icon

Plánujete návštevu verejného kúpaliska alebo bazéna?

18. jún 2025

Mam na mysli na verejné kupaliska popr doma v bazene. Nemylsim k moru.

Strana
z2
nyusika
19. jún 2025

ano.
mne sa hnusi kupanie v jazere
more je ideal, ale tam sa az tak casto nedostanem, takze kupaisko je prioritou vyssie, ako jazero

simca06022011
19. jún 2025

jasne, a tesim sa ako bude prazdno :D ja ale napr. neznasam teple bazeny, tak mam trosku o problem menej. A o problem viac, lebo jazera mozem :D

henka123123
19. jún 2025

Na kupaliska nie.ale na jazero pojdeme..a mozno aj k moru sa premozem(to ma absolutne nelaka)

anjelikdianka
19. jún 2025

Ano.Chodíme a aj chodiť budeme.Aj na kúpaliská aj na Balaton tak ísť ako každý rok.A verím že po tejto tragédii s chlapčekom🖤 kúpaliská,jazerá budú ešte prísnejšie kontrolované..A ak presvedčím niekedy manžela na let s lietadlom(bojí sa) tak aj k moru pôjdeme.

patta89
19. jún 2025

Ano...aj v bazene, jazere, kupaliska aj k moru ideme

A pointa prispevku ?

bobrina1
19. jún 2025

Len na prirodne, jazero, more. Na kupaliska uz nie (jedine v zime, ked sa inac neda, ale tu tiez len do vybranych bazenov), ale ked si predstavim to mnozstvo spotenych ludi, ako sa v bazene kupe a co vsetko tam zanechaju.... V lete sa tam ani pohnut neda😌

cukroska
19. jún 2025
@81alena81

Urcite ano, moje deti vodu miluju. Doma v bazene, k moru, do aquaparkov aj na kupalisko pojdeme. Minuly rok sa kupali aj v Lipt. Mare.
Tvoju otazku si spajam s umrtim toho chlapca. Je to strasne. No na druhej strane tisicky inych sa nenakazili. Aj ja odmala som sa kupala kade-tade a toto som neschytala. Vlastne dodnes som o tom ani nepocula. Chudatko chlapec, bol na zlom mieste v nespravnu dobu. No svet sa kruti dalej.

@81alena81 Úplný súhlas. Je to veľmi málo pravdepodobné.Nie jeden odborník sa vyjadril ,že je yo málo pravdepodobné, že sa človek nakaz.í Vo svete čo sú zaznamenané prípady je celosvetovo 10 prípadov za rok.

klotildabazarik
19. jún 2025

Nechodim na kupaliska, neznasam uvrieskane decka celkovo ta hygiena tam nic moc,

taktotedanie
19. jún 2025

Nebola som tam dobrych 20 rokov a dalsich minimalne 20 nepojdem

snowflakenel
19. jún 2025

Na kupalisku som nebola velmi dlho. Vzdy potom dostanem mykozu a davam sa dlho dokopy......doma mame tu ,,kaďu,, vyuziva manzel a deti.....

sense
19. jún 2025

Áno pôjdem. Nakaziť sa môže čímkoľvek a kdekolvek

melanta
19. jún 2025
@snowflakenel

Na kupalisku som nebola velmi dlho. Vzdy potom dostanem mykozu a davam sa dlho dokopy......doma mame tu ,,kaďu,, vyuziva manzel a deti.....

@snowflakenel na tento účel existujú v drogérii vazelínové tampóny, ktoré na rozdiel od bežných tampónov sú určené n kúpanie, aby neprepustili nič dovnútra.

ibrunova
Autor odpoveď zmazal
melanta
19. jún 2025
@ibrunova
Odpoveď bola zmazaná

@ibrunova veď nie sú, teda myslím si. Píšem predsa, že proti infekciám sú vazelínové.

ibrunova
19. jún 2025
@melanta

@ibrunova veď nie sú, teda myslím si. Píšem predsa, že proti infekciám sú vazelínové.

@melanta jasné, aj som myslela, že som v inej téme, kde sa riešilo to, čo píšem 😂 pardón

bielasovicka
19. jún 2025

Samozrejme áno. A prečo nie?

matilda2015
19. jún 2025

Ja si neviem bez toho leto predstaviť, my máme blízko kúpalisko, aj včera po práci som tam išla...malého som hodila na futbal, čo je hneď vedľa a ja som si šla zaplávať....ja to milujem a moje deti očividne tiež. chodíme cez leto na kúpalisko a v zime málo do aquaparkov a potom aj more raz ročne....

betulinka1
19. jún 2025

Jasne urcite aj s detmi niekde na tobogany aj uz sme boli, doma mame bazen ale slanu vodu a ideme aj k moru. Ano stalo sa nešťastie ale proste kazdy vstup do sladkej vody je riziko. Tam sa proste točia rozne baktérie, rôzneho typu. Pocuvala som to cely gympel, kedze som maturovala z biológie a nasa ucitelka nam na seminároch davala pred kazdym letom prednášku o vsetkych nástrahách sladkej vody 🤣🤣🤣. Myslim si, ze slabšie povahy sa uz nikdy nikde nesli kupat.

miskakyska
19. jún 2025

Nie .. verejné kúpaliska sa mi odjakživa hnusia

snowflakenel
19. jún 2025
@melanta

@snowflakenel na tento účel existujú v drogérii vazelínové tampóny, ktoré na rozdiel od bežných tampónov sú určené n kúpanie, aby neprepustili nič dovnútra.

@melanta ano, viem,,to som uz skusala. Bohuzial nezabera nic. ....
Plavky.som vzdy menila za.suche. aj sestra ma ten isty problem .....
Ale pri mori som vzdy bez,problemov. Len bazeny, virivky aklsi netolerujem.

uhnakova
19. jún 2025

Určite sa budeme chodiť v lete kúpať, ako každé leto. Bez toho sa leto nedá prežiť 🙂 Chodievame na Draždiak v Petržalke a na Petržalskú plaváreň. Príležitostne aj na Zlaté.

kikusenka1
19. jún 2025

Tento rok nie .

ma77
19. jún 2025

Jasne ze pôjdem kedy ak nie teraz v lete v zime?

libusak
19. jún 2025

Ano, samozrejme.

lizatko1009
20. jún 2025
@uhnakova

Určite sa budeme chodiť v lete kúpať, ako každé leto. Bez toho sa leto nedá prežiť 🙂 Chodievame na Draždiak v Petržalke a na Petržalskú plaváreň. Príležitostne aj na Zlaté.

@uhnakova aká je voda na drazdiaku? lebo ja z tucho nasich vod aj zlate sa hnusim, vojdes pod kolená a nevidíš si chodidlo

uhnakova
20. jún 2025
@lizatko1009

@uhnakova aká je voda na drazdiaku? lebo ja z tucho nasich vod aj zlate sa hnusim, vojdes pod kolená a nevidíš si chodidlo

@lizatko1009 pri brehu je v lete kalná, keď je veľa ľudí. Pretože dno je bahno a kamene, takto bahno ľudia v plytkej vode zvíria. Keď človek pláva ďalej, tak je voda pekná zeleno-modrá, ja plávam bez plaveckých okuliarov s otvorenými očami (aj pod vodou) a aj deti som to naučila. Samozrejme nie pri brehu. Po tomto prípade s amébami som kúpila pre dcérku svorku na nos. Ona rada robí rôzne akrobatické prvky vrátane stojky a občas sa jej naberie voda do nosa. Tak na takéto hrátky bude mať tú svorku.

Strana
z2