icon

Náročné deti. Aké sú?

register
4. mar 2010

Náročné deti. Aké sú?

suzik77
26. júl 2010

ahojte dievcence, vooooooooooobec som vas od minula necitala, lebo nemam na to cas 🙂
ale nieco som zahliadla o nepokojnych nociach a pisem, ze aj moja certica minulu noc neuveritelne zle spinkala. sice prespinkala celu noc, ja vsak skoro vobec 😝
v kuse sa prehadzovala, bola placliva, kazdu chvilku som jej strkala cumlik do pusy (vtedy na chvilku stichla), hladkala som ju a tak dalej atd.... ak som spala suvisle 2 hodiny, tak bolo vela... pocitam, ze som sa zobudila tak 25x za noc...

no a dnes mala chudinka 2.krat ockovanie (trosku neskor kvoli tym hnackam, co mala minule), tak len dufam, ze z toho nebudu nejake nestastne vedlajsie ucinky? clovek tu (na fore) cita kadejake bludy a potom ma strach 😕 😕

no a inak: sme prestahovani, teda baby poviem vam, ja a moja starsia sestra sme velmi sikovne. sme od stredy do soboty upratali kompletne novy byt (bol tam prach a aj dost spiny) a kompletne sme prestahovali ten moj byt do toho noveho bytu. 2 baby!!!!!!! jej syn - 14 rocny bratranec mojej dcerenky mi pekne krasne malu pobavil, sem-tam sme museli zasiahnut bud ja alebo sestra, ked uz mala bola neznesitelna, ale inak pohoda, musim ju pochvalit, bola zlata, asi jej opat vyhovovalo, ze sa okolo nej krutia 3 ludia + tatik, ked dosiel z prace...

tak uz to mame za sebou, dnes som "podotahovala" posledne veci do konca v novom a uz ma caka iba upratanie toho mojho bytu a sup ho do najmu 😀 😀

teraz frcim len cez mobil, este tu nemam dotiahnuty net, ale dufam, ze coskoro bude aj to, aby som si s vami mohla pokecat, drzte sa a nech sa drzia aj vase detiska 🙂 🙂

mobilo
26. júl 2010

suzik tak super veď som akurát dnes rozmýšlaľa čo je s tebou,,,,veci na fóre treba brať s rezervou určite bude malá ok..aspoň ja mám taký názor lebo na internete človek nájde všetko čo chce...nájde si aj príznaky rakoviny a potom sa len stresuje... 😠
moj drobec už buva dnes sa celkom dalo síce vyše hodinky ale nešpekuloval..mňa nenormálne páli záha 😕 ale tak bolo už aj horšie,,,
@sanym mne moj muž hovorí, že moja psychika vie, že nemožem ísť do nemocnice nejako na dlhšie a predčasne takže on si myslí, že ja pojdem nakoniec na vyvolávačku čo budem prenášať 😅 😅 😅 😅 😅 😅 no uvidíme som minule ale čítala, že v 30 týždni keď sa bábatko narodí tak je maličke ale vačšinou ok...takže som v tomto kľudná. Uvidíme sama som zvedavá...
no idem ja zajtra ma čakajú doktori tak sa idem vyspať,,,,brú nocku všetkým 😉

matova
26. júl 2010

mobilo: ja sa tiez rozdychavam po tych horucavach...mne bolo hrozne zle predvcerom vnoci, manzel mi musel doniest mokru plienku (latkovu 😀) a som potom s nou na hlave nakoniec zaspala...potom vcera vecer mi tiez doslo zle- mne tako zle v neskorom tehotenstve pri prvom nebyvalo, ale nocnu nespavost mam zas... záha detto, to uz sa bábätko tlací zas vysie a vyssie...A co, tasku uz más hádam zbalenú??? ja nie, aj keď som chcela cím skôr pre prípad. A to kopkanie- moja malinka si kope upne jak sa asi zachce, niektore dni vkuse, inokedy len trochu a hlavne vnoci, dnes cez den takmer vobec- az som sa zlakla a teraz uz ma asi disco 😀.
Bodaj by nas ta psychika podrzala-bojovy plan: ist tam cim nekor a vratit sa domov s drobcekom cim skor zotaveni, no priznam sa ze mi to znie ako scifi alebo ako zo sladkeho romantickeho filmu 😀 😉 . A tvoj maly je zlatusik, ako ta nechal oddychnut 😵. Moj vcera od unavy- no pritej unave sa este blaznit chcel- u babky- spadol na kvietok a ho uplne zlomil cely- tak hrozne mu to bolo luto, pri odchode domov mu pusinku daval, dnes som sa na to spytala co sa to tam stalo, a tak mu skrivilo zasa ustocka, joj, zlatusik maly 😵, skoda ze tie zubaky ho tak nicia, bodaj by do porodu vyliezli uz vsetky 😲
sanym: ake kulturne stolovanie 😅, to aj ja by som radsej aj vecerala vonku 😀 😉
suzik: jej, tak ti zelam nech sa vam vsetkym v novom bytikudobre byva aj buva 😉

matova
26. júl 2010

mobilp. a všetko dobré u lekárov 😉

každému pokojnú nôcku, idem aj ja, obed na zajtra uz som dala do chladnicky 🙂

denduska
27. júl 2010

ahojte ja tiez nemam cas citat, Emmka ma zas neuveritelne vela energie a blbych napadov...
sanym, ollski odpisem vam do IP, len musim si najst trosku casu.

suzik, moj nazor na ockovanie poznas 😉 ale inak ma mobilo pravdu, vsetko treba brat s rezervou a hlavne sa nestresovat, ved aj v letaku napr.na pamycon je napisany ako vedlajsi ucinok ohluchnutie 😅 😀 ale ved vy ste prve ocko zvladli dobre, takze urcite to bude ok!

inak baby nebojte, urcite porodite pekne nacas 🙂 ja som druhe tehu mala ani neviem ake, lebo som vkuse nieco robila a nemala cas vydumovat 😅 a strasne rychlo ubehlo,az mi je smutno ze som si brusko viac neuzila.

matova
27. júl 2010

Zienky, u nas je asi 15 stupnov a leje ako z krhly, maly uz je hrozne netvozny ze sme vonku neboli, nic uz ho ani trosku nebavi, neviem co to so mnou spravi do vecera lebo uz na obed som sa citila akosi fyzicky aj emocne vybita 😢. Idem sa natiahnut 😉
denduska: a davas normalne ockovat vsetko co je povinne?
mobilo: jak som to tu vcera vypla, zas mi prislo hrozne zle. A maly vstal o 4:30, a uz nezaspal, esteze ma lezat nechal bo by som asi zomrela 😀 . Zacina byt neunavny, asi sa mu vyklula mini spicka z druhej pätky...tahal to od skoreho rana do 12:30.

sanym
27. júl 2010

Ahojte. Aj u nás hnusne - zima, prší. Manžel má dovolenku a my trčíme doma a hádame sa. 🙄 Padám na kafčo s kamoškami a on nech sa tu trápi s čertmi. 😀
matova: aj naše päťky lezú neskutočne pomaly a bolia...potvory.
A jedna dobrá správa: Maroško už štvrtý deň spí poobede od 13.00 do 15.45 plus mínus. A ja s ním. 😅 Neskutočné.

matova
27. júl 2010

sanym: aj moj malý spí po obede teraz dlho, musím tam včas ísť k nemu kým sa nepreberie, inak už ho neuspím, ale keď som tam a zbadá ma tak ľahne nazad a spí 😕 , tiež to bolo kedysi nemožné ale teraz 😅 . Mne to pripadá že nadránom už oči otvára, nespí poradne a potom to doháňa asi takto...
Nakukla som tu čo sa deje a vás nikde, asi tie deti sú kôli počasiu aj inde nevybehané a máte to všetky doma hrozne perné...Idem ja len ďalej žehliť tie moje kopy 😝
dobrú noc 😉

suzik77
27. júl 2010

@matova dakujem pekne, uz spinkame od stvrtka tuto, je to v pohodke

@denduska ahoj, vcera ho absovovala po druhy krat a reakcia bola ovela horsia ako po prvom ockovani. vtedy sice mala teplotu po 3 dni, ale kazdy den mala teplotku poobede asi hodinku, aj to max. 38.stupnov. Teraz teplotovala od vcera vecera, v noci 38,5, dnes sla pod 37 az okolo 18 hod. a navyse na lavej nozke sa jej to zapalilo, vyzera to ako stipanec od komara, aj som jej na to davala obklady, ale stale je to tam, tak uz jej ich nedavam, lebo zbytocne ju tym rozrusujem. Nevies poradit, co s tym "komarom"?

@sanym aj ja si uz chcem pospat 😀 najprv kopec roboty so stahovanim a od vcera pohotovost pri malej ☹

denduska
28. júl 2010

ahojte, u nas leje a uz vcera som kukala ze mi zmazali fotku 😠 neprislo mi ziadne vysvetlenie nic, tak som nas.ata 😠

@suzik77 no pokial viem tak sa odporuca octovy obklad, alebo tvaroh, este skus fenistil gel ak mas. Inak len vydrzat, chudatko ☹ ale verim ze to prejde skoro 🙂

@matova starsia nema tretiu hexu kvoli atopickemu ekzemu lebo sa jej furt zhorsoval, ale to uz meskame vyse roka, takze jej dam doockovat teraz uz len tetanus a obrnu....totiz ona mala zlu reakciu na cierny kasel, ale bolo mi povedane nech sa ani nenamaham, lebo vakcinu na zaskrt bez cierneho kasla nezozeniem, aj som sa namahala a nezohnala som 😀 Az pre deti od 6 rokov. Takze potom nabehneme znova,bez cierneho kasla. A mladsia nema nic, tu zacneme tak po pol roku, ale rozdelene. Ja sa bojim aj preto, lebo manzel je alergik a nevedia mu zistit na co a mne sa tiez teraz objavila nejaka alergia, len kycham svrbi ma nos, hrdlo 🙄

ozaj co je s @mobilo? pisala ze jej bolo zle dufam je ok!

sanym
28. júl 2010

denduska: no teda - akurát včera som čítala tie podmienky, ktoré majú spĺňať profilové fotky a teda je to dosť divné. A mohli aspoň upozorniť, že fotka nie je ok a nie hneď zmazať. 😠 Ale aj takto ti to pristane.Pekný účes. 😀
Aj u nás leje, mm má dovolenku, tak tu trčíme všetci doma, ale aspoň si upracem. Na východ ku svokrovcom vyrážame až budúci týždeň, tak dúfam, že sa vyčasí.
Pekný deň všetkým.

sanym
28. júl 2010

denduska: ako dopadli krstiny? 😉

renika80
28. júl 2010

ahojte, dnes v noci bol len 3 krat hore, super, kde to napiseme? 😀
suzik-aj moj mal po kazdom ockovani horucky, pri poslednej hexavakcine aj nad 40 teploty, potom mi vzdy aj ochorel tak, ze sme brali antibiotika, esteze uz mame potom 😔

ollski
28. júl 2010

Ahojte me sa akosi nic nece :P ani pisat....hruuuza so mnou
...ale vlastne u nas vse po starom....Kubi este stale hnackujem uz to bude skoro mesiac 😖 ☹ ...aj vcera sme boli u Dr, mame este vydrzat do piatku bez mliecka...urobili mu vyter, tak cakame a drzime...chuda je hladnucky, stale si pyta puding, mliecko a jogurt 🙄stoji v otvorenej chladnicke....a mamina ho bananami a ryzou spe 😔
obcas sa aj pekne zahraju, ale vacsinu casu su kriky a revy...mna kazdy den privadzaju do zufalstva tie hnusne chlpy na hlave, tazko sa to cese, ale ked to povypinam pol dna som kludna, bo mi to nepride....ale zvykam si ;)
prave rozmyslam co idem robit....asi varit, ale co???...tu tiez prsi, hnusno je, chladno, brrrr, dnes doobeda von nepojdeme, tak sa idem nastartovcat a fungovat 😉
@suzik77 Kubi maval tiez po ockovani teploty, nozicku napuchnutu, do 2-3 dni by to malo ustupit, nastastie aspon neni vonku taky hic...tak nech vam to rychlo prejde 😉 Simi sa mi zda ze ani raz nemala reakciu, teda mala na TBC...
@renika80 no super!! gratulacia velika, prajeme ak dalsie pokojne noci, nech si konecne trosku oddychnes
tehulky davajte si pozor veliky!!!! mne je blbo a to ani bruso nemam, asi je divny tlak alebo co?? uz som rozmyslala, ze si test kupit, ci nie som nejako zazracne tehotna 😅 no trosku mi je uz lepsie, tak dufam ze aj mobilo sa polepsilo!!!!
krasny dnik zaial, som sa vypismenkovala a mozem ist...

suzik77
28. júl 2010

ahojte dievcata, vsetkym dakujem za rady a oporu, teplotka uz zmizla, "komar" este nie 😀 ale snad zmizne aj ten do zajtra... a ano, som rada, ze uz nie su horucavy.

@ollski to vam nezavidim tie hnacky, chudacisko, moja mala len necele 2 tyzdne, aj to neboli tie typicke hnacky, kde tecie voda, len velmi velmi riedka stolica a aj to som sa natrapila a ona este viac. Tak snad sa mu to uz zlepsi, velmi zelam.

moje dieta prestava byt narocne, to je na neuverenie. sice zaspava stale v trojkombinacii kocik+moj hlas+digestor (cez den) ale inak sa uz dost vyhra aj sama, vela sa smeje, menej place, velmi dobre papa tuhu stravu klop,klop,klop na drevo, vsetko spapa z lyzicky a bez vacsieho uspinenia, takze som s nou v poslednej dobe mimoriadne spokojna 🙂

mobilo
28. júl 2010

ahojte nejak nestíham písať ani čítať...uspávanie začína byť stále horšie a horšie 😔 ale tak čo už...večer chodíme spať spolu a potom už nevládzem vstať a ísť na internet 😝
denduška ak chceš požičiam ti bruško na jeden deň a uvidíš, či by ti chýbalo..ja si tiež neuvedomujem, že som tehu robím všetko ako predtým behám, utekám, proste všetko a večer keď si sadnem a bábo nenormálne kope tak vtedy si uvedomím, že veď mám v brušku baby 😉

mobilo
28. júl 2010

hádam všetkým deťúrencom hnačky skončia....deti by mali obchádzať takéto hlúpe choroby ...
od zajtra už má byť zase pekne 😉 ale ja som rada za takéto dníčky...včera ako sa mi drobec poobede zobudil taký plač som ho tak ešte nevidela až v krči až sa hádzal a potom keď sme ho ako tak ukľudnili povedal, že ho zúbok bolí chudáčik asi mu rastú teraz, som myslela, že keď sa prerežú je ok ale kdeže 😠
no idem niečo robkať..
pekný dník

suzik77
28. júl 2010

@mobilo fuuuuha, chudatko male...
ja ked som si plne uvedomila, ze tieto kadejake detske starosti trvaju velmi velmi dlho (reflux, hnacky, ockovania, zubky atd atd), tak som si az zazelala, aby mala uz aspon do skoly chodila 🙂
aby uz bola silnejsia, odolnejsia, samostatnejsia a ja aby som sa konecne poriadne vyspala (aspon tyzden v kuse) 😀 😀 😀

sanym
28. júl 2010

Ahojte. My máme dnes hádam najuplakanejší deň za posledné mesiace. 😢 Malý vrieska úplne za všetko. Už som si poplakala aj ja, lebo hocičo s ním skúšam nič nezaberá. A zasa netuším či to je zo zubov, z počasia, alebo čo to má byť. Tak som rada, že sa blíži večer čiže čas kedy ho mm vezme uspať na ruky a do 21.30 si oddýchnem pri staršom. Tak snáď už zajtra prestane liať a budeme môcť ísť von. Kľudnú noc všetkým, hlavne bez boľavých zúbkov.

suzik77
28. júl 2010

@sanym

veva1
28. júl 2010

ahojte mamky ,vidim ze to mate perne,tak vam chcem dodat trosku optimizmu. Raz to prejde nebojte,vyspite sa ,oddychnete trosku od drobcov,daju vam moznost vydychnut. Ja uz pomalicky pri vas ani nemozem nic nove narocne napisat,len spominat ake to s narocnym dietatom je. Sice este stale sa v noci budi sem tam,ale uz to nie je 15x za noc. Cez den nespi ani sekundu ,ale vecer ide pekne podobrotky so mnou,aj ked na ciciku,ale za chvilu z usmevom spinka.Cez den sice spravim len to co mi odsuhlasi,inak to bojkotuje inym neporiadkom,ale uz sa najem aj umyjem,pretoze uz je dost velky na to aby pochopil ze aj mamka musi jest. Aj ked skusa ,ze mozem jest zajtra,alebo si to mam zobrat zo sebou,alebo ze mi zabali nejake keksiky aby som mala co jest,len nech uz padam od toho stola. No napriek vsetkym negativam je to vsetko v dobrej nalade s usmevom 😵

matova
28. júl 2010

Ahojte, no mne asi brusko chybat nebude 😀 , iba ak bude to potom bude horsie s 2 deckami ako teraz s 1 a s bruchom (takze asi fakt hej 😀 😀 😀 ) no len co sadnem na zem uz ma taha maly inam a tak dokola, aj ma vsetky svaly bolia tam dole a semtam uz aj picha 😒 . To dieta fakt chvilku neposedi na mieste, keby aspon 5 minut sam sedel.... Varim stale neskoro vecer ked zaspi, cez den mam problem aj riad umyt 😔. Dnes pri uspavani som mala pocit ze ho brusko boli, tak som mu hladila spiralovito a ked som prestala vzal mi ruku a dal nazad 😵 , som dakovala Bohu ze mi aspon nezvracia jak kopu inych deti...

denduska: moj maly mal hrozne ekzemy, chvalaBohu uz su prec a uz ani nesledujem co nas vlastne caka, mam mierny pocit ze s nejakou vakcinou uz aj meskame, sa mi zda ze sanym mi tu odpovedala raz, ze sa nejaka vakcina presuvala na neskor...priznam sa , prestala som to sledovat 😲, najradsej by som uz s nim nikam nesla 😀
olski: chudatkomale, takto bez mlieka ked je zvyknuty...ja som sa hrozne bala ked mi grcal raz cez noc ako vydrzi potom bezmliecnu dietu...ale v pohode lebo ani nemal chut ale keby musel cakat koli nejakym testom tak asi nespime cele noci. Drzim palce nech je to za vami 😉
renika: vy ste chudatka s tym nespanim, u nas sa to velmi zlepsilo vnoci, ked trikrat je hore mam dost, som stastna ze uz len 1-2x.
sanym: mozno je ten plac kombinaciou ze nejde von koli pocasiu aj zuby do toho a mozno ze aj tvoj m ma dovolenku? u nas sa najviac place ked sa mm vrati vecer z prace, ma to svoje vyhody- maly ide radsej so mnou do postele 😀. Kupili sme Kamistad gel- a ten mi pripada uz dost silny, boji sa na neho aj usta otvorit 🤐 , nedavam mu to casto , dnes len raz, to uz sa nedalo jak bol mimo...
mobilo: aj mne sa zda ze to vobec neprestava boliet po prerezani ako sa to pise v mudrych knihach. Ako tak pozorujem, jedna z maleho poslednych styroch stoliciek je vonku teraz z polovice a trvalo to mesiac a pol 🙄.
suzik: je radost citat ze mas radost z malej 😉 , keby s ten moj maly chvilocku aspon zahral sam 😢 . A jak on neznesie ked sa s niekym rozpravam- chvilku nevydrzi, taha prec za ruku... 😒
veva: ty si prebornicka v kojeni 🙂

denduska
29. júl 2010

krasne ranko, nebojte, ja som tiez ledva vyckavala kym sa zbavim brucha - ale to bolo skor preto ze ma dost obmedzovalo v " aktivitach s Emmkou"...a potom mi prislo tak strasne luto ze som nemala cas si to viac vychutnavat a tak...kedze pravdepodobne uz dalsie brusko nebude - neviem ako u vas 😅

my mame tiez kamistad...a ona si ho sama pyta vecer, ukazuje ze dubky dubky 😀 ale sa snazim jej ho casto nedavat.

jej pozeram ze slnko sa ukazuje tak snad aj von pojdeme...vcera vecer sme vysli, vsetko bolo mokre a len som zrazu pocula take znechutene - Joj moke mam tepačky, supeu! 😀

V noci sme nespali, ale kvoli mladsej...vyrevuvala chuderka na raty ☹

sanym
29. júl 2010

Dobré ránko. My ho až také dobré nemáme (Maroško sa v noci zobudil hádam aj 30 - krát ☹ ). A to je už v noci v spálni príjemná teplota. Asi to budú tie zuby - má to tam celé napuchnuté, ale zúbok ešte žiadny necítim tak to zasa bude na dlho.
veva: si pre mňa nádejou, že aj my sa raz dočkáme lepších dní a hlavne nocí.
suzik: nech vám to vydrží.
matova: skúsim ten gél čo píšeš - my máme nejaké iné a zdá sa mi, že sú nanič. Párkrát som mu zo zúfalstva dala na noc Nurofen a zdalo sa mi, že vtedy spal lepšie, ale ja nie som nejaká zástankyňa liekov a chémie celkovo takže ho nimi nechcem dopovať. A ako píšeš o Šimonkovom správaní - u nás to isté (ja si nemôžem ani staršieho syna pritúliť bez toho, aby Maroško nevrieskal a neťahal ma preč).
Akurát sme minule pozerali video spred troch rokov, keď sme Maroška ešte nemali a Matúško mal 2 roky a uvedomila som si, akí sú strašne rozdielni. Starší syn v Maroškovom veku bol neuveriteľne pokojný, poslúchal na slovo, pekne papal, spinkal - tak mi to aj prišlo ľúto, lebo sa mi zdá, že pri ňom som si to materstvo vedela oveľa lepšie vychutnať a užiť. Ale veď keby bol aj Maroško taký, aká by to bola nuda. 😀
Pekný deň všetkým - u nás konečne neprší (zatiaľ), tak snáď sa už dostaneme von. Asi vyženiem mm, lebo som sľúbila deckám palacinky.

ollski
29. júl 2010

Dobre ranko, aj u nas prestalo prsat ;) tak ich pojdem vyvencit...
@denduska aj mne brusko chyba...ja by som Kubika v brusko aj 2 roky nosila 😀 aj ked mi byvalo dost dlho zle 😝 , ale Simi bola okrem jedenia zlata, akurat sa ucila poriade sama chodit, ked som ho mala najvacsie, no pomahali mi nasi, takze to bola celkom pohoda, rodit sa mi vobec nechcelo 😵 takze tehulkam v dobrom zavidim 😉 snazte sa to uzit babulky v ramci moznosti 🙂 u mna dalsie dllllho nehrozi, ak raz vobec...buduci tyz. maju prist kamosky s malymi babatkami 🙂) jedno ma 6m, druhe 3m...obe su neskutocne dobrucke, tak si aspon navoniam tej vone krasnej babatkovskej...pre mna je pokojne babo uz ako zazrak!!! kukam ako puk, neviem odtrhnut oci, ze normalne lezka kuka a neplace...ako hovori nasa Simi "pohodicka klid"
u nas teraz spinka Kubko pekne tak aj vam prajem z celeho srdca nech sa to prelomi a spinkaju!!!
veva, teda naozaj dlho drzite (s kojenim) ale ked pekne zaspinka...u nas sa zaspava s revom a krikom...mam z toho vycitky a nervy neskutocne, lebo oni este o 22 veselo behaju, vtedy sa spolu hraju, nahanaju, skacu, maju aj hodinove zachvaty smiechu ale spat ani nahodou 😝...takze myslim ze hocjake zaspavanie s usmevom je naozaj krasne 😉
vcerasom sa uz musela ist vyventilovat kdesi sama, bez drobcov, tak sme boli so sestrou na 2h na nakupy, uplne super relax...no ked som davala kubika ku nasim tak plakal, drzal na za nohy a kazal aj maminke vyzut si topanky...hnacky sa nam sa mi zda lepsia!! kaka teraz tak 3x vacsinou po jedle...uvidime...
zase a mi sloh zadaril 🙂...pekny dnik maminkam aj detickam, nech tie zubaky uz nehnevaju!!!

matova
29. júl 2010

sanym: Ja tiež keď nemusím radšej nedávam nič, ale keď už je fakt des tak dám, na Mundisal mi otváral pekne pusu, chcel ho a odkedy Kamistad tak sa ho tuším až bojí- neviem či som mu ho náhodou prvýkrát nenatrela nešťastne aj niekde mimo- napr. na pery...skúsila som si dať na špičku jazyka a zdá sa mi to fakt silnejšie. Ale zázraky to niesú. Keď máme také noci že sa budí už veľmi často tak dám Panadol baby sirup, našťastie to už dlho nebolo. Držte sa 😉

mobilo
29. júl 2010

ahojte 😉
nám najviac na zuby pomáhala šťava z citróna 😉 tie géliky to vobec...nula bodov, keď už noc bola maximálne brutálna dali sme panadol a bola iba brutálna 😅 😅 😅 😅
dieťa mi buva 😉 od 14 lenže uspávanie bolo zase také hrozne stále len: nescem spinkať, nescem spinkať--- a potom zaspí a tak dobre buva ale strašne sa tomu bráni chcela som ho aj hojdať ale nescem hojdať..ja už niekedy neviem ako na to spanie fak.. 😔 potom som z toho smutná,,,
a mám na prázdninách bratranca a sesterku ale oni už majú 10 a 12 a zase najviac práce so synátorom mám 🙂 najviac rozpráva , najviac sa blázni...teraz išiel mm hrať plážový tenis von tak som len so sesterkou som sem na chvíľku zbehla lebo to sú ti vám počítačoví maniaci 😀 😀 😀 stopujú si kto tu koľko je a tak tak už sa mm nemohol na to pozerať a vytiahol bratranca von..sesterke som dala knihu a keď sa drobec zobudí pojdeme von...veď to takto nejde no nie? 😝
takže idem aj ja pojdem príkladom, že na pc len chvíľku a dosť... 😉 pekný dník

renika80
29. júl 2010

Ahojte, my sme dneska boli pri Dunaji sa bicyklovat, super bolo, len len sme usli pred burkou, hrmelo strasne, Martin sa vobec nebal, pri tom ja som chytala infarkt, jemu sa to pacilo, dali sme si 20 km, dobre to padlo, teraz poobede bol taky zlaty, povedala som mu, ze ideme hajuskat, hned si lahol do hojdacieho kresla a cakal ma, potom ako som ho bozkavala na hlavicku, tak mi posielal pusinky rucickou, medzitym volala kamaratka, musela som ist zdvihnut telefon, polozila som ho zatial do postielky, pekne cakal, ked som sa vratila, hned ukazal na hojdacie kreslo, aby sme si tam sadli naspat 😀
sanym-Martinovi ked idu zuby, on tak jaci doslova, ze bez nurofenu by sa to ani nedalo, jednu az dve noci mu ho musim vtedy dat, aj ja som odporca chemie, ale Martin fakt nenormalne pritom place, normalne az ma nevnima, strasne ma asi nizky prah bolesti, darmo som skusala viburcol aj ine homeopatika, vobec nic, jedine nurofen, nieco pomozu aj tie kremy, my sme mali dentinox aj mundisal, ale to tak cez den, ked sa skorej da odputat jeho pozornost, na noc to nezaberalo, vtedy darmo, viacej vnimame bolest, lebo sa sustredime len na nu

renika80
29. júl 2010
matova
29. júl 2010

mobilo: fíha, tak toto som vážne ešte nepočula že citrónová šťava, no môže byť 😕 ja som vyrábala podľa jedného receptu klinčekový olej a úplne som na neho zabudla, je v chladničke 😅
Tieto ťažké uspávania cez deň teraz my nemáme, vôbec sa nebráni, je úplne hotový, dlho leží aj tri hodiny, prevaľuje sa stoná...ale viem o čom hovoríš lebo sme to mali pred tým prerezávaním a je to fakt sila, tiež sa mi bránil, už nevládal, zametalo to s ním, vyvracal sa, ale plakal keď som ho ťahala do postele, dovečera však vydržať až nevedel a som nevedela čo s tým a ako na to ☹ 😢. Drž sa, myslím na vás, dnes mi tvrdlo brucho takmer vkuse počas 30 min, normálne som chodiť nevedela, ašťastie to prešlo lebo už som sa bála že pôjdem nezbalená a tak skoro 😒