Prečo Ronaldo zvolil náhradnú matku pre deti?
Možno najkrajší futbalista všetkých čias. Zdá sa byt pokorný, rozumný. Prečo podľa vás pristúpil na takýto krok? Pokiaľ viem, odmietol sa k tomu vyjadriť. Osobne si myslím, že buď niečo zažil, alebo má nejaké pokrivené zmýšľanie v tomto.
Prepáčte ale autorka má pravda i keď pravda ju do toho nič nie je. Dieťa nie je tovar čo si nejaký zbohatlik len tak zakúpi. Nechápem, aké zákony na to existujú že mu to povolili. Sám chlap ma deti cez nejaké náhradné matky, je to choré z hľadiska morálneho, veď dieťa potrebuje mamu. On si ich kúpil ( 3ks) a nechal najprv svoju matku (Junior) a potom partnerku (Georgina) sa o ne starať. A teda určite opatrovalky, On na ne čas nemá ale splnil si sen o veľkej rodine, ktorá patrí len jemu ( okrem tých 2 deti či ma aj s G.). Normálne to určite nie je, predstavte si že by si nejaký váš prachaty sused priniesol doma dieťa od náhradnej matky a žil by s ním sám, bez partnerky a vychovávala by ho babička. A teda vlastne tri deti by tam mal od nejakej no mame matky. Nikto ma nepresvedčí že toto je v prospech dieťaťa, prachy nie sú všetko.
Autorka, ja ti takto poviem. Moj manzel vyrastal a Ronaldom. Hravali futbal ako deti, az do vtedy dokedy on neodisiel. Mali cca 10-11 rokov? Chlapec na sebe tvrdo makal a je tam kde je. Ty nemas ani ponatia nic o jeho rodine a ako vyrastal a co musel preto urobit aby mal to co mal. Staraj sa o seba a ked dokazes nieco ty, alebo tvoje deti budu na takej urovni, potom porovnavaj.
@vkatush Je rozdiel mať dieta porodené náhradnou matkou lebo neplodných pár nemôže mať dieťa. A potom je tu extrém ako Ronaldo, sám chlap ktorý deti mať môže, ale kúpi si náhradnú marku ,aby mal dieťa sám bez partnerky a bude ho vychovávať babka. Som zvedavá zákony ktorej krajiny toto povoľujú.
@bubuska tak vieš... Ale keď chce autorka riešiť morálnu dilemu (do čoho ju je absolútne veľké hovno), tak by mohla začať u nás na Slovensku a napísať list Borisovi Kollárovi. Jeho kukuričky si tiež kúpili doživotnú rentu skrz deti. To je moralnejsie? Ake hodnoty daju ony tym detom? Mentalny a moralny hnoj. Tie deti su ich apanaz. Moze napisat Borkovi na Fb a polozit mu tieto otazky. Autorka, nech skusi poriešiť najprv toto a možno sa jej bude ľahšie spať.
@stanulienkat Možno chcela len diskutovať a možno ju to fakt šoklo že Ronaldo je takýto. Veľa ľudí týchto jeho čachroch s deťmi nevie,max vie že má veľa detí a partnerku.
@bubuska je kopa žien, ktoré nemajú šťastie na partnera, tikajú im hodinky, nechcú čakať, tak idú do spermobanky a dieťa vychovávajú samé, s pomocou rodiny.
Je to ten istý princíp, akurát chlap si to dieťa nevynosí.
Keby chcel adoptovať, taký hejt by nemal, chválili by ho, že aj keď je sám, chce dať rodinu a zázemie nejakému dieťaťu. Ten istý princíp, len on chcel, aby to boli biologicky jeho deti. Zariadil sa s možnosťami aké mal.
vaše starosti na moju hlavu...
@bubuska ide do dochodku uz. Na deti bude mat 100% cas. Ty mozes ist v takom veku na dochodok aby si sa mohla venovat detom?? Ked nehra tak je s rodinou.
Ako, ze nemaju mamu? Vsak Georgina sa o ne stara - ci to nevlastna matka sa nerata? To neni mama? Ta im lasku nemoze dat?
Keby to bol obycajny clovek tak vobec sa tu neriesi odkial su deti.
A aký chorý život majú???
@vkatush Nechcem glorifikovať ženy ale obávam sa že matka je nenahraditeľná. Čiže ak sama žena získa dieťa ( cez spermibanku, náhradná matka) tak verím tomu že dieťa môže byt ok. Ale pri mužovi ktorý spraví to iste mám fakt pochybnosť že matku nahradí. Sú výskumy ktoré hovoria že chýbajúceho otca v rodine vie veľmi dobre zastúpiť babka alebo dedko. Avšak ak nie je mama, tak ju nezastúpi nikto. Ani babka, ani otec, proste to nejde. Dieťa potrebuje mamu. A on ich o mamu okradol zo sebeckych dôvodov.
Autorka prečo si ty myslíš ,že tvoj názor je správny a jeho život už nie
@mclissa Obyčajný človek by si to nemohol dovoliť z finančného hľadiska. Junior vyrastal dlhé roky bez mamy,vychovávala ho babka. Uvidime či bude ok. A Georgina vyzerá fajn ale tie dve deti od náhradnej matky nie sú jej. Keď sa rozídu, nebude mať na ne nárok. A budú zase bez mamy. A otecko sa im bude 100 percentne venovať lebo bude na dôchodku, veríš tomu 😉.?Asi nie. Každopádne mňa do toho nič, zákony danej krajiny mu to povolili, ale neznamená to, že si myslím že je to správne
@bubuska ako vieš že na ne nemá čas? Jasne deti potrebuju mamu skús sa opýtať deti čo majú matku alkoholicku či ju potrebuju. Alebo tie odlozene deti v domovoch,kde majú matky teda a otcov? Je mnoho známych ľudí ktorí si dali vynosiť dieťa, veď ty ich neživiš, nešatiš. Nerozumiem,že prave toto niekoho trápi a ide sa oháňať morálkou. Ako už toto ovplyvňuje vás život 🙄
A ruku na srdce, mat jeho peniaze. Kazda jedna by si ich uzivala. Ronaldo obetoval/makal na sebe 30 rokov. V 39 ide do dochodku. My budeme radi ak sa toho dochodku dozijeme. On dalsich 30-40 rokov si moze sunky valat aj s detmi.
@bubuska o vela deti sa staraju babky. Staci tu pozriet na MK mamicky to nedavaju 🤷♀️ a este sa stazuju, ze babky nepomozu. Len tie sa neriesia, lebo nie su celosvetovo zname.
Jeho mama je jedna dobrosrdecna zena, a nepochybne Juniora vychovala najlepsie ako vedela. Preco by nemal byt ok?
Ok su neni ani deti co vyrastaju s oboma rodicmi.
@bubuska deti idu do profi rodín potom zas do iných rodín no toto áno,toto je tak nahradí matku,že jeden by nechápal🤦♀️
@lenkasarka Neplodný pár je ok. Single plodný muž nie. Nevidíš rozdiel?
@bubuska nie nevidim rozdiel. Vôbec má nezaujímajú tvoje morálne kompasy. Žije tak ako žiť vie a chce a vy zijte tak ako uznáte za vhodne. Vám môže byt šum a fuk či si dá Karol z Ruskej Bystej vynosiť 6 deti,alebo Ronaldo 3.
@lenkasarka Podla Teba je deťom lepšie v domove ako v profi rodine? Prečo teda myslíš, že žiadne bábätka už nejdú do domovov?
@bubuska vidím,že si na hodine slovenského jazyka excelovala v čítaní textov s porozumením
@lenkasarka Pekný utok na moju SJ namiesto argumentov 😉 K náhradnému materstvu pre single mužov, je veľmi malo krajín sveta, ktoré to povoľujú, takže asi za tým bude nejaký pádny dôvod.
@bubuska kde vidíš že utocim na tvoju slovenčinu? To naozaj toto? Tu mi došli slova a nemienim mrhať svojim časom na človeka,ktorý číta to čo ani nieje napisane ✌️

Takže poďme si povedať len o známych chorých ľuďoch, čo si "kúpili" dieťa.
Jimmy Fallon, Andy Cohen, Neil Patrick Harris, Priyanka Chopra s Nickom Jonasom, Ricky Martin, Nicole Kidman s Keithom Urbanom, Lucy Liu, Rebel Wilson, Kardashianky, Sarah Jessica Parker s Matthew Broderickom, Ellen Pompeo,...
A to sú len známe celebrity. Koľkokrát naďabím na profily obyčajných ľudí, ktorí išli touto cestou a ja ich obdivujem, tak isto, ako obdivujem ženy, vďaka ktorým môžu mať iní to šťastie mať dieťa.
Keby som bola v mindsete, že ja dieťa nechcem, nemala by som problém niekomu takto pomôcť (ak by to bolo na SVK legálne, čo si myslím, že je otázka rokov).