Odkiaľ má Plačková peniaze na luxusný život?
Zariadila si a kupila byt v Dubaji predajom na insta to vazne? Samu seba presviedca aly ma
Dokonaly zivot vlastne iba tym aka je sikulka Aj keby tych olejov do prania predala
Neviem kolko neverim ze ma na byt v Dubaji a cisto nove autapre muza segru aj matku aj jej malinovky vonavka restiky
Tolko nevynesu pozna ju niekto?? Co samo nich v Na traduje ? A prisim nepiste matntvoje starosti neries nezavid nic z toho nerobimmiba diskutujem
@16zolik16 ...aj keby predávala drogy? 😮 No dpc. Nech má,keď má,ale ty asi nie si otec , že? 🙄
@zuzanita1609 prajem ti pekný večer a pozdravuj deti
@16zolik16 no urcite, ze ta mentalna zumpa zaraba sledovanim svojich videi. Je to mentalny suteren a fetka, co predava drogy. Treba sa opytat Kaliho a Fica. A obhajovat, ze predava drogy moze len uplny chudak. Nebude ti jedno, ked to raz bude ponukat tvojim detom. A jej muz spevak??😂😂😂 Taxikar..pardon diler. Tazky primitiv. A sledovat ich mozu len im podobni primitivi. Takze ty mas v hlave nie seno, ale h..o.
@stanulienkat Treba sa opýtať Fica ? 🤣🤣🤣 Týmto si povedala všetko o sebe 😂 prajem ti pekný večer a pozdrav Fica 😂😂
Este ked bol Rene obycajny, ehm, taxikar a Zuza este nepredavala vsetky tie queen srajdy, tak sa mali dobre. Lebo ktovie, co vsetko sa taxikom da previezt, ze? 🙂
Ja ju nemusim - ale ona zaraba vo svojich eshopoch. Mala tie cukrarno-kaviarne, modu, kozmetiku, potraviny - na kazdej pumpe co zastavis, maju jej chipsy a bagety, teraz pred Vianocami bolo v novinach, ze i osupane zemiaky na salat predava... Kedze ma tolko sledovatelov co ju zeru, ona uz nezaraba na spolupracach, ale na tom, ze nejake percento tych sledovatelov chce jej veci...
@lija22 to by aj mna zaujímalo
Dokončí školu, začni makať a raz si budeš môcť kúpiť auto, byt, dovolenky. A možno stačí, keď budeš šťastný a zdravý so svojimi blízkymi.
Ťažko povedať. Možno fajčí žilnaté kare čávom za ojro, dealuje dúbravské piko a pentagonské kakao a pod. Ktovie.
ved to je bratislavske verejne tajomstvo co ona robi :D navtipnejsie, ked nabehol prasivec lipsic a do hodiny ich prepustali hahaha komedia made in slovakia
Určite diluje…
@stanulienkat 👏👏👏👏
Závisť je sviňa 🤪 Ja celkovo nechápem riešenie týchto minicelebritiek. Je to také hlúpe, riešiť co kto ma a za čo to kúpil. No keby zrovna za poskytovanie špeciálnych služieb- uz akéhokoľvek druhu - ako by ta obohatila ta informaci? Bol by tvoj život lepsi, hodnotnejsi?
Ci uz ich zarobila ľahko, ťažko, dostala od niekoho, na čo ťa toto zaujima? Ty síce píšeš, nepíšte ci nemám problemy a bla bla. Ale toto fakt neriešia ľudia, ktorý majú svoj zivot v oku. Ono sa vzdy lahsie ohovárať, odsudi a tnemozni druhy clovek ako keby sa mal dotyčný zamyslieť nad sebou.
Keby chcela tak pivie uplne presne, odkiaľ má peniaze. Ale ona nie je organizácia, nema povinnosť vydokladovat skedovatelom do centu odkiaľ má peniaze a na co a koľko kde míňa.
A to si ju nezastavam ani má celkovo takyto ľudia nezaujímajú- od kráľovských dvorov a ich princov až po Plackove a spol.
Ona vie všetko speňažiť a v biznise sa obracať. Má dalsie tri domy ktoré prenajima, svoj dom v ktorom zije, byt v Dubaji a teraz kupila novy dom kdesi pri mori len este neprezradila detaily. Na vianoce dala mame auto, aj svojmu manzelovi.
Neviete čo o nej hovorili v tej chate? Neviem nájsť ten zostrih.
Drogy, ostatne je len dobra pracka penazi
@nttnnt ale mna udivuje ze ako ona samu seba presviedca ze aky ma stasty zivot uzasny za jednoduchu pracu na insta
@jumama no aj ine influencerky su uspesne ako slovakova zidekova a nedovolia sinto co ona

Na zakladny kapital nezarobila rukami ani hlavou 😉, na navysovanie ma na jednu stranu profesionalnych poradcov , mozno aj takych hranicnych a na druhu tych jednoduchsich, kt ju sleduju a kupia .. no vselico… Màrketing atd robia profesionaly ona je ta co povie ok ideme tym smerom - maskot/ znacka … Win/ Win situacia pre celu firmu … nie je to 1 osoba, co dokaze vsetko typ sa dobre predava rovnako ako iluzia One man show. Bola v spravnom case na spravnom mieste s dostatkom exhibicionizmu … keby to nebola Anca, bola by to Kata …