Perly našich detičiek, vaše zážitky a trapasy
Pôvodná diskusia bola prevedená na cz konika, ale tam sa nejak nechytila. Mne veľmi chýba a tak sa pokúšam ju obnoviť. Dúfam, že sa podarí....pridajte sa 🙂
tak našej skoro 5 ročnej dcére ide statočne... nedá sa to všetko ani zapamätať to sa určite stáva aj vám...ale tak dávnejšie manžel vybehol von z kúpelne v slipoch ona pribehla k nemu pochytala ho medzi nohy a vraví: fuj ty si celý zasratý
alebo prezerá si kartičky so zvieratkami a pomenúva si ich a pri jednom zabije, prvý názov som si nezapamätala ale druhový bol skopičí
dcera ma detsky počitač,a keď ho zapne ženský hlas povie -stlač klaves a stale to opakuje až kym dieťa nestlači klaves .Pozorujem dceru ako sa hra.A ten žensky hlas stale ,že stlač klaves ,stlač klaves a moja dcera povedala /nestlačim a čo urobíš./No ja som skoro odpadla. prideme niekde na wc a dceru len zaujíma aky maju toaletny papier,či je voňavy,a aké je mydlo.Ja niekedy žasnem,koľko je v tej hlavičke rozumčeku. 🙂 🙂 🙂
dnes bol drobec na farme a doblo ho kurca a on na to "to ma preto dobol bo som fesak a on chce byt tak isto fesak" 😀 😎
sme na dovolenke a 4.ročnej
dcere hovorim že nech si tie veci poupratuje.A ona prešla okolo mńa a vraví /maminka ja nemám 10 rúk/
@victory1.... Snažíme sa aby bol.
moja mala este moc ,,neperli,, ale zazitky su kazdy den...clovek ani nema sancu si to pamätat..zarehoceme sa ideme dalej ze ano...
tak v rychlosti mi napadlo..bola som na velkej (wc)-mala ide vzdy so mnou, co som vzdy odcudzovala, aha ho, mam to taky-tak, co uz...no a ked som sa vytoto..postavila som sa a zacala obliekat, mala vklzla, nazrela do misy a skrikla- MŇAM!...hmmm...🙂
..este ma ide porazit, ked mi vybera saty z kosa-pripravene na zehlenie..a obzvlast zatazena je na moje nohavicky a muzove slipy...natahuje ich na hlavu...ale ked sa minule dotrepala s mojimi pouzitymi tangacmi natiahnutymi na hlave (vybrala zase z pradelnika), tak to uz som nevedela ci sa mam rehotat alebo co robit..
...priebezne budem pridavat zazitky...🙂 super tema
Moja dvoj rocna vravi na nieco tatikove, ze je to tatikovane 🙂 a je toho viac, stale nemame elastaky ale ecelaky a davame si kepuc, numik namiesto brumik a uz ma viac nenapada, ale inak rozprava normalne, ma uz skoro tri...
Mala si spieva a vymysla si slova “babka je stara, lebo torticky robi. damian je s babkou, starou ale druhou, alebo s ocom. to je sranda”….
Ja: Ked ti bude zima povedz, dame bundicku.
mala: "Neboj ja nikdy nepoviem, ze mi je zima. Mne je dobre."
Na kupalisku,zatiahlo sa,fuka,tak bezime do bazena s termalnou vodou...Ja: Bezme spolu,ryyychlo! Misko: Bezim,bezim,aj rit mi beziiiiii! Ja: fiiiha,paaani,a to ako? Misko: vies,lebo,lebo tie nohy,tak tie nohy,oni mi rastu z riti,tak ked bezia oni,tak bezi aj moja riiiiit!
Mala 3r a 2m: “mami tato je stale v praci a robi nam peniazky, robi peniazky nas tatek” 😉
moj malý sa dá do reči s každým, naozaj s každým, vrátane romov, bezdomovcov a iných sociálne neprisposobivých občanov, a tak som na to zvyknutá... ale minule sme išli ráno do školky, každému sa zdravil a jedna mamička sa mu neodzdravila, tak malý na plné ústa hovorí "asi nepočuje"
minule sme pozerali že malý má nohy samú modrinu (ved ako chlapec) a drahý mu hovorí že vyzerá ako keby sme ho bili, a malý hned na to "ty mna biješ?" 😀
najnovsia odpoved, ked od malej nieco chcem: nie, nikdy v zivote 😀
sme na dovolenke ,dali sme si do navigacie Split-prístav ,ženský hlas nás naviguje .Asi po 10min.ticha nam dcera povie .Ta teta išla na kávu a ja ,že ktora -maminka no ta v navigacii keď je už tak dlho ticho 😀
Teraz trosku zaperlil moj drahy. Mala dostala teplotu a to mala,ist o dva dni k babke a dedkovi na cely den.
tak sme sa teda s mojou mamou dohodli,ze nepride. Na to mm: nechcela ist na navstevu,hodila sa marod!
ked po malom chcem aby napr. upratal hracky povie mi "ja to neviem ja som moc malinky"
moja 3 rocna slecna sa dnes prehrabavala v trave a prisla za mnou s datelinou a vravi- mami aha trojkolka 😀 😀 😀
Dnes mam,prispevok od syna. Prisiel s novym slovom a obohatil tak slovensky jazyk 🙂)
to slovo je - kenzuch.
ma to byt nejaka nadoba. Som sa pucila skoro polhodinu.
toto sa netýka detí, ale skôr tých trapasov, je to jeden z mojich najväčších
raz som bol asi zažratý do nejakej práce na PC a prosil som manželku:
"Budeš taká sprostá a donesieš mi pohár vody?" 😵
sprostá a dobrá - veď základ slov je skoro rovnaký (v oboch slovách sú samohlásky "o" "á") , no nie? 🙂
Ako to dopadlo? No bola by naozaj hlúpa, keby mi ten pohár vody priniesla. Musel som si ísť preň sám a skoro som ešte pri tom aj utrpel úraz... 😀
PS: ale už sa so mnou rozpráva
Môj 4 ročný syn:
Tibi: babka bola niekedy na pláži
Ja: Aj ja som bola na pláži...
Tibi: A čo z toho máš?
alebo som ho kŕmila z môjho taniera:
Tibi: Mamka nedávaj mi to jesť, dráždi mi to orgán...

@anula som si skoro cvrkla z toho kuriatka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 rehocem sa 😀 😀 😀 😀 😀 😀