Podvod na bazoši
Ahojte chcela by som Vas aspon takto upozornit na podvodnicku na ktoru som natrafila nedavno predavala cestovnu postielku kedze slo o 25 e n.a. policii nevedia s tym nic urobit peniaze dostala na ucet
SK6202000000001353700373 aspon takto cislo uctu ostatne ma vsetko falosne pripadne akby sa niekto nasiel kto posielaltiez na tento ucet nech pise. . .
Ahojte takže založila som skupinu na fb s nazvom jeho/jej čislo účtu.. prosim tie ktore boli okradnute týmto čislom uctu, nech sa prihlasia😉 SK6202000000001353700373
@weronickaxx mne to nechce nájsť
Zmenila som nazov na podvod na bazosi, aby sa dala lahsie hladat. Skuste, nemal by byt problem sa prihlasit
@weronickaxx ani to...,nic mi nenájde
@weronickaxx áno ste tam zarátaná. Sú tam všetky tie, ktoré písali od začiatku - do dátumu, keď som to spočítala
to je do 8.marca
Oki no neviem kde mi nastala chyba, pozerala som aj v nastaveniach a všetko mám verejne. Skuste niekto teda založit, prosim
@weronickaxx ako sa volas na fc? Alebo mi skús poslať pozvánku🙂
Na fc som Janko Alenka (fotka v takých ružových šatách)
Ahojte, som zhrozena z toho ako sa moze dlhodobo darit takymto podvodnikom. Podla mna v tom vedia velmi dobre chodit. Nastastie, ja zatial takuto skusenost nemam, ale pisem preto, ze nedavno som citala podobnu temu na modrejstreche. Tam sa vsak jednalo o zalohy za okna vo vyske cca 500eur od kazdeho zakaznika. Bol to chlap, ktory aj osobne prisiel domov, nasluboval hory-doly, zobral zalohu a viac ho nebolo. Ludia podavali trestne oznamenia a nic, chlap funguje uz niekolko rokov dalej. Teraz naposledy sa vsak pripadu ujala advokatka, ktorej rodicia mu tiez naleteli a spisovala zoznam oklamanych, s tym, ze podaju hromadne trestne oznamenie, inak s tym vraj nepohnu. Tak len tolko som chcela poradit, ze asi musite podat hromadne trestne oznamenie. Drzim palce!!!
Ani MNE NEUKAZUJE tu skupinu na FB
Neviem ci to pomoze, ale moj posledny nakup na bazosi skoncil trestnym oznamenim... urcite to nie je tato ista “podvodnicka”, ale v mojom pripade to zaslo este dalej: suma 390 eur; a zlodej navyse ukradol identitu podnikatela z Martina. Za styri roky ziaden posun... A vraj su teraz sikovnejsi: ak je to suma pod 190 eur myslim, tak to nie je trestny cin, takze sa s tym policia ani zaoberat nebude 😬 inak super navod na to ako “zarabat” na slovensku...
@weronickaxx taka podobna skupina na fb už je niečo ako podvod bazoš menom Lukáš Mellen
Ak by bol niekto oklamani ním....
@weronickaxx pošli nám link ako ho poslala nika2212
@weronickaxx poslala som žiadosť,tak dievčatá,klikajte na odkaz,čo poslala weronickaxx😉
SK6531000000003230335301 u mna bol podvod na tomto ucte zaplatila som bundicku a odvtedy nic, dufam niekomu pomozem
Zienky, ked takto citam tie smiesne sumicky az mi do placu ide..... ja som si chcela kupit telefon, naskrabala som nanho horko tazko keďže som slobodna matka a poslala som 250€ na ucet v m bank mail mal dotycny marcelvisnovsky@gmail.com ..... a nemam ani peniaze ani telefón ..... a ani uz mat nebudem. Posledny krat som bola na bazosi a to prisaham.
@luckaxy ty mozes podat trestne oznamenie
@veronikastrickova nemozem. Klasifikovane ako trestny cin je az nad 266€ .... dotycny vedel co robi. :(
@luckaxy ale ako vies, ze neni na dotycneho uz podane? Urcite by som sla
@luckaxy tu ma dalši inzerat https://mobil.bazos.sk/inzerat/83875625/Apple-i...
Zaujimave ze uz tam ma napisane ze osobny odber hajzel jeden ale zase ma ine meno :D to je dement !!

@jjaannaa24 aj mna ste tam zaratali s 50€??