Plačková a drogy
Ahojte, viem, že to je mamičkovske fórum, ale všimla som si, že sa tu riešia aj totálne odveci veci 🤣 ... Ako je možné že v dome Plackovej našli falošné občianske a nikdy to nikde nevysvetlila...myslím verejne.???..pred 12 rokmi som žila v BA keď ešte len začínala aj s mužom byť známa....ten jej muž prišiel za mojou kolegyňou do práce...boli kamoši...a ona mi povedala, že predáva drogy, že je taxikár...proste bolo a je to o ňom známe..naozaj im nič nezávidím, ale ak je pravda, že sa tam našli Falošné OP,aj mediálne všade o Tom písali...jak je možné že sú von? Lebo toto bol asi najsilnejší dôkaz že robia niečo nekalé, kto by mal občianske s falošnými identitami len tak doma? Áno nedá mi to spávať 🤣prepáčte mi moju stupiditu, ale ak tu niekto niečo vie, nejaké pletky tak sem s nimi 🤣
... od kamosky z BA potvrdzujem to, co tu bolo uz x-krat spomenute... k tomu, ze je taxikar: "Sak jasne, sak on tak diluje!" a k tomu, ze preco este stale nesedia: "Sak jasne, sak maju na nich (nasich politikov - napr. Kalinak) vela dokazov, preto nikdy nepojdu do basy, co siiii!" "Prosiiiim ta, oni??" a "Jasne, ze sa preto dala hned nabuchat''... 🙄
Pamatam si to, ako keby mi to vcera vravela... :-/
@heidi4 no ale zevraj im sa dlho nedarilo mat dieta. A teda ani nam sa a neviem ako by som sa mohla nechat nabuchat ked mi to príde vyhovujuce kezde to nejde 😭….. podla mna brutal nahoda…. V ich prospech. Mali by sediet aj tak!!!!
@andrejkap123 prosiiim ta, media toho popisu :D aj ''celebrity'' toho vedia vyzvanit :D
Co ma na mile daleko od pravdy... len nech ''tupy narod ma co ''zrat'' " :-/
@stanulienkat O pociatkovi to je zname ze berie cosi ale aj to ze je na chlapcov.
Poslite uz tuto diskusiu niekto Plačkovej nech nahrá storky 😂😂😂😂
🤡🤡🤡
@cocolino234 tu nejde o to ci ja niekde urobím chybu, nejde o moje dieťa ale o všetky deti. A aj ak rodič urobi chybu - niekedy stačí aj rozvod rodičov, ktoré dieta nezvládne..... tak na vine je rodič a nie díler hej? Lebo vlastne to si mi práve povedala..... ze to je chyba rodičov, nie dílerov....
Takého pubertiaka vie nejaká celebrita veľmi ovplyvniť aj keď sa rodicia maximálne snažia. Takže tvoj argument je neprijateľný.
@simona20201309 hrôza des baby.....a bude horšie 🤣🤦lebo ten instagramovy svet pseudovzorov sa len rozširuje...
@walentina7 a kto píše že ona a jej muž drogujú??? Treba si to prečítať ešte raz a poriadne, potom komentovať- vola sa to čítanie s porozumením
@walentina7 Nie nefetuju, prečo by brali zo svojho? Čisto len biznis, to by boli veľmi sprostí
@stanulienkat z ktorého paralelného vesmíru si prišla?
Celkom by ma zaujimalo, ci v tom ide aj Alagic. Ked su taaaake kamky a spolocnicky, Dubajske maklerky. Alagic je aspon mila na pohlad a Ritmo vraj cisty ako lalia, tam mi drogy moc nejdu..
@plnenapaprika Rytmus ani nepije. Zevraj keď bol malý tak mu dedko povedal, ze športovci nepiju a nefajčia... tak sa toho drží...
@bubuska to ze nepije neznamena ze nedroguje 😂 prave naopak………
@plnenapaprika Toto zaujima aj mna, za normalnych okolnosti jej muz by z koncertov a tantiemov nemohol byt tak za vodou, ako to prezentuju
Aj môj kamarát predával drogy našli mu aj na chatke....a je vonku na slobode 😁keď máte € dá sa všetko 😁
@ika11123 akoze co? Komu zaplatil????
@andrejkap123 mal ísť sedieť ale rodičia vyplatili dosť € za kauciu
@zelenooccka a on ako čo spieva? aj vôbec vie spievať? to už potom asi môžme všetci😀 dneska už môže spievať asi ozaj hocikto.A to nemyslím len na neho
@liusa82 Kuk, my riesime Alagic😂, takze jej muz slavny raper....
@zelenooccka jaj to som si nevšimla nejako😀 som si myslela že Plačkovej🙂
Tu máte odpoveď. Od tohto videa sledujem Dannyho tvorbu, síce raz som sa s ním dostala do slovnej potýčky, kvôli pojmu liberálna demokracia. ALE. Ak je všetko pravda, čo on tvrdí, tak hentá kysucká knedľa je iný level. Je napojená na takého Rišiho Sulina a možno k nej chodí po fet aj pán špeciálny jude prokurátor Lipstein. SVINE.