Podozrenie na sfalšovanie lekárskej správy
dobrý den, prosím vás ako treba postupovať v prípade že mam podozrenie na sfalšovanie lekarskej správy? dceru prijali do nemocnice s udajným otrasom mozgu ktorý však na zaklade negat. výsledkov nebol potvrdený ale zrazu sa v lekárskej sprave ako potvrdený objavil? mam možnosť jej dať urobiť aj nove vyšetrenie kde jej to dodatočne zistia?
myslela som,že o nejaké malé dieťa sa jedná,takto je to isto zamotané,treba dokazovať,ktovie čo sa v skutočnosti stalo 😒 moja 16,5r. priateľa nemá,má kopu kamarátov a vie,že na tento vek jej to stačí a na skutočný vzťah a sex má času dosť,vie,že treba aj dozrieť psychicky nielen fyzicky....tiež si myslím,že veľa vecí sa dá ovplyvniť výchovou ODMALIČKA 😉
@magamamka Ja by som ti odporúčala túto debatu rýchlo ukončiť, keď nechceš, aby sa zvrhla proti tebe. 😉 Píšeš nejasne, zahmlievaš, nedá sa normálne reagovať. A už na prvý pohľad tam niečo "smrdí". A úprimne povedané, nepáčia sa mi tvoje argumenty /teda tie chabé čo si uviedla/.
Nooo..v kazdom Tvojom novom komentari sa objavuju nove skutocnosti..som zvedava, co z toho nakoniec vylezie...V kazdom pripade mi je dcery velmi luto, ze musi trpiet za to, ze sa zamilovala ☹
ukončím to..nebol to vôbec dobrý napad sem písat! dcera schytala facku nie odomna ani od otca!
mne z toho vyplyva, ze ten jej priatel ju dobre vytal............a ak sa nemylim, tak by som veru podnikla kroky.aj cez policiu aj take, aby sa k nemu uz viac nepriblizila, ak sa bude dat
keby niekto zodvihol ruku na moju 16 ročnú dcéru, tak nesedím na nete ale na polícii..
@magamamka Preco tak nahnevane pises? Ved my nevieme, co sa stalo, ked nic nepovies, len to, co sa Ti hodi. 😉 Tak je jasne, ze baby vymyslaju rozne teorie 🙂 Ved narovinu napis, co sa deje a moze vzniknut normalna djskusia alebo teda nic no 🙂 😉 Ale zase je pravda, ze si sa pytala na konkretnu zalezitost - o zdravotnej sprave, takze bavit sa o celej veci asi nemas chut..Chapem 🙂
alebo sa snazis napisat jednoduchy scenar pre Sudnu sien?
Babky, trochu šetrite @magamamka , mám pocit, že je asi ešte v šoku z toho čo sa stalo a preto sú aj také útržkovité, rozhnevané a nejasné tie informácie od nej, nevie koho by od hnevu a asi aj žiaľu žalovala skôr, potrebuje si to asi najskôr sama v sebe utriediť...
@magamamka nejednaj unáhlene, najskôr sa upokoj, prediskutuj situáciu s viacerými stranami, ale hlavne v kľude, aby si nejednala skratovo a nenarobila si ešte viac problémov ako máš. Moja švagriná mala tiež v šestnástich frajera čo ju mlátil, a to bol od nej len o 3 roky starší. A nepomohlo nič, ani vysvetľovanie, dohováranie, krik, musela na to prísť sama... ale chápem že máš obavy, viem, že to musí byť hrozný pocit ak ti niekto vztiahne ruku na dcéru, podstatné je si teraz v kľude sadnúť s dcérou a porozprávať sa o tom bez výčitiek...
@anjelicek26
@magamamka
baby, trestne oznamenie mozno podat na ktoromkolvek utvare PZ SR. najlepsie vsak tam, kde sa incident stal. Nechcem odradzat, ale je to na dlhe lakte a s najvacsou pravdepodobnostou ak sa aj preukaze, ze sa skutok stal, bude posudzovany ako priestupok a podla toho bude rieseny prislusnym organom.
@magamamka hlavne s kludom.... ja mam skusenost s tym ze sestra mala takeho frajera... a nic sme nezmohli... ona odmietla dat trestne oznamenie uz mala po 18 nastke...
ak uz bolo podane trestne oznamenie... ci uz od lekarov alebo od niekoho ineho tak ty to nemozes stiahnut.. ci podat na oplatku trestne oznamenie neviem nerobila by som to... pockaj na to presetrenie a mozes podat to oznamenie aj potom ale hlavne treba poriesit dceru... podla mojich skusenosti cim viac budes zakazovat tym viac za nim pojde... skor by som sa snazila ju presvedcit min. na to aby brala antiko aby neotehotnela...
OK..musím to zo seba dostať a asi je aj lepšie vykecať sa niekomu koho nepoznáte.
takže moja sestra vypytala našu dceru na víkend ku nej s tým že maju zarezervovany hotal v madarsku pri kupalisku a budu tam len oni dve a sestrina dcera. kedže doteraz nebol problém povedali sme si že ok..lanže uplnou nahodou sme sa dozvedeli že do žiadneho madarska nešli ale že moja sestra dohodila dcere 28 chlapa a pred cca 2 týždnami sa dali dokopy a všetci traja sa šli baviť niekde do pieštan. ked sme na to prišli kazali sme sestra aby malu okmažite doniesla domov čo neurobila pretože mali všetci riadne vypité a my sme možnosť isť po nu nemali aj ked sa teda synovec postavil že ide tak ani nevedel kam. hned na to mi volala sestra aby som manžela oklalama že sú predsa v madarsku a ja som to odmietla! prvé čo bolo z jej strany bali vyhražky ako na to ja doplatím (čo som v podstate aj doplatila). dceru doviezli až v nedelu podvečer a ked sme ju potom nechceli pustit za tým chalanom tak sa nam teda manželovi začal vyhražať že mu rozzbije P... a že si ho pada a takto. jemu a aj synovcovi už tukali nervy ale vedeli sa ovladnut až kym neprišla dcera arogantne a nezačala nas ponižovať a nadavať nam ako sa opovažujeme jej zasahovať do života čo už manžel musel isť rozdychať von a synovec to žial nezvladol a jednu jej v tom amoku strelil. dcrea hned volala sestre a už to začalo. zavolali policiu a ked im policati vysvetlili že to dieta ma len 16 rokov a za to čo sestra urobila by si zaslužila aj ona tak sa sestra ešte viac nahnevala s vzala dcreu do nemocnice s údajným otrasom mozgu. na synovca podali trestné oznámenia ake sa len dalo a kedže byvame v jednom dome bol to dosť velky problem..synovec je nam ako syn..vychavalai sme ho od malička. hned v pondelok sme šli za dcerou najprv sa snami bavila v pohode ale ked prišla sestra s chalanom tk poprosila sestričky aby nas k nej už nepúštali.čiste divadlo.tak sme si dali zavolať ošetrujuceho lekara a kedže sme žiadneho nezohnali došiel ten čo došiel a povedal že sa musí pozrieť do jej karty aby vedel ako na tom je pretože sme mu povedali že ak nam okamžite nepovie tak berieme dceru do sukromneho strediska a budeme vediet. pan sa teda otočil že ide pozriet a za 4minutry došiel že všetko je negatívne a žiaden otras mozgu nie je potvrdený pretože ani len nezvracala..zapojili do toho socialku automaticky a ked nas vypočúvali tak sa pani len čudovala a krutila hlavou. nakoniec sme sa dozvedeli že všede nas opisuje ako tyranov. dnes sme sa dozvedeli že prebehol daky sud o ktorom vôbec nevieme a na ktorom bola dcera prisudena sestre do dočasnej starostlivosti! sestra žije maximalne neuporiadany život, nema ani poriadne kde bývať a hrozia jej exekucie za cca 30tis. €. preto sme toho nazoru že su za tým z jej strany peniaze a dcere uplne vymyla mozog. dokonca neterke sa dcrea pochvalila že ide s chalanom na dovolenku do zahraničia a kedže my by sme boli zásadne proti tomu jesne že nam podkopla nohy a dala sa na sestrinu stranu pretože ta jej dovolí všetko teraz. neviem už ako dalej a čo robiť!
ešte poznámka..dcera skončila na psychiatrii a jej ošetrujucu doktor nam povedal že je sam z toho v šoku čo sa deje a že v tom dajak nema jasno pretože sú tam dajake nezrovnalosti v spravach..ale vraj všetko napiše do prepúštacej stravy tak som zvedava
preto chcem podať na sestru trestne oznámenie o tom všetkom klamstve a zavadzaní..ved toto nie je normálne!
ani sme len netušili že vôbec daky sud dnes bol!
@magamamka prepac ale neverim tomu,ze 16rocne dieta,ktore ma oboch zijucich rodicov moze byt bez vasho vedomia prisudene nejakej tretej osobe 😖 to je blbost,nevymysleli si to na vas?aj ked to uz mate teraz dost tazke 😢
" dnes sme sa dozvedeli že prebehol daky sud o ktorom vôbec nevieme a na ktorom bola dcera prisudena sestre do dočasnej starostlivosti! "
To je nejaka blbost, ne? 🙂
NIE NIE JE! manželovi volai z nemocnice vraj si mame prisť pre dake papiere lebo dcera je dočasne prisudena k nej a všetko sa odteraz bude riešit snou a potvrdila to aj pani zo socialky
@magamamka minimálne by som si to vysvetlila s tetou, ktorá jej ho dohodila(asi by som po nej jačala 😅 ), pouvažovala, prečo vlastne moja dcéra potrebuje v 16tich už o toľko staršieho partnera, keby mala 20 tak to extra neriešim a exmanžela by som poslala sa porozprávať s jej priateľom-teraz ale nemyslím že by ho mal zbiť..
To sa mi ani nezda skutocne toto.....
Ako mohol byt sud bez rodicov?
@boska79
@czechzuzanaba ja si tiež myslim že žiaden sud neprebehool, je dosť možne, že @magamamka len naťahuju a oblbuju

@magamamka co keby si napisala pekne odzaciatku a po poradi co sa stalo🙂 baby sa tu budu chytat slovicok a nakoniec z toho vznikne len zbytocne nedorozumie...nemozu ti poradit, ked nevedia o co ide 🙂