icon

Požičali by ste byt?

12. júl 2022

Ahojte,
odchadzame na dovolenku a svagor chce pozicat nas byt, aby tu s rodinou mohli prespat dve noci a cez den si robit vylety v okoli.
Nas byt je dvojizbovy, oni by prisli siesti.
Pozicali by ste?

bluka2
14. júl 2022

@abbey1 na Airbnb väčšinou majú upratovanie nauctovanu ako samostatnu položku (t.j. aj tak dôjde upratovačka, či upraces či nie)....

lenkami3891
14. júl 2022

ja som takto ubytovala svoju mamu, nie na jej ziadost ale na moju, lebo som potrebovala postrazit psa.na tyzden. No, po tyzdni som sa vratila, skrinky prehadzane, nic nebolo na svojom mieste a prisaham ze dva mesiace som davala postupne veci na svoje miesto. Vzdy som nieco nasla co bolo inde...a ano bola robila mi poriadky aj v suflikoch, nohavickach...skoro ma vystretlo a povedala som ze nikdy viac

leskovael
14. júl 2022

Ak by som mala doma skrinku kde si viem niektoré veci zamknúť tak áno. Ak by som nemala tak nie😅 neriešila by som materiálne veci, v tomto by som rodine aj kamaratkam napr ja osobne dôverovala... Čo je pre mňa velmi dôležité a je moje súkromie a to by bolo takýmto pobytom maximálne narušené.. Či to niekto chápe, alebo nie.. Takže ak by som si vedela uzamknuť veci ktoré nechcem aby boli "objavené" tak by som požičala, za iných okolností nie.

karelova
14. júl 2022

Z takéhoto dôvodu nepozicala. Nie som lakoma, v mnohých oblastiach idem mimo svoj komfort len aby som druhym pomohla, sme však s manželom veľkí introverti a nas dom je také nase útočisko, nasa zóna.
Pokiaľ by vsak šlo o vážnejšiu situáciu, kvôli ktorej by k takejto situácii malo dôjsť, samozrejme by som to prehodnotila.

mmt11
14. júl 2022

Ja by som sa toto nikoho nespytala, ani vlastnej sestri či môžem spat u nich keď sú neni doma. Mne to príde cudne, takze keby sa to mna niekto spýta, tak mi to príde cudne tak isto :D

dominikamacakova
14. júl 2022

Ja sa smejem ako si všetky myslíte, že sa vám budú hrabať vo veciach. Každý sa nevie dočkať kedy sa vám bude hrabať v bombarďakoch po babke. 😀 Ja neviem čo také úžasné skrývate doma. Ja mám v šuflíkoch len blbosti a bolo by mi teda jedno či ich niekto otvorí, alebo nie. Vážne ma zaujíma čo také tam máte 🤔

jania023
14. júl 2022

@dominikamacakova asi mrtvolu kedze to nikto nemoze vidiet😬
Mne sj keby niekto nieco zobral tak to ani nepostrehnem 😬😬

alienkami
14. júl 2022

@dominikamacakova tak tebe byt určite nepožičiam! Ty si zvedavá. By si sa mi hrabala v šuflíkoch 🤣

maciatkolulu
14. júl 2022

MK mi dáva veľa, napríklad ďakujem všetkým svätým za to, že som jedináčik.... Ďalej sa modlim za to, aby sa všetky moje deti k sebe chovali tak, ako som sa snažila ich vychovať a aby si našli pricetneho, normálneho partnera. Žial, už roky mám pocit že ich je ako šafranu. A keď dúfam, že táto vzorka na MK je len koncentrácia, ako to slušne povedať, no neviem🤣🤣🤣

sandra_kul
14. júl 2022

osobne v tom nevidim ziadny problem, ved ak si planuju porobit nejake tie vylety, tak ani nebudu u vas doma. neverim, ze by ti ho prisli nejak znicit

maciatkolulu
14. júl 2022

@natasha1988 lebo švagor asi nezacvaka🤣🤣🤣🤣.
Je mi fakt ľúto, že tie, čo majú problém požičať, majú rodinu lahkonretardovanu a spindirov, pretože si myslím, že väčšina početných ľudí po sebe uprace, prezlecie periny, nelezie do skríň atď. Ale hold nie každý má asi rodinu so základným slušným správaním, pripadne podľa seba súdim teba🤣🤣🤣🤣🤣.

sidicek
14. júl 2022

My sme tak nepozicali garsónku pre 5 ľudí bratovi. Ale zabezpečili sme mu susedný 2 izbový byt. Aj tak chcel kľúče aj od našho, čo sme nedali, ved načo? Tak nás ohovoril, luďom sa nezavdacis.

dominikamacakova
14. júl 2022

@alienkami ale možno by som ich upratala 😀

dominikamacakova
14. júl 2022

@jania023 no presne. A keby bol môj brat so švagrinou na tom tak zúfalo, že mi potrebujú ukradnúť napríklad lepiacu pásku tak nech sa páči 😂

alienkami
14. júl 2022

@dominikamacakova to by si sa musela nasťahovať aspoň na pol roka 😁

eeffka
14. júl 2022

@maciatkolulu vies tak ti poviem... o cas u nas prespi neter, nic nerobim len po nej spratavam, zbieram papieriky a dycham zhlboka, lebo je to na 2dni 🤣 ked somu nich na navsteve(oslave) nechapem ako dokaze niekto vyprodukovat taky bordel ako oni. Ozaj bordel. A to nie som nijaka posahana teta s metlou tak ale svagrina je proste iny level. Cize nie, im nie ,leda zeby vyhoreli.

malav
14. júl 2022

@rachelkk chodia, ale ked sme doma...

maciatkolulu
14. júl 2022

@eeffka tak nemáš predychavyt, slečnu rázne upozorniť, u vás teda. Ale rozumiem, že je to individuálne a veľmi. Ale aby mne doma niekto robil bordel a ja aby som upratovala, to nie. Ja by som veru asi začala blikať, vtedy začne aj susedia upratovať 🤣

eeffka
14. júl 2022

@maciatkolulu si pis ze ju upozornim , aj 6x aj nahlas aj tqk ma fp... a kuka o co mi ide sak normalka (unich doma standard)

viestta
14. júl 2022

@eeffka a skúsila si jej prika, at aby po sebe upratala? U vas je normálna bordel nechať, u nás je normálne upratať. Keď tak par krát nad ňou postojis kým neuprace tak vyedok sa isto dostaví. Bud sa naučí, že u vás sú iné pravidlá bude ich dodržiavať alebo prestane chodiť tam kde ju "buzeruju". Každá možnosť je pre teba vyhra😃

eeffka
14. júl 2022

@viestta skusila 🤣, dlhodobo nic. Len pre objasnenie minule nas svagrima pozvala na kavu, vosla som do domu a myslela som ze ich vykradli. Po hale kopy oblecenia, riady vsade, topanky rozkopane po dome, v detskej doslova spina (slecna ma 11) a oni su v pohode a ja sa bojim vyzut

viestta
14. júl 2022

@eeffka na takú slečnu len malý dvor a dlhý bič. Doma nech žije aj na hnojisku, ale v mojom dome moje pravidlá. Môže si aj oko vysr*t, ale uprace. Bodka.

eeffka
14. júl 2022

@viestta sak uprace, ale odide a potom najdem tu daco,tam daco. Proste prasatam nevysvetlis ked tak ziju

maciatkolulu
14. júl 2022

@eeffka koľko to ma rokov???

maciatkolulu
14. júl 2022

@eeffka aha už vidím, no dofrasa, to by som iný skrekot použila, keď moje decko musi upratať, tak neter by musela detto. Doma nech si žijú ako chcu, ak by sa hrala atď a neurpatala by, nešli dovtedy domov a kľudne aj mati by mohla, to by mi bolo fuk, hlavne nech je upratané a nech si vychovávajú co chcu

lucinka9292
15. júl 2022

Ak ti to je neprijemne, tak to nerob. Nemusis sa citit divne. Mne osobne by to bolo neprijemne, niekomu to pride uplne v pohode. Riad sa sebou a porozpravah sa s muzom o tom, ako to citis.

autor
22. júl 2022

Zienky, tak sme sa teda dohodli, ze pre pokoj v rodine a zachovanie dobrych vztahov byt poziciame, dnes sme sa vratili z dovolenky, cakal nas doma ovracany gauc, uz som tu pisala, ze pred par mesiacmi sme prerabali cely byt a menili nabytok, gauc nebol najlacnejsi, som z toho smutna a nahnevana a neviem co, proste ach.
Uz nikdy viac poziciavanie bytu, mala som z toho zly pocit, lutujem, ze som nan nedala a nepovedala NIE...

lalala94
22. júl 2022

@autorka preboha to vážne? A čo vám na ten ovracaný gauč povedali? To im nebolo blbé? 😵

sense
22. júl 2022

A ako vam ovracany nevycisteny gauč vysvetlili

autor
22. júl 2022

@lalala94 oni nam to zavolali az dnes, ked sme cestovali domov, ze ich to mrzi, ze najmladsej prislo zle v noci, asi upal a povracala sa, mali sice plachtu na tom gauci, ale to asi vsetko vsiaklo dnu do molitanu, neskutocny smrad, asi to aj cistili, ale nepomohlo zjavne.
No ale z ich ospravedlnenia mne gauc znova vonat nebude 😭
Ja viem ze nehody sa stavaju, ale nasrata som... ale asi viac na seba