Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.
tá postieľka dorazila aj mňa ☹ My sme takú mali ako decká a syn v nej spával u našich, ale mal ju s hniezdom a tie hračky, bože chúďatko.
uz sa s nimi nezahra... jezis, musim asi vypnut, lebo zas nezaspim do rana.... 😢 😢 😢
no bež, mne najmenší ešte nespí,lebo vstal pre ôsmou, takže mám nočnú 😵
dobru noc 😔 😢 😢 😢
Ja ešte počkám, nemožem spať 😢 😢 😢 😢 😢
@atrami co myslis, preco som este stale tu...? ☹ ☹ prve noci boli najhorsie... to som vkuse plakala, ze kde je... malicka... ako sa musi bat.. . teraz uz viem, ze to pre nu zjavne skoncilo este v pondelok vecer. ale aj keby to bolo len 0.0001%, stale dufam... ako som pisala... v zazrak :-/
@atrami ja som si tak hovorila, ze ju najdu do 3 dni zivu, ak nie, este budem dufat do 5 dni (to este v tej verzii, ze sa stratila), ale teraz... myslim, ze ak ju neboziatko najdu, policia pritlaci na mater a uz to pojde.... s inymi si poradili, s takouto sockou to zvladnu... 😖 😖 😖
mladu zas musia vsetky zvery, co ma v postielke vybozkavat... 2 medvede, zajac, macka, opica, babika... a nakoniec ja...a potom este ocko musi ajik doniest... to ma taky ritual 😝 zabka mala
Ja asi nocujem v obývačke a čakám. MM s prostredným v spálni, najstarší na dolnej posteli 😀
Tak ráno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ok... dobru...
Tak baby , mala sa uz pred chvilou nasla :(( Asi 1,5km od hlohovca, na brehu rieky Vah... Od rana bola znizena hladina Vahu, kvoli patraniu az tak, ze presvitalo dno, potom som si vsimla ze hladina uz je zvysena tak som hned vedela, ktora bije http://krimi.cas.sk/clanok/171971/nasli-telo-ne... 😔 😔
...ubohe dievcatko. nech odpociva v pokoji 😔 dufam, ze jej mater dostane nejaky trest.
preboha 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢
😢 😢 😢 😢 sladne snicky 😔 😔
😢 ☹ tiez som hned rano bezala k Pc ubohe dievcatko ale aspon sa naslo telicko a bude pochovane nech odpociva v pokoji anjelik jeden a mater sterilizovat ved uz opustila jedno dieta,o druhe sa nestarala taka nema co mat deti!!
boze a dalsie dietatko mrtve 😢 ☹ ☹ co sa to deje..uf to bude den.
😢 😔 nech odpocivaju v pokoji,dalsie slova su zbytocne
matka nech zhnije za ziva

@atrami ano, videla som to 😠 😠 a ta postielka, v ktorej ta malicka spavala...?! ako v nemocnici... ale iste ju radsej vidiet zivu v takej postielke ako tam, kde je... chuda... ja uz nevladzem tie clanky pozerat, pretoze ked vidim jej fotku, zas a zas zacinam plakat... vcera som si musela dat tbl. na upokojenie 😔