Nemám rada tieto horúčavy. Ako ich zvládate vy?
Nemam rada tieto horucavy. Aj dnes 35. Tolko horucich dni v lete som este nezazila. Keby je tych 25-26 slova nepoviem. Doma mame klimu. Ale staci mi vyjst pred bytovku a otras. Som jedina co trpim uz tak vela dni, ze je taka horucava?
Ja som rada, že mi konečne skončila alergia. Nech je aj 300°
@bublinka1426 ty si uz fakt chora z toho tepla😃
Aby tu jedna zenska od vcera davala prednasky dospelim ludom o tom ci vobec mozu mat rady teplo je nonsens 😃😃. Kriste, fakt som este nevidela cloveka ktoreho by tak vytacalo ze niekto miluje horuce leto.
Si neviem predstavit zeby mna slo rozdrapit z toho ze niekto miluje dazd.
Sa uz mozes zmeriet a upokojit, spravis tym najlepsie pre seba, aj pre zvysok ludi tu
Ehm, ja som teraz v polke jula porodila, takze viete si asi predstavit, ako super mi bolo s bruchom tie posledne dva mesiace tehotenstva... + zbytok leta v sestonedeli, kde nielen ze krvacam, ale este sa do toho potim jak prasa 🙂
Byvame v byte, nemame klimu, ani bazen a neznasam leto. Nebola som kvoli sestonedeliu za cely cas nikde pri vode. Napriek tomu sa mi to nezda az take strasne, zazila som uz aj horsiu horucavu a su ovela horsie veci, ktore ma trapia viac. Ale tiez sa uz neviem dockat jesene.
@iwesska tak v Bratislave 90 percent MHD má klímu, v meste je úplne ok. Určite je príjemnejších 30 ako 35, ale u nás je takých dní malo
@zmrzlinka2021 málo?no ja mám pocit, že už druhý mesiac a to milujem leto.Mne sa zdá, že takéto súvislé teplé leto ešte nebolo.
@ptvw aj ja tak podobne
V paneláku,v MHD ...
Všetko bez klímy
Najlepšie mi je na kúpalisku v studenej vode 😃
Kedysi mi tie horucavy nevadili, teraz uz ano. Takze nie si jedina.
Ja tiež neznášam. Čakám na október
@vesimelonimarsista kedysi ani neboli takéto a trvali kratšie
Je leto, tak je teplo... teda oveľa lepšie je leto a teplo, posedenie na teraskach večer, ako jeseň, skoro tma,hmla, dážď, vietor, skoro tma, depresia, fuj...
Jedine, čo ma mrzí, že mohlo pár nocí pršať, sucho je zlé
Asi závisí,kde kto zije. Či pracuje....mne sa ani nezdá,že by bolo toto leto až tak horúce.minule roky nám až trávnik umieral .teraz nič...
Na milujem leto .iné roky som to ťažko znášala.ale teraz veru nie.
Ja som v treťom trimestri tehotenstva, na rizikovom, neviem ísť poriadne nikde, lebo vychádzky, všakže. Neviem dcérke ožehliť oblečenie, nevládzem stáť pri žehličke. Je to únavné, veru. Keď čítam, že september má byť teplý tiež, je mi do plaču. Už je toho veľa.
@anonymous87 tiez mam rada leto a teplo a zvladam to klop- klop uplne v pohodicke. Rano alebo vecer si aj zabehnam. Uzivam si to. Ja trpim v zime. Brrr.
Milujem leto a aj tieto posledné roky vysoké horúčavy
Proste zbožňujem leto.od jesene do jari trpím 🙆😅
@sisska96 kedysi som ani nemala ziadne diagnozy, ktore sa v horucavach zhorsuju. Tepla som si uzila v inych krajinach a vtedy mi to tak nevadilo.
tieto horucavy su otras, odpocitavam dni kedy pride normalne babie leto kedy bude max do 28 stupnov a chladnejsie hlavne vecer, leto minuleho roku mi vyhovovalo pretoze nebolo horuce dalo sa normalne dychat 🙂
@zmrzlinka2021 No jasne 90% ma klimu a z toho 50% nefunkcnu😂 A ti co ju maju ju maju vypeckovanu na 20 stupnov. To je tak prijemne a zdrace vystupit potom do 38 stupnov.
@martinka13 nie ja plakat nebudem 😀😀😀
Ja to nedávam, mne je z tepla zle, a neznášam teplo vo všeobecnosti. Leto nenávidím. Teším sa na október, november, to je moje. Rodinu pripravujem, že raz pôjdeme bývať na Oravu, či do hôr. Teda ja idem 😂
@iwesska ti co tam pracujú tých mi je ľúto, ale žiaľ ja s tým nespravím nič.
Celý život som prežila v centre mesta pri namesti , v byte bez klímy , vsade som chodila peso aj do práce a aj tak som mala rada leto. Chcela som lepší vzduch , tak som sa pred pár rokmi presťahovala na vidiek. Horúčavy som mala aj v meste , teraz ich mam v dome ešte väčšie, lebo som južnejšie. Ja zas nenávidím dážď, sneh vtedy sa mi spúšťa astma, celú zimu kašlem a som chorá z vlhkosti a neľutujem sa. Beriem to ako prírodzene , že sa striedajú ročne obdobia.
Ja milujem aj horúčavy a aj riadnu zimu ,pre mňa by mohli byť len tieto dve ročne obdobia,skôr mi vadí tá tma skoro večer,milujem keď je dlho vidno a tie prechádzky po večeroch ale zas aj riadna zima v noci má svoje čaro
Pridavam sa k tym co maju radi leto a teplo, nemame klimu, obcas ked mam varit a v kuchyni je 30 stupnov tak to mnou pohne, ale pozitivum je, ze veci mam vysusene za pol dna. Nemam rada zimu, alebo skor obdobie, ked je mesiac zamracene a slnko nie je vidno, to ma naozaj chytaju depresie.
Netreba sa mylit, spotit sa dokazem neuveritlene, ale jednoducho dokazem lepsie fungovat v tychto horucavach, ako ked je zima.
@vesimelonimarsista je rozdiel teplo pri mori, alebo v meste
Ja nemám klímu a žijem v meste, chodím bežne MHD, v byte sa väčšinou potím vo vlastnom pote a aj tak mi je lepšie ako keď je zima, vonku hnusne, dážď, tma, človek sa ide zabiť na zľadovatenom chodníku a najlepšie je, že nikde ani poriadne nie je sneh, iba blato. A toto trvá väčšinu roka. 🤢 dúfam, že ešte september bude teplý (aspoň 25-27°)
ja milujem zimu a jeseň a v tomto období trpím, mam pocit ze môj tlak ide pomaly k nule, stále sa cítim prehriata
@pinkmamba Veď toto... Keby išlo len o teplo ako také, ale ja mám tiež nízky tlak a ja mám z tepla reálne zdravotné problémy, o kŕčových žilách nehovoriac, ja som v lete večne na Detralexe. Nevoľnosť, nespavosť, dýchavičnosť, nedokážem sa sústrediť na prácu, na nič. Pre mňa je jeseň vykúpením z tohto pekla.

@anketkarka presne.jA som tiež taký typ že večne nohy ruky studené už od decka.Ked je 30 konečne dávam dole ponožky.A hlavne ak mi niekto teraz chytí ruky tak nepindá že sú studené🙂 ale zas na druhej strane mám rada všetky ročné obdobia.Na každom sa dá niečo dobré nájsť