvé dojmy ohľadne reklamácie tovaru zo SD. Objednávala som už viackrát a prvý krát mi nebol k lyžiarskej súprave doručený spodok súpravy, teda nohavice. Po zaslaní sťažnosti na cs@sportsdirect.com som do 2 dní dostala odpoveď na moju žiadosť s tým, že mi sklad pošle nedodaný tovar a presne tak sa aj stalo. Za necelé 2 týždne mi bezplatne zaslali nohavice.Takže sa zachovali seriózne, akurát mám pocit, že kvalita výrobkov im trošku klesla....už to nie je to, čo bývalo.

chillily
7. júl 2017

My sme si objednali tovar za cca 300 €, rozdelili to na dva balíky, ktoré poslali podla trasovanie zásielky súčasne, podľa DHL na stránke, doručený nám bol však len jeden. DHL tvrdí, že prevzala len jeden balík. Písali sme do SD, ale ani obraz ani zvuk. Pre mňa SD skončil!!!!

1lussy1
20. nov 2017

Viete mi poradit objednala som si botasky a prisiel mi email ze nie su na sklade ale peniaze hned stiahli aj za tie botasky co teraz?

jajinka17
23. nov 2017

1lussy1 Pozrite si stav uctu cez internet banking kolko vam odislo z uctu..uz sa mi toto stalo ale uz si nepamatam ze ako to bolo..sa mi zda se oni tu sumu nestiahnu len si ju akokeby rezervuju ale odist by mala suma bez botasiek..no neviem presne..pozrite si to..

jajinka17
23. nov 2017

@1lussy1 pozrite si odpoved pred tymto 😉 som vas neoznacila

Strana
z3