icon

Nemám rada tieto horúčavy. Ako ich zvládate vy?

24. aug 2024

Nemam rada tieto horucavy. Aj dnes 35. Tolko horucich dni v lete som este nezazila. Keby je tych 25-26 slova nepoviem. Doma mame klimu. Ale staci mi vyjst pred bytovku a otras. Som jedina co trpim uz tak vela dni, ze je taka horucava?

janinah
24. aug 2024

A kto myslíte.ze môže za tie horúčavy?....kasleme na planétu a ona nám to vráti ..

marca12
24. aug 2024

Tiez uz neviem dozit jesene a to si vezmi,ze sme zase zazili najchladnejsie leto. Uz budu len teplejsie a teplejsie.

slniecko5
24. aug 2024

Teraz som si všimla, že máte klímu, tak to je super, väčšina bytov ju nemá s to je peklo na zemi. Ja sa dnes chystám s malou von až podvečer, nevyleziem do toho pekla. Inak sa chodíme podvečer okúpať. To bolo nepredstaviteľne pred pár rokmi, kúpanie v nádrži koncom augusta, dnes realita.

januska12323
24. aug 2024

Závidím každému ktorý si dokážu tieto 35 plus užívať. Ja v tom nič pozitívne nevidím.

larinka552
24. aug 2024

@januska12323 ja by som si to vedela uzivat niekde pri mori pod slnecnikom s drinkom v ruke 😃 Pripadne este na kupalisku a v bazene. Ale inac je to peklo.

luccija
24. aug 2024

Ešte som dnes okrem pozbierania malin nebola vonku.Vdaka aspoň za mobilnu klímu, muž išiel s dcérou do lesa na bicykel a ja som radšej doma.Aby sa človek tešil na leto a vylieza von o 19 a o 20 je tma to je strašné.Ale zase na jeseň a skore stmievanie, obliekanie sa tiež neteším🤣

zuzanockamt
24. aug 2024

@timea301196 Veď aj tu sú horúčavy.

zmrzlinka2021
24. aug 2024

Keďže leto máme kratučké, horúčavy mi nevadia. Kiežby leto trvalo aj 6 mesiacov

ingridpisarova
24. aug 2024

@anonymous87 a čo je na nom dobreé?? nad 30 stupňov ? v živote nepochopím.. v aute 40 stupňov..

lakebabe
24. aug 2024

@larinka552 minimálne 3 -4 posledné leta boli takéto isté čo si pamätám. Ale ja si to užívam za chvíľu bude jeseň
Posledné dni kúpania, grilovaciek, nočných sedení vonku v tielku, hlavne tie teple noci mi budu chýbať

larinka552
24. aug 2024

@lakebabe mne sa zda toto leto najorucejsie zo vsetkych 😒 ziadny dazd, ochladenie, nic 😕 To je super, ze si to vies uzivat, aj ja by som chcela 😃

lakebabe
24. aug 2024

@larinka552 mne tie leta prídu všetky rovnaké posledné roky, nepršalo ani minule roky,dva roky dozadu boli ešte väčšie horúčavy a sucho. Kukurica a slnecnice boli pred dvoma rokmi total zhorene okolo nas. Snažím sa z toho vyťažiť to pozitívne, že budem nadávať mi nič nepomôže. Včera sme sedeli von s kamarátmi na záhrade do štvrtej ráno a grilovali a kupali sa. Toto mi v novembri bude chýbať a budem len spomínať 😄

iwesska
24. aug 2024

Vsetkym,co si to naramne uzivaju a nechcu,aby tieto pekelne dni 🔥 skoncili, by som dopriala tyzden si to uzit v centre rozpaleneho mesta, v rozpalenom aute alebo MHD bez klimatizacie👌 Lebo pod klimou a pri vode je kazdy frajer😉

lakebabe
24. aug 2024

@iwesska v lete sa centru mesta a asfaltovym častiam vyhýbam, nevidím dôvod tam chodiť, keď je skoro 40 stupňov, v aute si zapnem klimu a minule som išla vo vlaku a skoro som tam zamrzla tak bola vypeckovana klíma

anonymous87
24. aug 2024

@ingridpisarova ja nepochopim ludi, ktori maju radi jesen a zimu 🤷‍♀️ kazdy sme nejaky. Mne vyhovuje teplo…

ndrag
24. aug 2024

Ja osobne som celkom ok stale, neznasam to teplo az tak zle, ale tento rok sa mi doslova uz uvarilo par rastlin na balkone, dokonca gynko to zle znasa a to je uz co povedat. Moj muz, co je vytrvalec a nikdy nemal problem so ziadnym pocasim mi dnes dosiel uplne zniceny z behu. Za dalsie, tento rok sme uz minuli zatial 3x viac 50 SPFiek ako po ine roky :/. A bude len horsie a horsie, zial. 👎

bublinka1426
24. aug 2024

@timea301196 pridi do Ba ked ti je luto.

bublinka1426
24. aug 2024

@anonymous87 co je dobre na lete? tvoj bazen? ci klima? ok
to ze sa vycapite na slnko, cele hodiny sa opalujete a potom ste sedive z toho ze vase znamienka menia farby?
leto je fajn ale nie taketo horko,. chapeme sa?

bublinka1426
24. aug 2024

@larinka552 velmi malo prsi :(

anonymous87
24. aug 2024

@bublinka1426 baby ja nechapem preco na mna akoze utocite. Bazen doma nemam. Momentalne som zavreta s dvoma chorymi detmi doma. To uz tu clovek nemoze napisat, ze ma radcej teplo ako zimu? To je dovod na mna utocit? Ale ak si potrebujete pohonkat ego, v pohode. Ja tiez neutocim na ludi, ktorim toto teplo vadi. Tak im vadi. Je to absolutne v poriadku… mne nevadi… to je tiez v poriadku nie? Ci to uz nie, lebo s tym nesuhlasi vacsina? Co tak sa naucit akceptovat aj ine pohlady
A ja sa neopalujem. Takze neviem o com tocis

bublinka1426
24. aug 2024

@anonymous87 ok uvidis neskor na prirode ake to bude mat nasledky ale teste sa dalej. :(

anonymous87
24. aug 2024

@bublinka1426 dakujem za povolenie sa tesit z leta.
Uz by ste sa tu mohli mnohe nad sebou trosku zamysliet… a nie hned byt ako sup a cakat do koho si kopnut…

zuz0110
24. aug 2024

To teda vobec nie si jedina. My mame klimu tiez, takze v nasej bubline je super. Ale ja chcem chodit na prechadzky, na vylety. V tomto horku je mozne byt len pri vode alebo v klimatizovanom priestore. Jesen vzdy bola moje najoblubenejsie obdobie a absolutne sa nevieme dockat cela rodina. Gastany, farebne listy, prechadzky, pletene svetre. Aj tie vecne skolkarske sople za to stoja 😂. Ked pozeram na predpoved, ze aj prvy septembrovy tyzden ma byt takyto 🤦‍♀️ nase deti budu mat neprijemny skok z klimy doma do skolky.

bublinka1426
24. aug 2024

@anonymous87 este raz pisem, uvidis ake to bude neskor pre prirodu asi by som sa velmi netesila kedze mas deti. co ich caka akaa buducnost? ked takato bude zmenena klima, no dakujem pekne, preto ma tieto horucavy tiez netesia.

anonymous87
24. aug 2024

@bublinka1426 dobre. Idem suchat nohami do kuta, aby som vas nepohorsovala

bublinka1426
24. aug 2024

@anonymous87 chapem ze mnohe milujete pocit horka, ale pisem o tom ze ma to hlavne netesi z pohladu buducnosti. pekny den prajem,
a horucavy poznam ked moja mala 40tky a kiahne do toho to je perla na torte.

modrava
24. aug 2024

v kazdom pripade, tolko nervoznych a podrazdenych ludi ako v tychto horucavach este nebolo.. ludom sa pecu mozgy bez ohladu na to, ci je to niektorym prijemne alebo nie 🤷‍♀️

zuzitko74
24. aug 2024

@bublinka1426 Čo keby si takéto prednášky dávala radšej ľuďom, ktorí majú radi alkohol? Tí aspoň môžu mať pod kontrolou to, či pijú či nepijú, tam by to snáď malo zmysel. Keď však vynadáš kočke, ktorá má rada teplo v lete, tak čo tým ako vyriešiš? Len si vybíjaš frustráciu na niekom, kto počasie znáša lepšie než ty a dovolí si netrpieť. Ak jej vynadáš, tak sa ochladí? Ak si spolu s tebou zanadáva na horúčavy tak sa ochladí, a bude to lepšie? Nie nebude. Každý druhý tu píše, že takéto letá už budú stále, že si máme zvyknúť. Tak aký má význam hejtovať tých, ktorí si už zvykli?

anketkarka
24. aug 2024

Ja mám vždy studené ruky a nohy, takže pre mňa je leto konečne čas, keď mi je super. Ja trpím v zime a v daždi. Ale sama viem, že keď sa tomu utrpeniu oddávam a patlam sa v tom ako je zle, tak sa cítim horšie. Pozitívne myslenie človeku pomáha prežiť nepohodu ľahšie. Pustite si filmy so zimou, vianočné pesničky a predstavte si, že je proste chladnejšie. 😉 Viete o tom, že niekto dokáže chodiť aj po žeravých uhlíkoch? Všetko je o nastavení mysle....

bublinka1426
24. aug 2024

@zuzitko74 amen.