Pomôžte: Hľadá sa trojročná Simonka.
no ,toho teda urobili.. 😝
takých prípadov je veľa, pokiaľ sa nestane tragédia, nič neurobia 😒
a potom je už aj tak neskoro 😒
@monkula a to nie je jediny pripad z mojho okolia. osobne poznam babu, ktorej som sa starala o deti, pretoze ona toho nebola schopna. napila sa, nafetovala, neraz ju brala sanitka... nahlasila som ju na socialku. normalne oficialne. a vysledok??? "prebehlo setrenie, nic sa nezistilo!!!!!" staci????
a to sa môže aj anonymne?
možeš aj anonymne, lenže im sa ukazuje tvoje číslo!
Ja som tiež taká bonzáčka 😀
je to trochu mimo, ale u nás je malé ihrisko, ktoré dal urobiť jeden obecný podnikateľ. Prišli tam také veľké kofy a aj dcérenka toho podnikateľa, robili bordel, ničili kolotoč, hovorím mužovi, natoč ich na mobil. On sa rehotal, že vyzerá ako úchyl. Na druhý deň prišiel podnikatelík, že moje deti zničili ihrisko, lebo jeho dcéra to videla. Keď som mu pustila video, skoro ho prekotilo 😀
....a ohladom Simonky nič nove? 😨 😨
Mne tí jej rodičia prídu zvláštny, fakt nechápem, že ju nehľadajú, namiesto toho vysedávajú v krčme.
Chápem, že niektorí ľudia si radi vypijú, pritom majú malé deti a neuvedomujú si rizika, čo sa dieťaťu môže stať, ak budú opitý.
Ale nechápem to, že ju nehľadajú, lebo to, že si radi vypijú automaticky neznamená, že svoje dieťa aj nemajú radi.
Príde tak ako by tým rodičom na tom dieťati vôbec nezáležalo 😒
Alebo prípadne vedia, čo sa s ňou stalo.
Koľkokrát aj v noviných ukazovali, že cigáňom sa z ich nezodpovednosti stratilo dieťa, ale vždy ho rodičia hľadali a boli z toho psychicky na dne.
Ale tu mi to príde tak, ako by ich to vôbec nezaujímalo.
Ahojte...
Mater vraj podla najnovsich info na www.cas.sk uviedla, ze malicka spadla do Vahu...
@penelope2066 , bože ☹ 😢 ☹ 😢 Je zaujímavé, že sa už priznáva. Mne to pripomína hru .
najnovsie info z hc...ze sa priznala ze ju tam hodila... neviem co je natom pravdy....
http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/po-simonke-3-pa... aj tu to je napisane ze vraj sa priznala no policia informaciu nepotvrdila ani nevyvatila http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/po-simonke-3-pa...
ahojte, normalne som na zaciatku sucitila s rodicmi, ze im ju asi ukradli, ze malinku niekam predali do otroctva alebo co, ale vyzera to tak, ze rodicia nieco skryvaju, a tiez si myslim, ze kazdy normalny rodic by hladal dnom nocou svoje dieta a nesedel doma a nevyplakaval do medii 😠 je mi jej hrozne luto, co musela s nimi zazivat, tiez sa mi to nezda, ze ju este nenasli, keby sa len stratila a bola este nazive, si myslim, ze by ju uz nasli ☹ stale cakam, ci nieco nove nenapisu, ale tiez si myslim, ze cim dlhsie to trva, tym mensia nadej ☹ preco taketo matky maju deti
na teletexte Markízy- Matka Simonky sa údajne priznala, že ju hodila do Váhu. Polícia informáciu nepotvrdila, ale ani nevylúčila. Pripravujú podrobnosti.
..... a včera bolo v správach, že malá sa hrala na ihrisku a matka stratila vedomie,a ked sa prebrala , malej nebolo. mna tento prípad už nezaujíma... nakoniec sa prihlásia ešte vydierači, a budú pýtať za malú výkupné.
uvidime, co bude vecer v spravach
od začiatku som mala tušenie že matka sa maličkej zbavila 😔 z očí jej to sršalo. alkoholička pomätená 😠 ,
ale ešte stále verím že to predsa len nebude pravda a nájdu ju živú.
pamätáte na tú matku čo dvojičky zamrazila v mrazničke? tú tuším ani neodsúdili, dali jej psycho posudok a hotovo. 😠
tá malá Maddy čo bolo pred rokom v telke to ako skončilo? malú tiež nenašli?

@zuzanocka to je strašné..
a aký bol Dˇaľší postup policajtov?