icon

Názor na registrované manželstvá homosexuálov

baddie123
14. júl 2022

Čo si o tom myslíte?

Strana
z5
terry2003
14. júl 2022

Že je to každého osobná vec. Nemiešam sa do toho.

miadi
14. júl 2022

Ži a nechaj žit.

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
terry2003
14. júl 2022

A autorka ty si o Tom myslíš čo?

liljana
14. júl 2022

Ze sa ma kazdy hlavne starat o seba a nie starat sa do druhych.

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
petamich
14. júl 2022

ked tu nejaka zena zada temu, ze partner si ju nechce zobrat, tak jej hned radia, aby sa s nim rozisla, lebo tym, ze si ju nechce zobrat dava okrem ineho najavo, ze s nou nepocita na cely zivot, pred svetom tym nevyda signal, ze je jeho a ju si vybral, pripadne prakticka rovina ako pravo na informacie, dedicstvo a podobne "perly" - preco by ale teda aj pary rovnakeho pohlavia nemali mat rovnaku moznost? a teda dat najavo, ze sa lubia, ze chcu spolu byt a zit alebo aspon pokryt tu prakticku rovinu? a tymto som asi dala najavo co si o tom myslim 🤷‍♀️

whatever1
14. júl 2022

@baddie123 Som rada ze maju takuto moznost. Nevidim na tom nic zle.

karhu
14. júl 2022

heteraci v manzelstve a homosexuali veselo na nadivoko? nech si i oni uziju "puto"
💎❄🍏🌞🔥❤

whatever1
14. júl 2022

@yoo_saerom Mozno osoba co zalozila diskusiu je tiez inej orientacie. Nemusi to byt hned na rozprudenie vasni.

terry2003
14. júl 2022

Podľa mňa je autorom niekto kto chce rozpútať vášne alebo nejaká náboženská fanatička.

yoo_saerom
Odpoveď bola odstránená
zuzinka888
14. júl 2022

@whatever1 ved prave oni taku moznost nemaju.

bestyyy
14. júl 2022

Mali by mať na registrované partnerstvo, alebo skôr manželstvo rovnaké právo ako heterosexuálni ľudia. Slovensko je v týchto veciach strašne pozadu

jana_eyre_2
14. júl 2022

Môj názor je, že na to pozerám pozitivne, podľa mňa by mal.mat kazdy šancu svoj vzťah spečatiť oficiálne a mať z toho určite práva a výhody, pokiaľ po tom túži.. nemám s homosexuálmi vôbec žiaden problém, vlastne má nezaujíma sexualita absolútne nikoho a nikoho podľa nej neposudzujem, preto si myslím že každý by mal mať rovnaké práva ako ostatni.. akúkoľvek sexualitu považujem za výlučne intímnu vec, pokiaľ nikomu neubližuje.. (teda samozrejme ma zaujíma sexualita môjho muža, pretože sa ma týka)

sparrows
14. júl 2022

myslím si, že ľudia, ktorým vadí, či sa dvaja cudzí ľudia zoberú alebo nie, nemajú skutočne problémy a mali by si nájsť nejaké hobby

meli888
14. júl 2022

@baddie123 sú ľudia ktorí sú vyslovene proti tomu a keď sa opýtate prečo tak vám len povedia lebo je to proti prírode ach koľko veci je proti prírode a sme tu .. ja som mala tri a pol roka priateľku ..nie som len na chlapov áno páčia sa mi ženy ..no rozišli sme sa ale samozrejmé tiež sme sa pozerali na možnosť že čo ak by sme sa niekedy "vzali" ľúbili sme sa a nikomu sme nič zle nerobili len sme boli trošku iné akoby niekto povedal .. moji dvaja susedia sú v tomto registrovanom partnerstve a nerobia nič zle , fungujú, milujú sa a potom tu máme takých chorých ľudí ako je jeden člen rodiny ktorý im tam bol vykrikovať len preto lebo sú homosexuáli

ummimaryam
14. júl 2022

Nesúhlasím s tým. Ísť proti Boziemu zakonu a prírode bude mať na svedomí rozvrat a rozpad spoločnosti, ako sa to v Európe už vlastne deje.

mimka1402
15. júl 2022

@ummimaryam Rozvrat spoločnosti spôsobujú takéto jedince ako ty.😀 Predstav si, že homosexualita je v prírode prirodzená a aj vždy bola. Nezabudni sa prezehnat, fanaticka.

janetinka27
15. júl 2022

@mimka1402 diskusia je o vyjadreni nazoru. ak ma niekto iny nazor ako ty, utocis?

vanda323
15. júl 2022

@ummimaryam Vieš čo tiež čítam Bibliu, a snažím sa žiť podľa nej , a je pravdou že v Biblii sa o tomto píše...a tiež je pravdou že sa to Bohu nepáči...no Biblia je každemu dostupná ,. A Boh nám dal slobodnú vôľu...na svete žije mnoho ľudí, je na každom z nás aký spôsob života si zvolíme....Niesme tu od toho aby sme súdili to môže len Boh....

eva112014
15. júl 2022

@baddie123 Práveže ja mám problém s tým, že registrované manželstvá. Koľko heterosexuálov žijú len tak spolu? Nemajú svadobný obrad tak nemajú práva. Čiže aj homosexuáli … by chceli mať svoje práva. Iba “oficiálna” vdova/vdovec dostávajú vdovský príspevok napríklad. Druh/Družka žijúci v jednej domácnosti nemajú žiadne právo pretože nevykonali “rituál”svadby. A niekde ani info nevydávajú o zdravotnom stave napr. keby sa stala autonehoda, keď žijú dvaja ľudia nadivoko.
Nuž tak preto chcú aj homosexuáli atď. tieto práva. Tu je otázka potom aj na bisexuálov. Čo ak chce mať aj manžela a aj manželku? Aj oni majú svoju vlajku. A svoje práva?
Ja by som dala registrované partnerstvá na úroveň sobáša, či už sú to hetero, homo … a.i.

lasona
15. júl 2022

Že mám dosť svojich problémov, a nebudem čas marnit nad somarinami. Nech si každý robí čo chce.P okiaľ mne nejako neubližujú, nezasahujú do života je mi to úplne jedno.

asia83
15. júl 2022

@baddie123 Nie. Muž a žena, áno. Ak už majú takúto orientáciu, nech si to držia v tichosti. Tolerovať áno, propagovať nie.

basska_b
15. júl 2022

@mimka1402 Homosexualita je prirodzena? A kolko potomkov zanecha po sebe taky homosexual?

asia83
15. júl 2022

@vanda323 Áno. Či sa to niekomu páči alebo nie, je to psychická porucha rovnako ako napríklad zoofília, pedofília. Lenže sa to medzi ľuďmi “spropagovalo” a každý, kto je akoby proti tomu, je netolerantný idiot, pričom opak je pravdou. Ak by túto psychickú poruchu malo moje dieťa, brala by som to stále ako psychickú poruchu, nenamáhajte sa. Nemám čas odpovedať, takže pokojne reagujte.

dudos
15. júl 2022

Za mňa áno.

emily_666
15. júl 2022

@baddie123 nic si nemyslim. Kazdeho osobna vec. Nech sa kazdy stara o svoju domacnost. Bodka.

monuska112
15. júl 2022

bibliu v prvom rade pisali ludia, su na to dokazy - pise sa tam tolko bludov ze au, staci pozret stary zakon....za mna uplne vpohode, kazdy nech si zije s kym mu je dobre a kedze je to ludska vola, statu neostava ine ako to podporit a dat im tu pravnu moznost.

emily_666
15. júl 2022

@ummimaryam ty si asi malo citala bibliu ?

Strana
z5