Podvod na bazoši
Ahojte chcela by som Vas aspon takto upozornit na podvodnicku na ktoru som natrafila nedavno predavala cestovnu postielku kedze slo o 25 e n.a. policii nevedia s tym nic urobit peniaze dostala na ucet
SK6202000000001353700373 aspon takto cislo uctu ostatne ma vsetko falosne pripadne akby sa niekto nasiel kto posielaltiez na tento ucet nech pise. . .
Ahojte ja by som chcela každého upozorniť na podvodníka, ktorý na internete predáva tovar s reálnymi fotografiami. V mojom prípade išlo o kávovar, kým som sa informovala bol veľmi ústretový a pravidelne komunikoval. Len čo som zaslala peniaze, už odpovedal menej až nakoniec vôbec. Samozrejme tovar už kupujúcim mne nedorazil. Pán sa volá Róbert Macák z Kmeťová. Číslo účtu na ktorý som mu zasielala peniaze je SK73 8330 0000 0025 0124 2234, pričom mi banka potvrdila, že je to jeho účet. Mňa tento 30 ročný človek okradol o 47€. Chcem Vás týmto varovať, aby ste nepochodili rovnako. Dajka
Ja posielam vopred len poštovné!!!!!!! Trh robia kupujúce nezabudnite 😉 najdete tu miliony inzeratov.Keď najdem nieco co sa mi paci, ale predavajuca chce vsetky peniaze vopred, tak idem dalej a najdem to u druhej .Také jednoduché 🙂
@dajka7 Treba na neho podať trestné oznámenie, ktovie koľkých už takto oklamal.
Treba podať trestné ozn. aj keby to bola iba smiešna suma. Keď každá pôjde podať, zozbiera sa celková suma škody a až presiahne 250E začne sa konanie. Takže netreba to nechať tak a pekne ísť. Podľa čísla účtu si aj sama yistíte cez banku presnú adresu
Áno, adresu už mám od banky a trestné oznámenie som tiež podala.
@dajka7 máte adresu ?
Adresa je Róbert Macák, Kmeťovo 293, Kmeťovo 941 62.
Ahojte,oni ešte stále funguju stym istym spôsobom. 14.feb.2018 som jej poslala peniaze na úcet 25€ za cestovnu postielku,druhá pani tak isto zaplatila 25€ za tu istu cestovnu postielku 24.februára. Hnusná podvodnicka . Mala inzerat na bazoši s menom Marcela Kissová. Emailová adresa : Marcelakissova85@gmail.com.
ja verím takým, ktorí majú napísané, že prevzatie osobne alebo poštou - pretože ak sa chcú stretnúť aj osobne, tak ten tovar aj reálne majú 🙂 neverím takým, ktorí majú nejakú zabudnutú dedinu kam si reálne pre tovar nikto nepríde a každý preferuje poštou, čo je tým podvodníkom aj zrejmé...
@adka0830 presne tak isto na tento inzerát s týmto menom som tiež poslala jej 25€ za cestovnú postieľku
@dajka7 a keď mame adresu čo spravíme baby ?
ale dajka7 predsa poslala peniaze inému podvodníkovi. Píše že jeho č.účtu je - SK73 8330 0000 0025 0124 2234. My sme predsa posielali peniaze na č.účtu - SK6202000000001353700373.
spočítala som že na č. účtu SK6202000000001353700373 sme poslali spolu 191,20€, nie je to teda 250€ aby sa s tým polícia zaoberala a navyše nevieme ani jeho meno.
Riešila som rovnakú vec. Požiadajte administratorov bazosu, aby vám pomohli. Poskytnú vám mailove adresy ľudí, ktorí cez portál bazos na inzerát reagovali. Môžu to urobiť, neporusuju tým nijaké predpisy. Oslovte všetkých tých ľudí. Uvidíte, koľki sa ozvú. Podajte spolocne alebo aj jednotlivo trestné oznámenie. Aj jednotlivé oznamenia by mali policajti spojiť a vysetrovat ako jeden prípad. Preverte si to. Aj keď jednotlivo nejde o velke sumy, su to vaše peniaze, nenechajte to tak. Stopnete okrádanie ďalších a ďalších... Držím palce.
Ahojte ja som platila za kávovar a tú adresu a meno mám z banky, keďže som si cez banku vymahala vrátenie peňazí. Cez administrátorov na bazosi mi bolo poskytnuté telefonne cislo, inak bolo všetko vymyslené, čo tam chalan začal😢
@katkaaktak ja som x krát písala na bazos,aby mi poskytli údaje,no vždy mi odpísali,aby som sa obrátila na políciu
@swwan Ja sa veľmi ospravedlňujem, bolo to pred pár rokmi, nepamätala som si to presne. Pozerám históriu mailov a bolo to tak, ze ja som napísala mail pre potencialnych spoluokradnutych s kontaktom na seba a administrátori im ho preposlali (teda nedali mi oni kontakty, ale preposlali moj mail vsetkym, ktori reagovali na rovnaky inzerat).
@katkaaktak neviem,naco potom pýtajú tel.číslo pre overenie
Na facebooku,už su 2 mamičky ktorych tak isto oklamala ako mna,platili za cestovnu postielku na ten isty úcet,mohli by sme spojit na facebooku aby sme vedeli spočitať sumu,že kolko penazi takto nazbierala a tak isť na policiu. Mali by sme niečo spraviť,spolu mozno ze by sme nieco dokázali. Ja som aj rozmyslala aj nad tym že si to nejako dať do medie. Už viac krát zaoberali s takym pripadmi aj v televizie.
Ja už sama neviem,ja som objednala od Marcela Kissovej,ale podla toho čo som tu čitala vždy použiva iné meno.
Podľa banky je to muž, teda podľa účtu na ktorý išli peniaze a na FB som na neho tiež upozornila no neviem v tom až tak chodiť, asi treba vytvoriť nejakú skupinu.
Máte niektora na neho najnovšiu emailovu adresu? Ja mam z decembra,no tú už určite nepoužíva. Alebo viete,či niečo aktuálne predáva?
Ak viete že ako sa volá na FB,tak prosim Vás napíste.
Na začiatku fóra je jeho meno no neviem s istotou na FB, nakoľko je tam viac menovcov.

@mlil77 inak ta ženská ma nick tu na MK officemamina.... Ak niekto poznáte že ju pozdravujem a už aj ten inzerát zmazané co mi neprišiel a zaplatila som, dajte si na ňu pozor