Neochotná predavačka. Mám podať sťažnosť?
Dnes som mala nepríjemnosť s predavačkou, nakoľko som od nej chcela 40 plátkov šunky na chlebíčky. Odmietla mi to narátať, vraj za mnou čaká veľa ľudí a nemá čas. Povedala som jej, aby mi zavolala niekoho, kto ten čas má a drzo mi odvrkla, že možno vedúca čas má. Mám na ňu podať sťažnosť? Veľmi ma to urazilo.
Trosku empatie nabuduce poprosime, mozno bola nervoznejsia pretoze tam mala dlhy rad a nestihala. Sme len ludia, vsetci, nie len pani ucitelky... Mala si si kupit z balenej a odratat si +- 40ks.
@miriam11 tak aspoň už vieš koľko deko šunky si máš nabudúce pýtať, keď ich chceš mať 40 😂😂😂
@sono2 napísala si jednu. A určite to neplatí na všetky predavačky v krajine. Akože "náš zákazník, náš pán"? To by sa aj zákazníci museli správať normálne a nemať netypické požiadavky. Trochu sa zamyslieť nad sebou a nesprávať sa väčšinou povýšenecky "však je to len predavačka". Kto vysoko rúbe, nízko padá 🙂
@miriam11 a tu sunecku si ako ratala, len tak holymi rukami, ze? A teraz si skus navliec rukavice, postav si do radu ku stolu 10 nervoznych ludi (zakaznici, ktori cakaju nez sa dostanu na radu), a rataj 40 kuskov v rukaviciach. Potom si narataj 60ks, potom, aspon 83ks, potom 30, 24, 52, 64, 150, 61, 94 a ako bonus na zaver 348.
Este stale ti to pride ako normalne?
Byt za nou v rade, tak predavacka by sa ani ku slovu nestihla dostat, lebo sama by som tu zakaznicku z pozicie ineho zakaznika poslala do pi..
A taketo zrudy ucia vase deti.
@10zabka ty čo riešiš?
Vyššie sú uvedené 3 krajiny
Jasné, že je zákazník náš pán. A koľko ľudí už tých atypických požiadaviek ma prosím ťa. Mne by to osobne nebolo problém urobiť. A tak isto by som očakávala od mojej zamestnankyne, aby sa tak chovala.
Ja xkrát stojím v tescu v rade, a neriešim to a myslím, že ani predavačke to nevadí. Tak akí nervózny zákazníci. Proste sa jej nechcelo. Hotovo
Kľudne mohla chytiť kliešte odratať pár, odvažiť a pridať. Prípadne povedať, že dáme troška viac? Nebude aspoň chýbať. A učíte by to bolo ok.
ja keď som robila v DMke, tak sa mi raz stalo, že na mňa niekto podal sťažnosť, lebo som zakašľala na predajni. Pila som a zabehlo mi, bežala som do skladu sa "vykašľať" a niekto bol natoľko predposratý z covidu, že na mňa podal sťažnosť.. To bolo ešte predtým, ako bola na Slovensku vôbec prvý prípad. Niektorým ľuďom fakt hrabe.
@miriam11 Si Slovenka, žiješ na Slovensku. A nadávaš, že je to sprostý národ. Nuž, ako hovorí Forrest Gump: hloupému každý hloupý. Ale buď taká dobrá a neposudzuj druhých podľa seba. 😉
Keď sa Ti nepáči, kde žiješ, môžeš sa vysťahovať. Chvalabohu, v 1989 sme Ti vybojovali slobodu, nikto Ti nebráni ísť žiť, kam sa rozhodneš.
Mat taketo starosti...🙂
Kazdeho ma predavacka obsluzit, ako si zaziada, cize ked niekto pride a poziada o 1500 ks sunky na konferenciu, tak predavacka musi ustupit a pocitat po jednom, aj ked pred obchodom uz bude cakat dalsich 100 ludi? To je zaujimava logika. Alebo ked ju zakaznik poziada, aby hodila tu sunku o zem a vratila ju naspat na pult, aj v tom musi vyhoviet?
A nie, nie som predavacka, mam VS, ale kedysi som ako studentka brigadovala v obchodoch a podla mna povinne by mal kazdy absolvovat prax pri praci s ludmi, aby vedel, ake to je, ked ludia chodia s dementymi poziadavkami.
Ako ona ti mala z nakrájanej sunky odratat 40ks? A ty si kompletna? 😂 Ako ja sledujem ze zákazníkom všade začína prepínať postupne ("lebo zákazník nas pan"), počúvam to denno denne a nestiham sa čudovať.... Trosku sa zamysli nad sebou. Robievam chlebicky teda casto ale takúto požiadavku priblblu som na predavacky nikdy nemala aj ked tu šunku krajali na počkanie a teda teoreticky by ti vedeli rátať 🤦🏻♀️
@sono2 vyššie môže byť uvedené koľkokoľvek krajín, ja som sa pýtala teba. Ty si uviedla jednu. A zrazu si aká empatická 🙂... prečítaj si znovu príspevok, "autorka" chcela 40 ks šunky, nie o jeden menej či viac. To už hraničí s buzeráciou, nemyslíš? A ty kľudne počítaj alebo prikáž zamestnankyniam počítať, stále platí, že kupujeme šunku na váhu, nie na kusy. Názor na to môžeš mať akýkoľvek, je to tak 🙂 A nielen na Slovensku 😉
Autorka nejak stichla a prestala sa vyjadrovat. By ma zaujimalo,ci si vstupila aspon trosku do svedomia.
To musí byť blbý pocit ísť na kona, založiť diskusiu, nielenže prísť nato že tá blbá je zakladateľka diskusie a nie predavačka... ale ešte byť odhalená, aj keď sa schováva za anonym 😂👌