icon

Odkiaľ má Plačková peniaze na luxusný život?

31. dec 2024

Zariadila si a kupila byt v Dubaji predajom na insta to vazne? Samu seba presviedca aly ma
Dokonaly zivot vlastne iba tym aka je sikulka Aj keby tych olejov do prania predala
Neviem kolko neverim ze ma na byt v Dubaji a cisto nove autapre muza segru aj matku aj jej malinovky vonavka restiky
Tolko nevynesu pozna ju niekto?? Co samo nich v Na traduje ? A prisim nepiste matntvoje starosti neries nezavid nic z toho nerobimmiba diskutujem

stevvvka
1. jan 2025

@jumama ja ti ďakujem za ten posledný odsek, viem aj o znižovaní dane, keď si podávaš co-to do nákladov, ale takto vsetko si to niekedy neviem spojiť. Už viem, prečo je koniec roka náročný pre účtovníkov.

marcaurel
1. jan 2025

@gabilopatka šikovným?🤮🤮

hendikep
1. jan 2025

@andrejkap123 ale podla katastra ona ma v Miloslavove dom s 3bytovymi jednotkami pisane len na seba, cize podla mna to maju rozdelene.

margotka17
1. jan 2025

Tiež som minule rozmýšľala, či si ten jej kolagén ľudia na chlieb natierajú. Nepoznám nikoho z okolia, kto by jej produkty kupoval. V jej cukrarnicke je fakt každé sedadlo obsadené na dračku?

margotka17
1. jan 2025

@jumama ty chces povedať, že ona z cukrárni kaviarní a ošupaných zemiakov má také peniaze? Skús poctivo podnikať, uvidíš, či to tak je. Máme firmu a viem, o čom píšem.

mameha7
1. jan 2025

Však predsa z predaja toho jej zázračného bieleho prášku. Ko(kaín)lagén.

nat_alia
1. jan 2025

Keby si viac makala a neohovarala plackovu na konovi tiez si mozno uspesna
Nejako jej nefandim ale naco riesis ju a nie seba to mi pride smiesne

oli18
1. jan 2025

@martin96321 ona duta je. To skor on ako taxikar mal styky a prehlad, vyuzili svoje zname mena a rozsirili biznis o IG z eshopy, ako zasietaci manever
. Ako tandem su dobri, ale ona sams je vymleta. Bez neho by nic nedokazala a mozno by dodnes len roztahova nohy. Najviac o ich biznise vypoveda zatknutie a udelenie 363ky. Este, ako tu niekto spomenul, moze byt biely kon aj v inych velkych veciach. Politici sa len tak pre pekne kozy niekoho takto nezastanu. To musi byt jasne kazdemu. Zbytocna diskusia a dohady.

petrahl
1. jan 2025

@16zolik16 dobre vyzerá? 🤯 to fakt?

bbshop
1. jan 2025

Plačková v prvom rade perie špinavé peniaze týmto spôsobom, že kupuje drahé veci. Domy, byty, auta, dovolenky. To nie je o tom, ze či si ich môže dovoliť, ona to MUSI robiť inak by hnila v base keby jej stali na účte peniaze z trestnej činnosti.

cuculiatko88
1. jan 2025

Nezavid,začni podnikať,buď influencerka ,buď kreatívna a uvidíš aj ty možno budeš mať na byt v Dubaji a auta pre rodinu

lienka.7
1. jan 2025

@cuculiatko88 samozrejme, z predaja kolagénu, avivaze a súpanych zemiakov, ze? 🤦‍♀️🤣
@bbshop presne tak, pere prachy iným a za to je na slobode. Normalne by ma zaujímalo, na koho sú reálne tie auta, ktoré kupuje vôbec písané. Kvôli odpočtu DPH na firmu, je otázne, či je vôbec jej (to ze je nastrcena papierová majiteľka ešte nič neznamena).

lauricka
1. jan 2025

Spomeňte si na ňu kedysi, inteligencie ani krásy nepobrala. Cez sex biznis sa vyšvihla. Bohvie, na aké strany ma rozhodene aktivity a ci su legálne, neriešte to. Keby jej nikto nevenoval pozornosť, nemala by nič. A tu pozornosť si nikdy v skutočnosti nezaslúžila. Len ľudí láka bizár, preto sa na sociálnych sieťach tomu buizaru tak darí. Je to primitívne, nefér, ale je to tak. Aký dopyt, taká ponuka....

lienka.7
1. jan 2025

@lauricka z fb, ig a cukrarnicky by nemala taky život ako ma.
Na to treba iný zdroj prijmu 😉

jumama
1. jan 2025

@margotka17 Lenze ty mas zrejme inu startovaciu ciaru. Ty si budujes publikum pre svoju firmu zrejme od piky. A ona, ho mala uz na zaciatku podnikania obrovske, prave preto sa jej podarilo raketovo s tymi eshopmi vystrelit. Su to verejne info, ked chces, najdes si ake ma firmy aj ake maju financne vysledky.

Skus si to precitat citovo nezafarbene - ja ta neznehodnocujem ani nikoho, kto poctivo pracuje. A veru viem ake je tazke od tej piky zacinat. Ale ani ju nevyvysujem, nehovorim nikde, ze schvalujem sposob, akym to publikum ziskala a udrzuje si ho atd... Je ale nepopieratelny fakt, ze velke publikum mala a ma. Ak podnikas - vies ze toto je alfa a omega. Z toho publika niekolko percent vernych zakaznikov vzdy jej veci nakupi.

Preco tolko sledovatelov ma a preco od nej neodchadzaju a preco si kupuju jej veci? Da sa to napodobnit? Chapem tvoje rozcarovanie, lebo ja som tiez hodnotovo inde ako ona 🙂 Iba pozeram sa na nu cez fakty a cisla. Su ti ludia na jej socialnych siatach z prinutenia? Kupuju ci jej veci z prinutenia?

janamakva
1. jan 2025

Už sa o nej písalo v novinách, mala opletacky s drogami a ich predajom takže odpoveď je tam.. A nie ze Ty závidiš, to je aké úbohé.

margotka17
1. jan 2025

@jumama zober si to teda inak. Koľko € by musel stat ten kolagén, či kávička, koláčik, voňavka, supane zemiaky....., aby z toho mala také zisky, že si môže kupovať domy, byty, auta, dovolenky.....? Či fakt koľko ľudí kolagén kupuje a jedlo také množstvo šalátu z jej supanych zemiakov? Neviem, či je toto fakt reálne, no nech sa jej teda darí.....👍

katrin21
1. jan 2025

A ty si myslis,ze iba oleje predava? Vies kolko berie za spoluprace? To su desiatky tisic mozno aj za kampan.. popri tom ma tolko biznisu,ze sa ti ani nesniva.. prenajima domy, ma niekolko kaviarni, predava svoju znacku oblecenia, vyziv.doplnkov a kolagen, vonavky, shaky , rad kozmetickych produktov, kozmeticky salon a to je len zlomok jej aktivit...do toho Rendy a jeho aktivity... oleje su podla mna to najmenej.
Snaz sa viac a mozes aj ty tak zarabat. Ludia jej zavidia,lebo vysla z nicoho , ale dokazala zurocit aj negativnu popularitu tym spravnym sposobom.
Raz povedala, ze ked bola dieta,milovala teleshopping,ze to raz bude robit vravela..a ved aj robi,len uz v modernej verzii...influencerstvo nie je nic ine ako premysleny marketing. Aj ked, treba mat na to aj talent. Za mna, ona nie je mozgovy trast, ale to co robi, robit vie a robi take obraty na tolkych frontoch, ze sa tie zisky tak nasobia,ze si to ani predstavit nevies.

katrin21
1. jan 2025

@margotka17 mas jednu firmu..ona ma xy aktivit...velmi vela

autor
1. jan 2025

@margotka17 neviem ale ze ten chlebik pistaciovy je sama umelina a ze kabu ms
Tiez nic moc a pink garde. Ide slabo

autor
1. jan 2025

@lienka.7 presne nielen domy
Auta byt ale len na rukach ma po 3 zlate naramky
Kazdy stoji ca 350€ okulaire kabely upratovaci seevis servis
Co jej zdobi dom a okolie domu zamestnancom kupila dobolenky reśektive ketenky a ona zobracka
Isla este aj to predavat na vinted miesto toho aby to
Posunula podarovala..neverim ze jej tie dristy tak zabeźpecia zivot. To aj zidekova alagia
By mali taky
Luxus a nemaju..

autor
1. jan 2025

@janamakva co zavidim ze nespi po nociach?

autor
1. jan 2025

@katrin21 spoluprace ma
Minimum mala naposledy trendy ol a tatrakon a min 3
Mesiace nemala
Nic

autor
1. jan 2025

@katrin21 salon? Tam chodi iba znami a rodina, dalej pink gsrden chcela predat ide slabo, black jej ide len preto lebo je v nakupnom centre. Vonavky nema vzdy vypredane akurad avivaze jej idu ale tiez nepovie kóko mala na skalde ci 1000 alebo 100.. plzr a detsky butik ved ma vkuse akcie tak jej to toez neide

aduskatt
1. jan 2025

Nebolo by lepšie miesto jej podrobného sledovania trénovať písanie? Bolo by to asi užitočnejšie.

margotka17
1. jan 2025

@katrin21 tie firmy tiež potrebujú platiť nájom, či kúpiť priestory na prevádzky, odvody. Tiež jej to všetko nespadlo z insta či áno?

gab1sol
1. jan 2025

Zo zvedavosti som si pozrela firmy, ktoré majú (teda Zuza a René). Najziskovejšia je z nich Queen ZP s výnosmi za rok 2023 1 154 403 eur a ziskom 475 413 eur. Ostatné sú zanedbateľné. Takmer všetky tržby sú z predaja služieb, kde môže byť cenotvorba z brucha. Tržby za tovar a vlastné výrobky sú len omrvinky. (Detailnejšie som neštudovala, či tie ich firmy vlastnia ďalšie firmy, ale tak na rýchlo to tak nevyzerá, že by tie firmy mali podiely v iných firmách.)
Áno, je šikovná v tom, čo robí. Alebo teda ten, kto je za ňou. Skôr sa treba na to pozrieť, či je to legálne alebo nelegálne. A ak by bola taká nevinná, nemusela byť na nich použitá 363.
Môže však byť aj to, že všetok ten majetok nepatrí jej/im, ale je to istá forma reklamy - bude to prezentovať za svoje, napr. aj byt v Dubaji - majú svoj byt, ale nezabudne pri tom spomenúť ženu, ktorá jej ho akože sprostredkovala a v ponuke sú aj ďalšie byty, ak si náhodou chce niekto kúpiť.

pe_mi
1. jan 2025

@autorka , no neviem ,ale aj alagic aj zidekova mi nepridu ,žeby mali menej
Zidekova postavali dosť drahy dom
Možno majú toľko nehnuteľností poskupovaných, aj áut, zainvestovane peniaze inde, len všetko nezverejnia..

marinka70
1. jan 2025
daja0760
1. jan 2025

@gabilopatka alguno ma pravdu. Nebudte naivne a hlupe