Podvedené manželky a milenky
Začala som túto tému a dúfam že v nej nezostanem sama...Ak sú medzi vami také ktoré sa snažia nejako zabudnúť ,odpustiť vyrovnať sa s neverou partnera ..sem sa. 🙂 🙂 Alebo možno uvažujete nad rozvodom ale čosi ich pri tom svojom manželovi stále drží ...a neviete ako ďalej sem sa 🙂 🙂
Tiež ak ste milenkou...nebojte sa prísť medzi nás chcem poznať aj druhý pohlad na neveru ako ten svoj.
Nechcem nikoho súdiť ..veď ako sa hovorí nikdy nehovor nikdy 😝 😝 😝
@bodka70 ja sa takym niecim nezaoberam, lebo ak by k tomu doslo, tak tomu nezabranim. Ja si sama seba vazim a ak by sa rozhodol pre inu, no nech sa páči, dvere su otvorene. Ale nastastie mam vedla seba niekoho, kto nema za potreby nieco taketo skusat, lebo vie, ze by si nepolepšil 🙂
@irriss ja na behanie nie som...nevladzem a potom ma to nemotivuje 🙂. ale na nejake cvicenie by som sa dala. Dojdi 😵
😕 a ten chlap je aký ?
@eaka praveze to si nemyslim...obaja maju na vztahu,ci funguje,alebo nie,rovnaku zasluhu...obaja maju rovnaku zasluhu na nevere...az teda na chlapov,ktori su prosto svine a musia si pichnut inde,aby si nieco dokazali a este sa s tym aj chvalili...
...vo vztahu ani nejde az tak o to,ci sa zena alebo muz o seba staraju,ci pribrali alebo nie,ako pisu baby,ale ci v tom vztahu zleniveli celkovo...prestali na nom pracovat,zacali sa k sebe spravat ako k samozrejmosti... 😒
@savanahhh už som to tu písala a s týmto proste nesúhlasím.. súhlasím s tvrdením, že obaja partneri majú vinu na rozpade či nefungovaní vzťahu.. na nevere má vinu charakter neverného jednotlivca...
netvrdím, že kto raz podvenie, je bezcharakterný odpad na veky vekov... človek sa s vekom mení a dozrieva, a to je kľúčové slovo.. "dozrieva"... nezrelý ešte vyvádzajú hlúposti... zrelý by už mal chápať, ako sa veci majú.... ak so mnou nie je vo vzťahu spokojný, nech vzťah ukončí a je sám a následne stretne ďalšiu partnerku... hľadať si milenku počas trvania vzťahu, v ktorom nie je do rôznej miery spokojný, je hnus... z oboch strán...
a je tiež rozdiel zlyhať jednorazovo a následne si to vyčítať a trápiť sa tým... a mať paralelný vzťah a ešte sa snažiť si ho nejak ospravedlniť a aj jednu aj druhú odrbávať kalerábmi..
@eri28 životné príbehy sú rôzne, a nikdy neviem ako dopadneme, dôležité je si stanoviť naše priority. Lebo všetko zlé sa nám vráti. Ak nie teraz, tak neskôr.
Babenky, citala som vas niekolko stranok...stale tu rezonuje jedno. Na vine je ta zena ktora toho nestastnika od rodiny odlaka. Nemate pocit ze tych muzov a synov a dcery vychovavate k nezodpovednosti muza? Ako sa vase matky stavali k nevere? Tiez bola na vine ta mrcha? Ale muzicek za nic chudacik nemohol? Nechcem mudrovat, poucovat, ani nic podobne. Ale to ako je vzdy na vine ta zena, je troska zarazajuce. Vase deti nie su hluche a emocie z hadok im neujdu, aj ked nepocuju kazde slovo. Ale zostava vo vasich synoch vedomie, ze muz nieco spravi, ale zodpovednost nenesie. Na vine su ti druhi. A vase dcery to pocuju tiez. Na vine nie su muzi. A tak to ide generacie a generacie. A este by som odporucila nikdy nehovor nikdy. Zazila som na vlastnej kozi a bola som velmi prekvapena co sa moze stat, ako naschval presne to, co som sa zapovedala ze mne sa nestane. Akoby ma niekto pocul, videl a naschval presne do tej situacie som sa dostala
@sissmiss
Suhlasim s tebou vo vztahu je na vine ako pises vzdy ten druhy 😉 .
Ved rano ides do kupelne pozries sa do zrkadla a ked tam mas vyrazku, netlacis si ju na sebe, vytlacas ju v obraze co vidis v zrkadle. Aj ty to tak robis? 😀
Tak je to aj v rodinach, preto vztahy funguju ako funguju. 🤐 🤐 🤐
@abriela mňa desí to vychovávanie manžela. A tiež som to robila, tiež som takého mala. Takže nepíšem len tak, týka sa to aj mňa. Tiež som ho ospravedlňovala, vždy som verila ze to ti druhí ho zlákali....vychovávala som...až som nakoniec prišla na to, že jemu to vyhovuje, on za nič nie je zodpovedný, došlo to až tak ďaleko, že ak bol prúser, tak na vine som bola ja. Tak mi treba. Ale poučila som sa.
@abriela to pride. Ja som sa kolko naplakala, penazi napoziciavala, rady davala...a stale som bola zla, na vine, vsetkemu. Pil, bola som na vine, krachoval, bola som na vine. Spravil opak toho co som mu ak ma poziadal poradila, a prisiel o peniaze, bola som na vine... Tak velmi som sa snazila mu vyhoviet, ze som uz nikde nechodila, len mu pomahala riesit jeho problemy...aj tak som bola stale na vine. A ked sa mi konecnce otvorili oci, tak som si zacala zariadovat zivot po svojom...a zase som bola na vine. Stale sa snazil vzbudit pocit viny...a ja som sa stale viac a viac snazila, aby som sa vinna necitila...muselo prist vela narazov aby mi doslo, ze on ma len vyuziva, a ze mu to velmi vyhovuje taky stav...nahuci na mna, povyhraza sa, ja sa zapriem a makam este viac, on mi vynada pred zamestnancami do kuri.v, ja si sice poplacem, ale nabuduce sa snazim viac aby nemal dovod sa hnevat...zacarovany kruh....ked som ho konecne nechala, zacalo mi pomalicky postupne dochadzat co som zo sebou nechala robit. Dnes ked sa musime stretnut len zasnem, s kym som to zila.... Ale vydrzala som to dlhe roky....dobra lekcia. Takze aj ked pises ze zatial si sa nepoucila, vzdy je sanca.
@sissmiss ale nie, ako prvy je na vine samozrejme chlap. On je ten hajzlik, ktoremu nedochadza a nevazi si co ma doma. Niektorym sa nevera pritrafi jednorazovo a poucia sa z nej, niektorí ju cielene vyhladavaju. To, čo sme sa tu rozpisali, bola prirodzena reakcia zien, ked sa milenka hrdi, ako otehotnela so zenatym chlapom a cielene rozbija rodinu.. Mam tiez za sebou jedno manzelstvo, v ktorom sme riesili neveru. Ja som sa nad to nepovzniesla, niektore zeny to dokazu, tak preco nedat manzelstvu este sancu? Ale nemozem sa stotoznit s nazormi zien, ktore si stavaju vlastne stastie na nestasti druheho..

@bodka70
ahojky!
jeste v praci? 😉
no spravne..dalsi kamoska je tu...ty mi Tveho take nepujcis? 😀 😀 😀