Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@miruska7979 asi by som povedala, ze ake auto sa mi paci 😀
no chlap je lovec... to hovori za vsetko.
@miruska7979 no vydis ponaucenie do buducnosti kasli na chlapov co maju zeny a deti.inac to musis mat silny zaludok ked si s nim spala pri tom vedomi ze ho doma cakaju deti a zena 🙄
@zajo79 noo too ma nenapadlo to auto 😀
@michelleuk noo on sa stale stazoval, te zena je naneho zla a tak, ze ma zivot na prd, a dceru ma dospelu a druha je uz 5cka..a ze sa rozvadza a stahuje..noo oblaznil ma a ja som uverila...citim sa jako taka handra ked ich vidim spolu, boze 😒 ako som mohla?
@miruska7979 -mas dobre ponaucenie..od zenatych ruky prec 😝 ..teraz to uz musis len hodit za hlavu a najst si niekoho slobodneho,ktory si ta bude nielen vazit,ale budes u neho aj na 1 mieste... 🙂
@miruska7979
Nie si hlupana!!! Si velmi silna, ked si sa takto rozhodla, i napriek tomu, kolko bolesti Ti to sposobilo. Vidis, aki dokazu byt niektori chlapi kruti, akoby bez srdca! Ale Teba niekde caka ten pravy 🙂 !!! A ja Ti drzim palceky!!!
@jv245 Ahoj, tak si to tu citam lebo som hladala nejake infos (uplne ine 🙂 ). Problem sposobil tvoj priatel, NIE TY, vacsinou pocuvame ake su tie milenky mrchy. Ale oni nepodvadzaju - PODVADZA MUZ. Takze vycitky (opravnene) patria muzovi a nie milenke. A patria aj vycitky od milenky. On sa ma k tomu postavit celom a riesit situaciu. Ak to nechce urobit, je to bohuzial na tebe, vyriesit si v sebe co chces a co a ako budes robit. Drzim palce aby si sa aj s babom mala fajn.
@michelleuk ten silny zaludok musel mat ten chlap a nie miruska7979. ON podvadzal svoju zenu a JEHO cakali jeho deti. On ma zodpovednost voci svojej rodine. Damy ked prestaneme tahat milenky do nasho problemu s partnerom, vsetko sa bude javit jasnejsie - v podstate nie je dolezite kto je ta milenka/y (odpustite milenky), problem ma nas partner resp. mame problem v nasom vzajomnom vztahu. Takze nech ten problem aj TEN CHLAP RIESI! On musi "bojovat", a to sa aj bude musiet rozhodnut o koho vlastne chce bojovat. Naozaj si myslim ze toto je problem a zodpovednost chlapa (resp. toho kto si paralelny vztah nasiel).
ahojte, podelim sa aj ja s mojim zazitkom...pred tyzdnom som zistila, ze ,,môj chlap,, s ktorym som vyse roka, je zenaty a ma dve deti...dokonca sme zacali spolu chodit v case, ked sa mu to druhe narodilo...mne tvrdil ze je slobodny, bez zavazkov, dokonca predo mnou vystupoval pod falosnym priezviskom...k nim domov ma nechcel zobrat preto, ze jeho mame udajne vadi, ze som od neho starsia /o 4 roky/ ze mu kvoli tomu robi peklo a nechce ma ani spoznat...tak isto aj jeho sestra...mozno vam je divne, ze som si nic nevsimla, ale my sme spolu normalne fungovali ako par, neskryval sa so mnou, zoznamil ma so svojimi kolegami, ked som s nim raz bola v sluzbe /je z ineho mesta ako ja, tam byva aj robi/ tak isto s par kamaratmi..chodili sme spolu na vikendy, na chaty, na rodinne oslavy, v podstate uz u mna byval...snazili sme sa o dieta /on velmi chcel/ na jar sme mali zacat stavat dom...v leto bola spolocna dovolenka, v zime sme planovali dalsiu...zacalo sa hovorit o svadbe...lubil ma, rozumeli sme si, bol na mna neskutocne dobry, mily, pozorny..az mi to bolo divne ze taky dokonaly chlap este existuje....az prisiel jeden vecer /on mal udajne nocnu/ a ja som sa nejako viac hrabala na fb...ani neviem akou nahodou /asi ten zhora ma viedol/ som nadabila na fotku jeho sestry, ktoru som poznala z fotiek...bolo mi divne ze ma ine priezvisko ako on, tak som sa ho opytala..najskôr boli zatlkance, ale nakoniec vysiel s pravdou von...po zisteni skutocneho meno nebol problem najst jeho zenu a to co som prezivala po tom, ako sa na mna vyvalilo to mnozstvo fotiek, ktore dava na net, to nezelam nikomu...krasna, stastna rodinka...mna sa este snazil oblalamutit, ze so zenou si nerozumeju, ze nekomunikuju, no ale to co som videla na fotkach tomu nenaznacovalo ani nahodou..fungoval naraz s nami obidvomi...je to vsetko ako zly sen, stale neviem pochopit ako mu to takto dlho prechadzalo a co tym sledoval a kam to az chcel dotiahnut..vsak my sme uz mali ist dat robit plany na dom, fakt som to zistila v poslednej chvili...od toho vecera sa odmlcal, viac sa neozval...hra mrtveho chrobaka a tesi sa, ze mu to celkom lahko preslo...rozmyslam, ze to poviem jeho zene, nechcem jej ublizit ani rozbit rodinu, ale nedovolim aby to tomu hajzlovi preslo len tak, nech vie co ma doma...je to strasne tazke pre mna pochopit, prijat a vyrovnat sa s tym, ale snad sa mi to raz podari...aj ked verit niekomu uz asi nebudem nikdy....
@cyra hmmmm prvý krát v živote ma nič nenapadá.....asi by som to ja,ako manželka,nechcela zistiť,ale na druhú stranu,po tebe príde zase iná náhrada,takže je len otázka dokedy mu to takto bude prechádzať ?
Inak poznám jeden prípad (neviem ako to dopadlo s jeho ženou)ale moja známa tiež toto isté zistila,je to už veľa rokov dozadu,len z ich vzťahu sa vykľul chlapček (teraz už dospelý muž).....
@cyra tak "ten hore" ta ma urcite rad. Je lepsie, ze si to zistila teraz ako keby si to zistila neskoro (postaveny dom, dieta). Bud rada, ze je to tak, mas sancu zacat novy zivot. Az sa mi nechce verit, ze rok takto moze niekto fungovat. Bez naznaku, ze ten druhy zije dvojaky zivot. Ja by som to jeho zene nepovedala, jenoducho by som sa bala zodpovednosti za to, ze som ja rozbila rodinu. Ale to je len moj nazor a moj postoj.
ja nechcem byt rozbijacka rodin, tu si rozbil sam, kedykolvek pocas toho roka to mohlo prasknut, nase mesta nie su od seba daleko, 30 km, mohol nas hocickto hocikde zbadat, on sa so mnou velmi rad ukazoval v spolocnosti, my sme fakt chodili uplne vsade, za rucicky, v objati...keby tak viem o co mu islo, dokedy to chcel takto tahat...este by som to chapala zo zaciatku, ked sme sa spoznali, jeho zena bola dva mesiace pred porodom, tak chlapcovi sa zaziadal bocak...lenze po vianociach to nabralo dost rychly spad, zacal s tym dietatom, domom, drahe darceky, vikendy v tatrach, ja som mala pocit, ze by mi modre z neba zniesol..ked som bola chora, staral sa o mna, vozil po lekaroch...fakt uzasny chlap..akurat notoricky klamar...mna v prvom momente napadlo, ze asi musi byt chory, lebo normalny clovek nedokaze takto fungovat rok v maximalnej pohode a usmevom na perach...ale bol iba poriadna prespekulovana svina...a zvlast teraz, ked sa uplne odmlcal, dokonca ani na sms co s vecami, ziadna reakcia...preto mi z toho vychadza, ze on sa vlastne vytesuje, ako to dobre dopadlo...nikto na nic neprisiel a on si môze dalej v pohode existovat so svojou rodinou...asi budete viacere toho nazoru, ze nepovedat to jeho zene, ale ja to nedokazem nechat aby mu to takto preslo bez nasledkov..mne znicil zivot, ublizil mi tak, ze mam problem fungovat a jemu sa nic nestane...ale dakujem vam kocky za nazory, velmi mi pomaha, ze som to sem dala, pomaha mi aspon trochu ked o tom môzem pokecat s nezainteresovanymi osobami
@cyra Hmm, smutne. Ale je nezamestnany, ze stihal obe? Ako mohol fungovat s oboma? travil s tebou vikendy a co zena? Tej povedal, ze je v praci. Mylsis si, ze ma stastnu rodinu? Moze byt v takomto pripade stastna rodinka? Planovali ste dieta. Preco ho chcel? Ved pre zenateho chlapa je to pritaz. Je kopa otazok.
Jeho zena urcite stastna nieje. Urcite trpi, tak ako aj ty.
Takyto chlap si zasluzi kopanec medzi nohy - jeden od teba, jeden od manzelky.
@miruska7979 nevycitaj si nic. Nebola by si ty,bol by niekto iny. On je chrapun.
@cyra normalne mi zimomriavky naskocili, ked som to citala...nezavidim ti, musi to byt pre teba strasne tazke...ale ja osobne si myslim, ze by si to s jeho manzelkou riesit nemusela...on je ta svina co ti ublizil, a silno pochybujem, ze jeho zena netusila, ze sa nieco deje...ja by som jej neublizovala...a jemu, cokolvek sa stane aj tak neublizis, lebo je to chrapun. skor je mi divne, ze aj jeho kolegovia nespomenuli jeho prave meno, ze si sa skor o tom nedozvedela...fuuu, tak takuto facku od zivota...drzim palce
na to som pripravena, ze ktovie co jej narozprava, ked sa to ona dozvie..tak ako dokazal presvedcivo klamat mne, tak bude klamat aj ju...nezamestnany nie je, robi na policii, takze vzdy sa dalo vyhovorit na sluzbu...ale aj tak so mnou travil vela casu, nechapem co hovoril jej.....a ci je stastna? chodi aj ona na tuto stranku, je dost aktivna, tri dni som citala jej prispevky, snazila som sa urobit si na nu nazor...vôbec nevyzera ako frustrovana zena, ktoru muz zanedbava...dokonca na fotkach z krstu syna, ktore tu ma, vyzeraju ako hrdlicky, on ju krmi tortickou, ona sa zamilovane usmieva...ju maju jeho kamarati a kolegovia, ktori o mne vedeli, za sprostu kravu a mna za k...u...pred nimi bol samec, vsak stihat dve zenske, borec....ja som normalne zvazovala udat ho, za to falosne priezvisko a falosny preukaz, ale pri tychto ludoch nikdy clovek nevie coho su schopni...pravidlo, ze ticha voda brehy myje sa v tomto pripade potvrdila na 100%....
@cyra ja by som to jeho zene povedala. neublizis jej predsa ty, ublizoval jej cele mesiace on....a moznoze nie si prva.
myslim si, ze ona aj tak nieco tusi.... ked mu odpusti, bude davat na neho vacsi pozor. tym ze nikomu nic nepovies, pomahas len jeho klamstvu, on by z toho vsetkeho vysiel najlepsie.
ved prave, ze v prvom rade teraz myslim na seba...cely zivot som brala na niekoho ohlady, uz ma to fakt nebavi..na mna ich tiez nikto neberie...a ked bude kazda, ktorej sa taketo nieco stane cusat, tym len dovoli takymto hajzlom robit to co robia dalej...mozno som teraz prilis ubolena a nestastna, ale viem, ze ked to necham tak a budem sa tvarit, ze sa vlastne nic nestalo, budem trpiet ako zviera...preto som to neurobila hned, ako som sa to dozvedela, chcela som si nechat cas, aby som to mohla zvazit s triezvou hlavou..ale tu asi tak lahko mat nebudem, po tomto co som prezila...mozno keby som tento moj pribeh tu citala, a netykal by sa ma, tiez by som reagovala podobne ako vy....ale ine je citat a ine prezit...ale dakujem vam aj tak za nazory a prispevky...
uprimne ja by som dala podnet na inspekciu min. vnutra za zneuzitie pravomoci... ze mal ten falosny doklad a jeho zene by som to povedala... ano isto ta bude spociatku nenavidiet ale pravda je to jedine co jej pomoze...
@maznacik007 absolútne súhlasím. Je to podvodník najhrubšieho zrna (ak je naozaj pravda ako si to tu opísala). Ozaj a akým činom si prišla k tej fotke sestry na facebooku? Veď toľko je tam ľudí, a hlavne keď si nevedela priezvisko. Vieš, podozrivé je to, že si sa len teraz zaregistrovala a hneď takéto čosi ako z filmu. Dúfam, že si z nás nerobíš srandu
@maznacik007 ten súhlas bol Tebe a zvyšok príspevku bol samozrejme pre @cyra
@maggie2 v pohode.... aj ja suhlasim s tebou....
ano, zaregistrovala som sa iba dnes...iba kvôli tomu, ze som to musela dat zo seba von a tu je taka tema...a robit si srandu z takychto veci, to by bola silna kava.....ako som sa dostala k fotke jeho sestry? on mi ukazal fotky vsetkych clenov jeho rodiny, mama, oco, brat, segra, mal ich v mobile...a raz som bola na fb a on ze ukazem ti segrinho frajera...nechapem dodnes, ze preco to urobil, naco mi to ukazoval...tak ja som si obcas na neho klikla, lebo tam pridaval aj fotky ich maleho syna, tak som proste bola zvedava....no a tak som sa dostala k jeho segre...napadlo ma uz aj take, ze mozno uz aj chcel, aby som na to prisla, lebo uz islo ozaj do tuheho, co sa stavby domu tyka.....uz sme mali vybane kopanie vodovodnej pripojky, stihla som to naozaj v poslednej chvili zrusit....a mas pravdu meggie2, je to ako z filmu...neverim tomu ja, neveri tomu moja rodina, neveria tomu moje kamosky...a keby to nezazijem na vlastnej kozi, tak by som mala tomu asi tiez problem uverit, ze sa taketo nieco môze stat...

Napisem ja moj pribeh,som milenka, teda bola som jedneho chlapa ktory ma 2 deti doma..s pociatku som nechcela, ani pocut, ze by som si snim nieco mala zacat, tolko ma nehovaral, lakal, kupoval rozne pozornosti, ked som povedala, ze mam rada jahody za hodinu som mala pri dverach misku jahod, ked som povedala, ze mam rada samapanske, na druhy den som mala pri dverach karton sampanskeho, tak ma lakal, az som podlahla a neodolala, vravel, ze sa rozvadza, ze ho zena tyra, ze mu robi zo zivota peklo, sprosta naletela som, mu, lebo ked som sa bola nedavno kupat s kamaratkami na kupalisku, tak ked som ho tam zbadala ako sa drzi zo svojou zenou za ruky a ako sa bozkavaju a laskaju, som skoro odpadla..klamar jeden.ja hlupana som mu naletela.bolelo ma to...a este ma to aj boli.. ☹ pytam sa sama seba, ze preco?preco toto muzi robia? 😨